- Konu Sahibi kardelensss
-
özetleyeyim eşim 30 bende 32 yaşındayım 11 aylık evliğim. uzun zamandır evliliğe alışamdım yapamıyor ayrılalım diyor çoğu zaman kalbimide kırıyor böyle zamanlarda ben onu incitecek birşey söylemiyorum bile sabırlı davranmaya çalışıyorum.birlikte birşeyle yapalım dışarı çıkalım sen git diyor maddi anlamda bi sıkıntımız yok.ilerde bitmesindense şimdi bitsin ben değişmem diyor aynı zamanda bayadır beraberde olmuyoruz.sende böyle mutsuzsun ayrılınca daha mutlu olursun v.b. şeyler söylüyor bende birlikte herşeyin üstesinden gelebiliriz diyorum ama nafile..
Boşanmadan Sevgili gibi Yaşamayı Deneyin ? ilişkinizi kurtarmak için... Eve bakmak geçim derdinden korkmuştur belki ?evet haklısınız açıklayayım 11 ay oldu evleneli alışamadım bu evliliğe seni seviyorum olmuyor ama diyor kalbimi de kırıyor çoğu zaman dayak aldatma eve bakmama gibi sorunlar yok ama tek sorun mutsuzum evlilik bana göre değilmiş diyor .sabah kalktığında boşanalım demiyorum ama doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor.ben kurtarmaya çalışıyorum ama sürekli kusur arıyor bende
cancazım uzun bir zamandır mücadele ediyorum ama değişmiyor o tek taraflı mücadele benimkisi öyle kırdığındada özür dileme huyu yok yani ailem ayrıl diyor
neyse ki uzun zamandır birlikte olmuyoruz yazmışsın.böyle sorunlardan,boşanmaktan falan bahsedip deli gibi cinsel hayat süren,o arada hamile kalanlar var ki ..........
evet haklısınız açıklayayım 11 ay oldu evleneli alışamadım bu evliliğe seni seviyorum olmuyor ama diyor kalbimi de kırıyor çoğu zaman dayak aldatma eve bakmama gibi sorunlar yok ama tek sorun mutsuzum evlilik bana göre değilmiş diyor .sabah kalktığında boşanalım demiyorum ama doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor.ben kurtarmaya çalışıyorum ama sürekli kusur arıyor bende
Belki evliliğe alışamamış olabilir ya da ne bileyim belki de işle ilgili sorunlar onda depresyona yol açmış olabilir.
'Bende sürekli kusur arıyor, yüzüme bakmıyor' diyorsun, bence o senden uzaklaştıkça sen ona yakın olmaya güler yüz göstermeye çalış erkekler bundan etkilenirler.
Eşine onu sevdiğini hissettir, eğer seni sevmiyorsa bile bir süre sonra o gösterdiğin bu ilgi ve sevgiye kayıtsız kalmayacaktır.
Eğer ortada dediğin gibi gerçekten bir gerekçe yoksa eşinden vazgeçme.
Çocuğun var mı bimiyorum; ama eğer yoksa düşün bence. Çünkü evde çocuğun olmadığı evlilikler monotonlaşabiliyor ve eşler birbirlerinde sürekli kusur aramaya başlayabiliyorlar.
Umarım yazdıklarımın sana bir yararı olur, sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?