Yeni olan bişeyse yerleşmeden konuşmaya çalış. Bu çocukça davranışlarından dolayı Nasıl bir açıklama yapıcak çok merak ediyorum.Bu kadar degildi son gunlerde cok artti
Cok haklisiniz belki ise baslayinca duzelir evde olmak ona gore degil eminimki tatil yapmak isterdi yapamayinca boyle iyice huysuzlandi pazartrsi is basi umarim biraz dusunup ne kadar incindigimi uzuldugumu anlarhem hamilesiniz hem de onu mu pohpohluyorsunuz bırakın kendi işini kendi görsün kendi kendine assın suratını gitsin annesinde kalsın madem çocukları da umrunda değilse. size dokunmak istemeyen bi adamın sevgisinden nasıl eminsiniz? cidden evlilik bazı insanlara göre değil.
Bende merak ediyorum ama alacagim cevap da bence şuYeni olan bişeyse yerleşmeden konuşmaya çalış. Bu çocukça davranışlarından dolayı Nasıl bir açıklama yapıcak çok merak ediyorum.
Bilmiyorum cogu mu boyle yoksa sirf benim esim mi onu da cozemedimBu adamlar niye böyle yaaa
Bilmiyorum cogu mu boyle yoksa sirf benim esim mi onu da cozemedim
Belki tercihi annesiyle oturmamdi ama bunu alenen dile getirmedi getirseydi alacagi cevabi bildigi icin asla diycem icin belkide benim merak ettigim bende bulamadigi ailesinde buldugu ne cok eglenceli sosyal aile de degiller normal bi aile sonuctaEvlenmeyip anasıyla otursaydı madem mutlu mesut.
Böyle kişiliği gelişmemiş ergen erkeklerin evlenmemesi lazım.
Konusmaz ki azcik yuzu gulsun diye gel bak babasi oglumuz hareket ediyo dokun diyorum sana dokunmak istemiyorum diyo bisey anlatmays calissam eline telefonu alip sus bi bisey izliyorum diyo bu tatil gununde iyice mutsuz oldu aceba tatile gidemedik daraldi mi diyorum bi suru cozum uretmeye calisiyorum ama yok
peki bu durumda ikinci cıcugu nıye yapıyorsun?Merhaba kizlar...
Nasil baslayayim, nereden baslayayim bilemiyorum 3 yillik evliyim 2 yasinda bir kizim var, suanda 2. Bebegimizi bekliyorum. Esimle cok severek isteyerek evlendik. Sorun şu ki esim evimizde cok mutsuz fakat ailesinin yaninda cok mutlu. Hep onlarla olmak istiyor, ve bu durum beni çok uzuyor. Sirf bu yuzden bende cok mutsuzum... dusunsenize evde surekli surat asiyor ailesinin yaninda bambaska oluyor. Bilemiyorum nasil bi yol izlemeliyim. Cocugumuz var, oglumuz da geliyor fakat esim neden boyle davraniyor. Dusuk tehlikem var bunu bile birakip her isi yapiyorum yemeginden kahvesine kadar yuzu gulsun diye tam 6 gundur evde ve cok mutsuz hep surat asiyor. 6 gun istisnasisiz gittik ailesiyle vakit gecirdi. Bugunde ilaclarim vardi almam gereken kalkalim dedim diye yuzume bakmiyo konusmuyo benimle cok uzuluyorum napmaliyim...
Cok can skici benim asla stres olmamam gerektigini aksi halde kasilmalarin basliycani biliyor ama isteMaalesef çoğunda var canım.
Eşi ve annesi arasında kalıyorlar.
Neden kalıyorlar onu da anlamış değilim.
Eşin yeri ayrı anne babanın yeri ayrıdır.
Hiç biri birbirinin yerini tutmaz.
Ama erkekler maalesef bunu anlamıyor.
Iyi diyorum izle sana bisey anlatan da kabahat diyorumİyi de sizin durumunuzda başlık "kocam çok mutsuz" değil "kocam beni çok mutsuz ediyor" olmalıydı. Ne demek sana dokunmak istemiyorum, sus bişey izliyorum vs. Böyle deyince siz ne diyorsunuz?
Korundugumuz halde hamile kaldim kiyamadim kuzuma mucize gibi biseydipeki bu durumda ikinci cıcugu nıye yapıyorsun?
tipik cevap hep kk kadınları korundukları halde hamile kalıyor mücize mübarek:)Korundugumuz halde hamile kaldim kiyamadim kuzuma mucize gibi biseydi
Iyi diyorum izle sana bisey anlatan da kabahat diyorum
dokunmakmı istemıyor 10 yıllık evlıyim cocuklar uyar uyumaz adam üzerime atlıyor. eşiniz sizi resmen ev arkdaşı olarak görüyor konu sahibi. gitsşn annesiye otursun.Sana dokunmak istemiyorum diyince iyi diyorsanız, bu biraz kendine değer vermeyen insanların tepkisi gibialgılababilir. Siz böyle yaptıkça size değer mi vermiyor acaba?
Merhaba kizlar...
Nasil baslayayim, nereden baslayayim bilemiyorum 3 yillik evliyim 2 yasinda bir kizim var, suanda 2. Bebegimizi bekliyorum. Esimle cok severek isteyerek evlendik. Sorun şu ki esim evimizde cok mutsuz fakat ailesinin yaninda cok mutlu. Hep onlarla olmak istiyor, ve bu durum beni çok uzuyor. Sirf bu yuzden bende cok mutsuzum... dusunsenize evde surekli surat asiyor ailesinin yaninda bambaska oluyor. Bilemiyorum nasil bi yol izlemeliyim. Cocugumuz var, oglumuz da geliyor fakat esim neden boyle davraniyor. Dusuk tehlikem var bunu bile birakip her isi yapiyorum yemeginden kahvesine kadar yuzu gulsun diye tam 6 gundur evde ve cok mutsuz hep surat asiyor. 6 gun istisnasisiz gittik ailesiyle vakit gecirdi. Bugunde ilaclarim vardi almam gereken kalkalim dedim diye yuzume bakmiyo konusmuyo benimle cok uzuluyorum napmaliyim...
Bilmem canim eminim hic bisey tek tarafli degildir benimde sucum vardir ama 1 gun tavir yapilir hadi 2 gun 6 gun nedir diyorumSana dokunmak istemiyorum diyince iyi diyorsanız, bu biraz kendine değer vermeyen insanların tepkisi gibialgılababilir. Siz böyle yaptıkça size değer mi vermiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?