eşim mutsuz

2 cümle konu açmak moda oldu
Kim neden niye ayrılmak istiyor ?

Yorumları almak değerlendirmek istemiyor mu konu açan ?
Bilmeden yorum yapmak ne derece doğru olabilir ki bu durumda

amannnn sakın bi çocuk yapayımda evliliğim kurtulsun deme ....sakın olan çocuğa olur birde...kötü evlilikleri çocuk dahada bozar çünkü...evliliğn iyiyse ancak aile olabilirsin tam anlamıyla...aman aman ..zaten bilinçli yaştasın çocuk değilsin gerçi...

yok ayol ne çocuğu doğru düzgün beraber olmuyoruz ki

çok defa sakin sakin otourup konuştum ama uf bilmiyorum ya olmuyor işte kafam çok karışık ilerde biteceğine şimdi bitsin diyor

Bitsin diyorsa bitsin, bu güvensizlikle yaşanır mı? Düzeltirim diye boş yere uğraşacaksınız, belki çocuk da yapacaksınız o zaman ne olacak?

canım benim ilk sayfalarda yazıyor eşimin benden ayrılma isteği

Tek sizin için demiyorum
Zor bir durum Allah kolaylık versin ama
Konu da yazarsanız herkes tek sefer de okur ve yorum yapar
Böyle bölük pörçük yorumlarda detayları yazmak sizin zararınıza
Tüm yorumları takip etmiyoruz çünkü, konuya bakıp yorum yapıyoruz ona göre

Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim ben.

Sırf size değil bu düşüncede olan hiçbir hemcinsime katılmıyorum.

Bence evlilik et pazarlama sektörü değil. Ne münasebet eşim için giyineceğim, süsleneceğim, bakımlı olacağım vs .Yapıyorsam kendim için, kendime saygımdan yaparım.

Canım dibine kadar da bakımsız olmak istiyorsa, olurum. Beni dış görünüşüme göre değerlendirecek ve gidecekse buyursun kapı orada.

Ki konu sahibide arkadaşımız bakımlı ve fitmiş.

İşte böyle erkekleri tepemize çıkarıp , sonra popo üstü otururuz.

özetleyeyim eşim 30 bende 32 yaşındayım 11 aylık evliğim. uzun zamandır evliliğe alışamdım yapamıyor ayrılalım diyor çoğu zaman kalbimide kırıyor böyle zamanlarda ben onu incitecek birşey söylemiyorum bile sabırlı davranmaya çalışıyorum.birlikte birşeyle yapalım dışarı çıkalım sen git diyor maddi anlamda bi sıkıntımız yok.ilerde bitmesindense şimdi bitsin ben değişmem diyor aynı zamanda bayadır beraberde olmuyoruz.sende böyle mutsuzsun ayrılınca daha mutlu olursun v.b. şeyler söylüyor bende birlikte herşeyin üstesinden gelebiliriz diyorum ama nafile..

Nişanlıyken de böyleymiş, hep alttan alan sizmişsiniz
Bence bu yüzden kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor

Alın karşısınıza konuşun düzeltmek istiyorsan evlilik terapistine yok hergün böyle boşanalım edelim diyeceksen de bi avukata gidelim yeter artık deyin..

bence siz evlenmeden önce bazı gerçekleri görmezden gelmişssin.eşiniz mutlaka size bunun sinyalini vermiştir.çünkü sevgili olup evlenmeye karar verip aa bana göre değilmiş demek yeni oluşacak bir düşünce değil ve çok saçma !

Bu düşüncem neden ayıp olsun ki anlamadim? Yorum yapmak istedim ama samimi olmadığını düşünüyorum bu kadar eğer gercekse de allah yardimcin olsun eğer kurguysa yinede allah yardımcın olsun

psikologlardan yardım alabilirsiniz bence? cok zor ısın allah yardımcın olsun ama eşininde neden boyle dusundugunu ona neyın bunları dusundurdugunu ogrenmek gerek. sonucta evlılıkler oyle kolay kurulmuyor kı yıkmak dahada zordur...

psikoloğa gittim eşimin de gelmesi gerektiğini söyledi eşimde gitmem diyor

Eşinizde sizde olgun yaşlarda insanlarsınız,eşiniz evliliğe alışamamış durumda(evliliği daha farklı bir şey sanıyordu sanırım)eğer sizde biraz üstüne düşüyorsanız,herzaman birlikte vakit geçirelim istiyorsanız kendisi bunu baskı gibi görmüş olabilir,bekarlıktan cıkamamış..
Eşinizin topu size atması;yani sende böyle mutsuzsun ayrılınca daha mutlu olursun vb.. lafları biraz kuşku yarattı bende sanki hayatında başka bir kadın varmış ,sizi başından atmaya çalışıyor gibi...
Ve tutumu bu şekilde giderse boşanmanızı tavsiye ederim boşa zaman harcayıp fedakarlık ediyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…