eşim mutsuz

eğer her iki tarafta daevliliği kurtarma çabası varsa evlilik terapisine gidin ama karşı taraf illede bitirme derdindeyse uzatmanında bir anlamı yok.çocukta yoksa hiç çocuk olayına bile girmeyin bence.

Bir erkek neden''evlilik bana göre değilmiş der.?
ihtimaller:
1-Bu bir bahane,ya onun sizden gizlediği (ya sizin bize söylemeyi atladığınız) başka bir sorun var.
2-Bekarlık hayatındaki hovardalığı özlüyor,neden özler;herşey tamamsa kafa kontak olduğu için özler yada eşini fizksel anlamda çekici bulmadığı için özler..Her ikisi de kötü ama ikincisi daha kötü.
3-Bekarlık hayatında olmayan kadın baskısını ve fazla ilgiyi kaldıramıyor.Siz alttan alıyorum dediniz ama davranışlarınızı yine de bir gözden geçirin.Ona göre fazla mı üstüne düşüyorsunuz?Bazı erkekler fazla ilgiden hoşlanmıyor.O durumda itiyor.
4-Seviyorum diyormuş ama neden sizle birlikte olmak ona zor geliyor?Neden güne sizle uyanmaktan kaçmak istiyor?Neden dokunmuyor?Seven insana bu zor gelmez.Davranış olarak mı,fiziksel çekim olarak mı sizle beraber yaşamak zor geliyor ona.Acaba cinsel bir sorunu mu var?
Siz fiziğim düzgün,mutfağım iyi,çalışıyorum dediniz.Belki de doyumsuz.Belki de en baştan sizi çok sevmediniz ama sizdeki iyi huyları,emeği düşününce sizle evlendi.Ama şimdi geri çarkediyor.Eğer bu sebeptense belliki kafa kontak.
5-Aileniz bu evliliğe karışıyor mu?Eş ailesi de evliliği zorlaştıran birşey.
6-Sizin görmenizi istemediği bir kusuru var,ondan bir an önce yalnız kalmak istiyor.(Belki cinsel sorunu var,var mı sizce?).Ya da belki ten uyumu olmadığı gibi şımarık bir kanıya vardı.
7-Başka biri var bu mümkün.Araştırın.
8-Madedeler çok kötü oldu,ben boşanma yanlısı hiçbir zaman olmadım.Ama bu durum ihitmallerinin çoğu çok çok yaralayıcı.Herşey alttan alınabilir.Ama ben ençok buna dayanamam..Sevip de aldatan ama bırakmayan,sevip döven ama bırakmayan ,ilgisiz olup da sevdiğini söyleyen ama bırakmayan, vesaire aile sorunlarından daha zor,çünkü sevgi yok,sizle beraber yaşamak ona zor geliyor.İnsan kendini ''kadın gibi''bile hissedemez onun yanında.Bu durum bir kadını günden güne soldurur..
Sizce hangisi veya hangileri?
9-Boşanma fikrini kendinize alıştırın.Ama hemen söylemeyin .Makul ,olgudavranmaya çalışın.Sizin bir hatanız olmasın,bırak o hatalı olsun.Hem mahkemeye deil toplamış olursun...Biraz sebat edin çok üstüne düşmeden.Sorunu konuşmaya çalışın ama evde değil,dışarda bir yemek planı yapın ara ara..Gezme planı yapın..Çok dile getirmeyin bu konuyu..Onun da eksikleri olduğunu (mutlaka vardır) ama sevgi için olsun yaşam için olsun emek gerektiğini,vefa gerektiğini ;ergenler gibi toy davranmamak gerektiğini ,gidenin geleni aratma ihtimalini söyleyin...İpler koptuğu anda siz de bu şekilde artık yaşayamayacağınızı söyleyin.Çok üzücü bir durum olduğunu söyleyin.Boşanma kararı alırsanı eğer(inşallah düzelir) Bir daha aramayın.O durumda sizi özleyecektir..Ve sizden daha kötüsünü görecektir..Huzursuzluğu kendi seçtiği için gün gelecek pişman olacaktır..Sizin haberiniz olur veya olmaz..

Son düzenleme:
Bence s..tir edin gecin gitsin.

Ne demek ilerde bitecegine simdi bitsin, bu adam manyak mi???! Eninde sonunda ben bosanicam yani demis. Bu adamin derdi ne, niye bosanmak istiyormus bence bir sorun ve beni de aydinlatin cunku cidden merak ettim.

Bugun dimdirek kapiyi gosterin, daha fazla zaman harcamayin. Daha yasiniz gencken baska birini seversiniz, mutlu olursunuz.

tulipa öncelikle bu kadar açıklayıcı yazdığın için gerçekten çok teşekkür ederim.4. madde çok uygun gözüküyor he şuda doğru kafa kontak ..bu arada 9. madde de dediğin gibi gerçekten konuştum ama ters tepiyor . beraber birşeyler yapalım dışarı çıkalım bowlinge kültür turlarına v.b. diyorum fakat kabul etmiyor.sabırla bekliyorum ama eminim o değişmicek .ben tek başıma mücadele ediyorum.Ayrıca içimden gelen ses ayrıl gitsin bir ömür böyle geçmez diyor.

Arkadaşlar lütfen her konuya bu yorum samimi gelmedi,inandırıcı değil.
Kesin sahte konu gibi yorumlar yazmayın..

Bizim yaşadığımızın dışında ne hayatlar var kimi inanması zor derecede
ilginç, kimi imkansız yok artık dedirten cinsten sorunlar yaşayabiliyor.

