- Konu Sahibi kardelensss
-
cancazım uzun bir zamandır mücadele ediyorum ama değişmiyor o tek taraflı mücadele benimkisi öyle kırdığındada özür dileme huyu yok yani ailem ayrıl diyor
ben fit bir vucuda sahip 4 4 lük mutfağı olan iyi bir işi olan ve oldukça bakımlı bir bayanım.dırdır cı asla değilim benim kalbimi kırdığında bile ağzımı açıp cevap vermem asla ona karşı saygısızca bir cümle kurmayı bırak sözcük bile sarf etmem.Erkekleri eve bağlamak ve mutlu etmek
Aslında bakarsanız birazda biz kadınların elinde...
Siz hiçbir çaba göstermeyin , Boş boş oturun kocam bana bunu yaptı kocam bana bunu söyledi vs.
Birazda kendimize çeki düzen vermeliyiz.
Unutmayın !
adiye bak evlen bir kadinin hayatini degistir...sonra hayallerini umutlarini evliligini bir kalemde yik ve git...evet haklısınız açıklayayım 11 ay oldu evleneli alışamadım bu evliliğe seni seviyorum olmuyor ama diyor kalbimi de kırıyor çoğu zaman dayak aldatma eve bakmama gibi sorunlar yok ama tek sorun mutsuzum evlilik bana göre değilmiş diyor .sabah kalktığında boşanalım demiyorum ama doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor.ben kurtarmaya çalışıyorum ama sürekli kusur arıyor bende
yaşlarınız kaç? severekmi evlendiniz?
evet haklısınız açıklayayım 11 ay oldu evleneli alışamadım bu evliliğe seni seviyorum olmuyor ama diyor kalbimi de kırıyor çoğu zaman dayak aldatma eve bakmama gibi sorunlar yok ama tek sorun mutsuzum evlilik bana göre değilmiş diyor .sabah kalktığında boşanalım demiyorum ama doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor.ben kurtarmaya çalışıyorum ama sürekli kusur arıyor bende
peki sizin yasınız kac ?30 yaşında eşim onun gelir durumu benden az daha iyi durumda maddi anlamda bi sıkıntımız yok .öyle aldatma olayı yok arkadaşlar biliyorum ama yapamıyor işte
evet haklısınız açıklayayım 11 ay oldu evleneli alışamadım bu evliliğe seni seviyorum olmuyor ama diyor kalbimi de kırıyor çoğu zaman dayak aldatma eve bakmama gibi sorunlar yok ama tek sorun mutsuzum evlilik bana göre değilmiş diyor .sabah kalktığında boşanalım demiyorum ama doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor.ben kurtarmaya çalışıyorum ama sürekli kusur arıyor bende
2 yıl flört dönemimiz oldu flört dönemlerimizde de ayrılıklarımız oluyordu onaran taraf yine ben oluyordum.bu arada birlikte olmuyoruz uzun zamandır.
he evet eşim 30 ben 32peki sizin yasınız kac ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?