- Konu Sahibi kardelensss
-
Bir erkek neden''evlilik bana göre değilmiş der.?
ihtimaller:
1-Bu bir bahane,ya onun sizden gizlediği (ya sizin bize söylemeyi atladığınız) başka bir sorun var.
2-Bekarlık hayatındaki hovardalığı özlüyor,neden özler;herşey tamamsa kafa kontak olduğu için özler yada eşini fizksel anlamda çekici bulmadığı için özler..Her ikisi de kötü ama ikincisi daha kötü.
3-Bekarlık hayatında olmayan kadın baskısını ve fazla ilgiyi kaldıramıyor.Siz alttan alıyorum dediniz ama davranışlarınızı yine de bir gözden geçirin.Ona göre fazla mı üstüne düşüyorsunuz?Bazı erkekler fazla ilgiden hoşlanmıyor.O durumda itiyor.
4-Seviyorum diyormuş ama neden sizle birlikte olmak ona zor geliyor?Neden güne sizle uyanmaktan kaçmak istiyor?Neden dokunmuyor?Seven insana bu zor gelmez.Davranış olarak mı,fiziksel çekim olarak mı sizle beraber yaşamak zor geliyor ona.Acaba cinsel bir sorunu mu var?
Siz fiziğim düzgün,mutfağım iyi,çalışıyorum dediniz.Belki de doyumsuz.Belki de en baştan sizi çok sevmediniz ama sizdeki iyi huyları,emeği düşününce sizle evlendi.Ama şimdi geri çarkediyor.Eğer bu sebeptense belliki kafa kontak.
5-Aileniz bu evliliğe karışıyor mu?Eş ailesi de evliliği zorlaştıran birşey.
6-Sizin görmenizi istemediği bir kusuru var,ondan bir an önce yalnız kalmak istiyor.(Belki cinsel sorunu var,var mı sizce?).Ya da belki ten uyumu olmadığı gibi şımarık bir kanıya vardı.
7-Başka biri var bu mümkün.Araştırın.
8-Madedeler çok kötü oldu,ben boşanma yanlısı hiçbir zaman olmadım.Ama bu durum ihitmallerinin çoğu çok çok yaralayıcı.Herşey alttan alınabilir.Ama ben ençok buna dayanamam..Sevip de aldatan ama bırakmayan,sevip döven ama bırakmayan ,ilgisiz olup da sevdiğini söyleyen ama bırakmayan, vesaire aile sorunlarından daha zor,çünkü sevgi yok,sizle beraber yaşamak ona zor geliyor.İnsan kendini ''kadın gibi''bile hissedemez onun yanında.Bu durum bir kadını günden güne soldurur..
Sizce hangisi veya hangileri?
9-Boşanma fikrini kendinize alıştırın.Ama hemen söylemeyin .Makul ,olgudavranmaya çalışın.Sizin bir hatanız olmasın,bırak o hatalı olsun.Hem mahkemeye deil toplamış olursun...Biraz sebat edin çok üstüne düşmeden.Sorunu konuşmaya çalışın ama evde değil,dışarda bir yemek planı yapın ara ara..Gezme planı yapın..Çok dile getirmeyin bu konuyu..Onun da eksikleri olduğunu (mutlaka vardır) ama sevgi için olsun yaşam için olsun emek gerektiğini,vefa gerektiğini ;ergenler gibi toy davranmamak gerektiğini ,gidenin geleni aratma ihtimalini söyleyin...İpler koptuğu anda siz de bu şekilde artık yaşayamayacağınızı söyleyin.Çok üzücü bir durum olduğunu söyleyin.Boşanma kararı alırsanı eğer(inşallah düzelir) Bir daha aramayın.O durumda sizi özleyecektir..Ve sizden daha kötüsünü görecektir..Huzursuzluğu kendi seçtiği için gün gelecek pişman olacaktır..Sizin haberiniz olur veya olmaz..
cancazım uzun bir zamandır mücadele ediyorum ama değişmiyor o tek taraflı mücadele benimkisi öyle kırdığındada özür dileme huyu yok yani ailem ayrıl diyor
Siz de boşanın o zaman arkadaşım.sanki hayatında başka birisi var gibi geldi bana.
hayatında kimse yok buna çok eminim.
Ben eşinize söyledim hayatında başka biri var gibi geldi diye
Anlayamadım ne demek istediğini
hayatında kimse yok buna çok eminim.
gulummm tamam işte bende diyorum ki onun hayatında bir başka kadın yok çok eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?