- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi kardelensss
-
he evet eşim 30 ben 32
2 cümle konu açmak moda oldu
Kim neden niye ayrılmak istiyor ?
Yorumları almak değerlendirmek istemiyor mu konu açan ?
Bilmeden yorum yapmak ne derece doğru olabilir ki bu durumda
amannnn sakın bi çocuk yapayımda evliliğim kurtulsun deme ....sakın olan çocuğa olur birde...kötü evlilikleri çocuk dahada bozar çünkü...evliliğn iyiyse ancak aile olabilirsin tam anlamıyla...aman aman ..zaten bilinçli yaştasın çocuk değilsin gerçi...
çok defa sakin sakin otourup konuştum ama uf bilmiyorum ya olmuyor işte kafam çok karışık ilerde biteceğine şimdi bitsin diyor
canım benim ilk sayfalarda yazıyor eşimin benden ayrılma isteği
Erkekleri eve bağlamak ve mutlu etmek
Aslında bakarsanız birazda biz kadınların elinde...
Siz hiçbir çaba göstermeyin , Boş boş oturun kocam bana bunu yaptı kocam bana bunu söyledi vs.
Birazda kendimize çeki düzen vermeliyiz.
Unutmayın !
Bu konu bana çok samimi gelmedi. Açılan konu ve konu sahibinin yorumları pek tatmin edici değil
evet haklısınız açıklayayım 11 ay oldu evleneli alışamadım bu evliliğe seni seviyorum olmuyor ama diyor kalbimi de kırıyor çoğu zaman dayak aldatma eve bakmama gibi sorunlar yok ama tek sorun mutsuzum evlilik bana göre değilmiş diyor .sabah kalktığında boşanalım demiyorum ama doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor.ben kurtarmaya çalışıyorum ama sürekli kusur arıyor bende
Bu düşüncem neden ayıp olsun ki anlamadim? Yorum yapmak istedim ama samimi olmadığını düşünüyorum bu kadar eğer gercekse de allah yardimcin olsun eğer kurguysa yinede allah yardımcın olsun
psikoloğa gittim eşimin de gelmesi gerektiğini söyledi eşimde gitmem diyorpsikologlardan yardım alabilirsiniz bence? cok zor ısın allah yardımcın olsun ama eşininde neden boyle dusundugunu ona neyın bunları dusundurdugunu ogrenmek gerek. sonucta evlılıkler oyle kolay kurulmuyor kı yıkmak dahada zordur...
özetleyeyim eşim 30 bende 32 yaşındayım 11 aylık evliğim. uzun zamandır evliliğe alışamdım yapamıyor ayrılalım diyor çoğu zaman kalbimide kırıyor böyle zamanlarda ben onu incitecek birşey söylemiyorum bile sabırlı davranmaya çalışıyorum.birlikte birşeyle yapalım dışarı çıkalım sen git diyor maddi anlamda bi sıkıntımız yok.ilerde bitmesindense şimdi bitsin ben değişmem diyor aynı zamanda bayadır beraberde olmuyoruz.sende böyle mutsuzsun ayrılınca daha mutlu olursun v.b. şeyler söylüyor bende birlikte herşeyin üstesinden gelebiliriz diyorum ama nafile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?