Ben daha çokEşiniz yardım etmeyi severek hatta siz istemeden kabul etseydi bence ortada sorun yok. Altı üstü 2 kap yemek, 2 yorgan. Ama hepsini sizin üstlenmenizi istemesi hoş değil
Ben onlara öyle yada böyle sevdiği birkaç birşeyi yapmayı kabul ettim. Sorun bundan ziyade eşimin beni kandırması.Ay cidden mi ya. Eltisi memleketine gitti diye çocuklarının derdine düşen kendini köle eden kadin varsa başarılar dilerim ama baya aptallik olur yani
Gelmeden mi oğrenmiş?Kalabiliriz dediklerini söylemesi gerekiyordu
Ne cocuklar var öksüz yetim büyüyor da , analari memlekete gitti de 3 gun sevdiklri seyleri yemediler diye hicbir cocuga vicdan yapamam valla. Onlara gelene kadar sokaktaki cocuklara yardim etmeyi tercih ederim. Ne buyuk gereksizlik. Hem cocuklarin en sevdikleri seyler hazir seyler, hamburger ,pizza , alsin babalari. Bi sure de sağlıksız beslensinler nolmus. Anası düşünmüyor da tasası sana mi düştü. Tabi bunun tamami senin kocanin suçu. Kendi ailesine deger vermeyip akrabaya deger veren erkek, ne diyim, evlerden ırak ya. Kov gitsin, valla. Hastayim de, yolunu yap , kov gitsin. Ayni ilde ne yatilisi
Güldür güldür de yenge skeci varyaNe cocuklar var öksüz yetim büyüyor da , analari memlekete gitti de 3 gun sevdiklri seyleri yemediler diye hicbir cocuga vicdan yapamam valla. Onlara gelene kadar sokaktaki cocuklara yardim etmeyi tercih ederim. Ne buyuk gereksizlik. Hem cocuklarin en sevdikleri seyler hazir seyler, hamburger ,pizza , alsin babalari. Bi sure de sağlıksız beslensinler nolmus. Anası düşünmüyor da tasası sana mi düştü. Tabi bunun tamami senin kocanin suçu. Kendi ailesine deger vermeyip akrabaya deger veren erkek, ne diyim, evlerden ırak ya. Kov gitsin, valla. Hastayim de, yolunu yap , kov gitsin. Ayni ilde ne yatilisi
Hahaha ayni ilde , bize yemek hazirla diye siparis gecip yatiliyq gelmek basbaya karsidakini köle, keriz ,enayi yerine falan koymaktir. Bu misafirlik falan degil. Buna boyun egersen de basbaya kölelik etmis olursun.tamam simdi derin nefes alip konuyu tekrar okuyoruz anlastik mi? ne kolesi abi saka misin sadece misafirlige gelmisler. cidden kor kuyuda yetisen bile bilir eve gelen misafirin kovulmayacagini, misafire tamam gelin dedikten sonra sirf intikam olsun diye yatak dosek yatilmayacagini.
insanin ailesinden aldigi terbiye, gorgu karsisindakine gore sekillenmez. esi bir dusuncesizlik yapip cagirdi/kabul etti diye o insanlarin sucu ne? sizin evinize gelen her misafire yazik insanlar neyle karsilasiyorlar allah bilir.
Ay bazi insanlara karsi oyle olmak gerekiyor.Sırlar dünyasi kotu yenge canlandi gozumde bir an
Yok kovmak olmaz.Bence gayet lafi gedigine koyup kovabilir. Ayni ildelermis. Yollari uzak degiil. Bu vicdnsizlik olmaz ki.
Evet. Neden söylemedin dedim. Sen hastaydın, tam net konuşmadılar diyo. Ölür müsün, öldürür müsünGelmeden mi oğrenmiş?
Gercekten oyle Simdi paşalar gibi agirlarsa bu gelmeler gitmeler hic bitmez. Ayni ilde yatili kalmak nedir yahu. Yatili misafir agirrlamak ne zor bisey , bilmiyor akil edemiyorlar mi buju? Sirf totolarini rahat rahat yaymaya yiyip icmeye gidiyor bazi insanlar boyle. Ne buyuk edepsizlikYok kovmak olmaz.
Ben olsam kendimi yormazdım dört dörtlük ağırlayacağım diye.