Anlıyorum pek çok inanıp kendi derdimiz gibi benimsediğimiz konuların
sonrasında sahte olduğunu gördük. İnancımız sarsıldı.
Ama bu demek değildir ki artık her okuduğumuz konu kesin sahtedir.

Sahteyse konu günahı açanın boynuna..
Ama ya gerçekse?
Bu tarz yorumlar zaten sıkıntılı konu sahibine nasıl hissettirir lütfen
biraz empati..

Konu sahibi arkadaşım 30 yaşındaki adam böyle davranıyorsa durum daha ciddi..
Evlilik onun hayatına ne gibi kısıtlamalar,farklılıklar getirdi bunları düşünmek gerek.
Dırdır etmem,kalbimi kırsa cevap bile vermem diyorsunuz.
Bu adamı bunaltan ne? Arkadaşlarıyla da dilediği gibi geziyorsa,görüşüyorsa..
Ya kendi ailesine çok bağımlı özlüyor.. Ya sizi yeteri kadar sevmiyor.
Ya da cinsel yaşamı istemiyor.. Bu yükü kaldıramıyor diye düşündüm ben.

etraflıca konuşun neymiş bu kadar onu sıkan evlilikten ama çokta üstelemeyın kaçan kovalanır hesabı adam ıyıce kaçmasın gerçekten çok üzücü bi durum ama dunyanın sonu olmasın sızın içinde sürekli mutsuz olduğunu söylen birinide mutlu etmek zordur güçlü olmaya çalışın

Bir parçada olsa uzaktan bakmaya çalışın
Size saygı duydugunu,sevdigini değer verdigini düşünüyorum..
Ama bi yerlerde eksik var ve kapanmamış
Bu eksiklikte sizinde payınız var, kızmayın ama flört döneminde de ayrılıklarımız oldu adım atan toparlayan ben oldum demişsiniz.
Sebep neydi iyi düşünmek lazım, iki iyi insan olabilirsiniz ama ben onun duygularında eksiklik olduğunu ama bunu ifade etmekten korkutugunu ve size değer vererek evlendiğini yaparım diye düşünüp yapamadığını düşündüm. Karşınızdaki insan malesef önce kendisine saygı duymamış ki bunları dile getirmesi çok geç olmuş. Sizi üzmekten cekinerek soruyorum, uzun süreli eski ilişki veya ailevi problemleri de etkiliyor olabilir. 30 yasındaki bi insan malesef mutsuzsa mutsuz değiştiremezsiniz öncelikle problemi dogru olarak tespit edip ona göre karar vermelisiniz. Kolay değil ama geç te değil umarım kısa sürede çözebilirsiniz..

balık baştan kokarmış..kimse durup dururken böyle şeyler sölemez..seni daha 11 aYLIK evliyken istemeyen biriyle bir ömür zaten geçmez

erkekler muallakta kalmayı hiç sevmezler herşey net olmalı diye düşünürler...
bir problem vardır onun açısından...
yada size sorun gelmeyen bir durum...
nedensiz sebebsiz hiç birşey olmaz bunu da unutmayınn...
birlikte olamıyorsanız bu sorun çok muhimdir
iş size düşüyor biraz daha sabırlı olun...
sürekli iletişim durumunda olun sonrası gelecektir diye umuyorum...
şunu da unutmayın "" yuvayı dişi kuş yapar""...

cancazım uzun bir zamandır mücadele ediyorum ama değişmiyor o tek taraflı mücadele benimkisi öyle kırdığındada özür dileme huyu yok yani ailem ayrıl diyor

ailen destekliyorsa ayrıl bence de.her daim temcit pilavı gibi boşanalım denmez ki?evlenmeyeymiş o vakit..çok üzme kendini..

adam sürekli mutsuzum ayrılıcam diyor, siz de sürekli alttan alıp onu kırmamaya çalışıyorssunuz. bu işe yaramamış belli ki

bir de tam tersini deneyin. umursamaz olun, birden ilgiyi alakayı kesin, ne oldu bu kadına desin bakalım.

olmazsa boşanmayı düşünmeye başlayın.

bu yazdıklarımı elinizden gelen herşeyi yaptığınızı düşünerek yazdım.

kardelenses eşin uzun zamandır ayrılmak istediğini söylüyormuş.evleneli zaten 11 ay olmuş.o zaman evlenir evlenmez evlilikten caydı.evlilikten caymasının sebebinin sen olduğunu düşünmüyorum.çünkü sana hiç şans vermemiş zaten.bakımlı olduğunu,fit olduğunu,çalışıtğını yazmışsın.kardeşim kendini savunma çünkü suçlu sen değilsin.evlilik tamamen şans işi çünkü.istediğin kadar flört et aynı eve girdikten sonra gerçek yüzü su yüzüne çıkıyor.o sebeple sevgiliyken ayrılıp barışmalarınız doğal.nereden bilecektin böyle olacağını.gelelim sorununa.zorla güzellik olmaz diyeceğim bende herkes gibi.eğer bir kavga anında bunu deseydi normaldi ama aylardır her gün ayrılmak istiyorum diyormuş.o zaman sende ayrılacaksın ancak hukuk seni koruyacaktır.maddi ve manevi tazminatı ve nafakanı ödeyecekse anlaşmalı boşanırsın.sonrada sevip sevildiğin bir insanla tanışman için şansın doğar.her ne kadar kızsak da yerden yere vursak da bazı insanlar evliliği yürütemiyor.özgür olmak istiyor,evini başkasıyla paylaşmak istemiyor vss.bunlar genelde bencil insanlar oluyor.acı ama gerçek.o yüzden sende bu bencil insandan haklarını da alarak en kısa sürede kurtul.sevgiler.

İlk aşkıyla falan karşılaşmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…