eşim mutsuz

vazgeçtim oynamıyorum...

bir bayanın hayatıyla bu kadar kolay oyun oynayan bir adamla 11 ay iyi dayanmışsınız , hep mi böyleydi son zamanlarda mı veyahut onu mutluluk psikolojisine iten başka sebebler var mı işi ,ailevi,maddi ,

daha evlendiğini kavrayamamış seviyorum ama olmuyo e ne istiyon be ..............

cancazım uzun bir zamandır mücadele ediyorum ama değişmiyor o tek taraflı mücadele benimkisi öyle kırdığındada özür dileme huyu yok yani ailem ayrıl diyor

konunuz ailelere kadar ulaşmış anlaşılan...eğer ayrılmak istiyorsan lütfen bu ayrılık kolay olmasın 11 ayın acısını kat ve kat yaşat ona,kıçındaki donu bile talep etki evliliğin oyun olmadığını anlasın..

Son düzenleme:
ben fit bir vucuda sahip 4 4 lük mutfağı olan iyi bir işi olan ve oldukça bakımlı bir bayanım.dırdır cı asla değilim benim kalbimi kırdığında bile ağzımı açıp cevap vermem asla ona karşı saygısızca bir cümle kurmayı bırak sözcük bile sarf etmem.

adiye bak evlen bir kadinin hayatini degistir...sonra hayallerini umutlarini evliligini bir kalemde yik ve git...
yok ya boyle erkekler teneşir kabul etmez....
ne diyim cnm

siz ve eşiniz kaç yaşındasınız mesleki ve gelir olarak denk misiniz?
özel hayatınızda nasıl eşinizin tavırları?

eşiniz tam olarak ne yapmaya çalışıyor bilelim.

bence siz aman ayrılmayalım diye mücadele ettikçe daha çok boşlayacak sizi
sürekli bunu dile getirmesinden bunu anlıyorum.

severek mi evlendiniz?
evlilik öncesi tavırları nasıldı?
ne kadar flört döneminiz oldu?

daha önceden sinyalleri var mıydı kararsızlığının?

Severek evlenmişsiniz çok ilginç. ya daha 11 ay olmuş neden bu mutsuzluk. acaba başka birimi var düşündüğü? yoksa evlilik çocuk oyuncağı değil. ben istemiyorum boşanoyorum demek çok saçma nedeni yokken.

seninle yatarken aklı neredeymiş.. biraz daha sabret bence hemen bitirme çekip gitme alışmamış olması normal çok erkekte var bu 2 3 yıla anca oturuyor. ama kırıcı tavırlarıda çok olursa tabi elbette bitir neden yıpranasın ki

30 yaşında eşim onun gelir durumu benden az daha iyi durumda maddi anlamda bi sıkıntımız yok .öyle aldatma olayı yok arkadaşlar biliyorum ama yapamıyor işte

senin ve eşinin yaşı soruluyor ama hıc bırıne cevap vermemıssın .

cıdden ben de merak ettım bu yas olayını .ayrıca basıt bır soru degıl

evlılıkte olgunluk yas gercekten cok onemlı .

2 yıl flört dönemimiz oldu flört dönemlerimizde de ayrılıklarımız oluyordu onaran taraf yine ben oluyordum.bu arada birlikte olmuyoruz uzun zamandır.

bana bu açıklama eşinizin bahanesi gibi geldi...yani her insan evleniyor bi o mu alışamıyor kaldı ki alışamayacak bişey yok. severek mi evlendiniz arkadaşım ?

2 yıl flört dönemimiz oldu flört dönemlerimizde de ayrılıklarımız oluyordu onaran taraf yine ben oluyordum.bu arada birlikte olmuyoruz uzun zamandır.

madem evliliğe hazır değilmiş baştan evlenmeseymiş. bence başka bi nedeni olmalı ...

hepimizde olmadımı bu durum.evliliğe alışmak kolay olmuyor.ne işim var burda? insan niye evlenir?evlilik nedir? düzene alışma çabası falan herkesin yaşadığı bocalamalar kendine sorduğu sorular arasındadır.genelde kadınlarda olur diye bilirdim ama eşinizde alışamadı belki.sizinle ilgisi yoktur bocalıyor.zor bir süreç konuşmaya çalışın uzaklaşmayın daha fazla.ailesiyle konuşun çekidüzen versin kendine.maddi bir zorluk yaşamıyormuşsunuz herhangi başka bi sıkıntınız yokmuş yani insanların hayata tutunması için illaki bir mücadele içinde olmasımı gerek yada bir hedefinin olmasımı gerek.bi hedef edinin onun için uğraş verin.ortak hayaller için uğraşın boşluktan kurtulur belki.inş en yakın zamanda kendini toparlar eşiniz.Allah yardımcınız olsun.

yazıklar olsun eşine ne yani oyunmu bu küstüm oynamıyorum bekleme kuzum düzelmesini onun aklı başkasındadır

madem öyle ne yapılabilir ki adam karar vermiş...
böyle mutsuz bi adamla nasıl ilerleyebilirsin...
çözüm ortada bence daha fazla savaşma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…