Öyle her öğün çocukların sevdiğini falan hazırlamaya uğraşmazdım. Ben çocukken zorunlu bir durum sebebiyle anne babam olmadan amcamlarda kaldım, ilkokul çocuğuydum. Öyle bir iki gün de değil, aylarca diyeyim. Kimseye şımarıklık etmedim, ne piştiyse yedim, önüme konursa teşekkür ettim yedim. Yengemin hakkını yiyemem, kötü davranmadı. Ama onun da işi başından aşkındı zaten. Bir de ben huzursuzluk etmedim.
Diyeceğim o ki gittiğin evin düzenine ayak uyduracaksın. Misafirim deyip deyip sipariş veremezsin kimseye. Ben çocuk aklımla algılamıştım bunu. Kayınvalide ve oğlunun da anlaması gerek. Kimse onların kadrolu hizmetçisi değil.
aynen tabi boyun egmektir bu yani ben mesela konuda o detayi kacirmisim, konu sahibinin esi konu sahibini dovmus yemek yap diye, o da goz yaslarini hamura katarak yapmis yemegi. bu detay kacmis gozumden. bu durumda kolelik olur haklisiniz.Hahaha ayni ilde , bize yemek hazirla diye siparis gecip yatiliyq gelmek basbaya karsidakini köle, keriz ,enayi yerine falan koymaktir. Bu misafirlik falan degil. Buna boyun egersen de basbaya kölelik etmis olursun.
Gelmeleri pek doğru değil bence de.Gercekten oyle Simdi paşalar gibi agirlarsa bu gelmeler gitmeler hic bitmez. Ayni ilde yatili kalmak nedir yahu. Yatili misafir agirrlamak ne zor bisey , bilmiyor akil edemiyorlar mi buju? Sirf totolarini rahat rahat yaymaya yiyip icmeye gidiyor bazi insanlar boyle. Ne buyuk edepsizlik
E net değilmiş işte bu neyin cinayetiEvet. Neden söylemedin dedim. Sen hastaydın, tam net konuşmadılar diyo. Ölür müsün, öldürür müsün
Kalma düşünceleri var diye söylemesi gerekE net değilmiş işte bu neyin cinayeti
Yapmasin canim, hasta zaten kadin.E sister, çocukların sevdiği şeyleri yapın diye menü bildirisi gelmiş bile. İlla özel menü bekleniyor belli ki.
Edepsizler, ahlâksızlar, tez kelleri vurulaGercekten oyle Simdi paşalar gibi agirlarsa bu gelmeler gitmeler hic bitmez. Ayni ilde yatili kalmak nedir yahu. Yatili misafir agirrlamak ne zor bisey , bilmiyor akil edemiyorlar mi buju? Sirf totolarini rahat rahat yaymaya yiyip icmeye gidiyor bazi insanlar boyle. Ne buyuk edepsizlik
Bence de yapmamalı. Bugünlük yapmış da kaç gün kalacakları belli değil sanırım.Yapmasin canim, hasta zaten kadin.
Çocuklara bir türlü birşey yediremiyoruz diye aglandilar günlerce.
Yarın için çocuklara hamburger veya pizza yer misiniz diye anlaşırdım, sonra da “çocuklar pizza söyleyelim diyorlar” derdim. Yemek hazırlamak değil sizin asıl derdiniz ben onu anladım ama siz de hastaymışsınız diye dedimAyy kıyamam, nerenin prensi/prensesiymiş o çocuklar?
Benim annem hep çalıştı, çalışan anne çocuğu olarak her gün üç çeşit yemek yiyemedik haliyle. Ölmedik valla.
Nazlarıyla uğraşacak kişi yengeleri değil. Babaanneleri uğraşsın. Bugünlük yemek var, yapmışsınız. Yarından itibaren yapmayın. Kayınvalideniz kalksın yapsın.
Ahahaha harika fikir.Yarın için çocuklara hamburger veya pizza yer misiniz diye anlaşırdım, sonra da “çocuklar pizza söyleyelim diyorlar” derdim. Yemek hazırlamak değil sizin asıl derdiniz ben onu anladım ama siz de hastaymışsınız diye dedim
E netleşince söylemiş işte. Ay delircem.Kalma düşünceleri var diye söylemesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?