Yarın giderler
Ay Merve sen de...E netleşince söylemiş işte. Ay delircem.
Ay bir gün için cıngara gerek yok bence.Yarın giderler
Ben anlamıyorum bu misafirli konuları gerçekten. Gelen ingiltere prensi değil ki kardeş. Doğaçlama da kalınabilir. Alah ne verdiyse yapılır yenir hep beraber. Hastaymışsınız hiç mi iyileşemediniz iki haftadır. Benim kardeşim şu an ögrenci okulu mokulu ayarlayınca geliyo kalıyo. Esime haber veriyo muyum diye bi düşündüm yani. En fazla yarin gelcek diyorumdur. Gelince de duruma göre kalıyo isterse kısa süre isterse uzun. Mevzu edilmemeli ya.E netleşince söylemiş işte. Ay delircem.
Öyle yapacağım zaten. Benim şuan ki tek öfkem adamaAy bir gün için cıngara gerek yok bence.
Ben cadalozun önde gideniyim, ben üşenirim bir gün için tantana çıkarmaya.
Yarına kadar sabredin, gittiklerinde kocayı elinize alırsınız artık.
Gelmeleri pek doğru değil bence de.
Kayınvalideye zor gelmiştir iki çocuğa bakmak. O zaman toplayıp diğer geline götüreyim de o baksın diye düşünmüştür muhtemelen. Bizim burada "O ona, o da kuyruğuna buyurur." derler bu tür durumlar için. Gelin gitmiş, kayınvalideye buyurmuş, kayınvalide de konu sahibine işte.
Nevresim kısmı nerdeAy Merve sen de...
Diyor ki kadın, haber verseydi belki kalabilirler diye ben de nevresimleri bulur, çıkarır şöyle bir kısa programa atar yıkardım.
Şimdi nevresimler kirli. Niye anlamıyorsun kız?
Hormonlardandır heraldeEdepsizler, ahlâksızlar, tez kelleri vurula
Kv denin evini su falan mı bastı ? Böyle durumda benim bildiğim KV de de kalınır .Arkadaşlar yemek mevzusu çok mühim değil. Altı üstü lavaştan pizza, çıtır tavuk, bize de köfte yaptım. Kayınvalide bunları bilmiyor diye benden istediler. Bu kısmına kerhende olsa bir şekilde kabul ettim, birşey demedim. Ben asıl eşime kızıyorum. Kabul etmem belki diye emrivaki yaptı resmen. Söylemedi kalma ihtimallerini
Ay Cirilla Hanım, var ya ben bazen öyle üşeniyorum ki ekmek arası salam yapıp yiyorum. Benim gibi kadına gelmez böyle misafir işleri falan.Bence de kv uğraşmak istememiş. Ben sağlikli halimle gorumcemin, kaynimin çocugunun gurultusunu kafam kaldirmiyor birlikte vakit gecirdigimizde.
İllada aç öleceklerse çok buyyyuk dert yemekse yapar yollardim( ev yemegi aldigim yer var ordan siparis ederdim.)neyse verir eşimle gonderirdim gelmesinler derdim.
Dün hastalığımın üçüncü haftası doldu. Salı grip tekrarladı. Bu hafta ful raporluydum. Şimdi antibiyotik kullanıyorum. Gümbür gümbür öksürüyorum.Ben anlamıyorum bu misafirli konuları gerçekten. Gelen ingiltere prensi değil ki kardeş. Doğaçlama da kalınabilir. Alah ne verdiyse yapılır yenir hep beraber. Hastaymışsınız hiç mi iyileşemediniz iki haftadır. Benim kardeşim şu an ögrenci okulu mokulu ayarlayınca geliyo kalıyo. Esime haber veriyo muyum diye bi düşündüm yani. En fazla yarin gelcek diyorumdur. Gelince de duruma göre kalıyo isterse kısa süre isterse uzun. Mevzu edilmemeli ya.
Konu sahibi yazmış ya yatan yorgan yok diye. Ben nevresime yordum olayı valla.Nevresim kısmı nerdeAy nevresimler niye kirli ki öbür misafirler gidince niye yıkanmamış?
O çocuklara bakmak için memleket dışından geldi.Kv denin evini su falan mı bastı ? Böyle durumda benim bildiğim KV de de kalınır .
Siz neden secildiniz
ben şahsen eşimin annesinin evimde kalmasını isterdim öylede olurdu
Heee daha yeni anladım. Elti gidince gelinde kalıyorlar. İlla bir gelin hizmet edecek bunlara.Eltiniz gitti diye neden tamam diyorsunuz ki? Anlamadim bir de neye vicdan yapiyorsunuz? Elti olmayinca kayin, kv coluk cocuk ölecek mi?
Asla bir şey yapmazdim, eşiniz yapacaginizi bildigi için emrivaki yapabiliyor.
Tamam işte evde oturup baksaymis çocuklara .size niye geliyorlar hemde yatılıO çocuklara bakmak için memleket dışından geldi.
Anladığım hepsine siz bakacaksınız. Kolay gelsin.O çocuklara bakmak için memleket dışından geldi.
Düzenli aralık lazım değil ki canıs. Misafir yorganı yastığı ayrıdır zaten kalmalı misafir gidince de yıkanır kenara konur yani.Konu sahibi yazmış ya yatan yorgan yok diye. Ben nevresime yordum olayı valla.
Panda kadar tembelim ama nevresim kırmızı çizgimdir, düzenli aralıklarla yıkarım valla.
Merveciğim valla bazı misafir dedikoducu oluyor. Laf edeni çok. Ha ben takmam da konu sahibi "gelinim" ben olayına adapte sanırım. Ondan biraz ince düşünüyor. İlla iyi olacak her şey kafasında.
Neyse bugün de benden gelin olmayacağını anladım.
Kız KV şehir dışından çocuklara bakmaya gelmiş hepsi gelinin ustundeler bu işte bir yanlışlık yok muHeee daha yebi anladım. Elti gidince gelinde kalıyorlar. İlla bir gelin hizmet edecek bunlara.
Mesele eşim tarafınfan kandırılmış olmam. Ayrıca 20 yıllık evli bile olsam minimal bir yaşam tarzım var. Ayrıca öyle çok tertipli düzenlibir kadın hiç olmadım. Herkesin yaşam tarzı farklı[/QUOTE]20 yıllık evlilikte bunlara hazırlıklı olur insan aile düzenini bilir en azından
Yeni evli gibi telaş etmenin gereği yok bence
20 yıllık evli birinin yatağı yorganı çokça olur
Yanı niye dertlendiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?