Eşim mutsuz...

Bide hamile olan sizsiniz. dünyayı ona dar edeceğinize o size dar ediyor. Sakin bir yapınız var anlaşılan..

hem hamilesiniz hem de onu mu pohpohluyorsunuz bırakın kendi işini kendi görsün kendi kendine assın suratını gitsin annesinde kalsın madem çocukları da umrunda değilse. size dokunmak istemeyen bi adamın sevgisinden nasıl eminsiniz? cidden evlilik bazı insanlara göre değil.

Cok haklisiniz belki ise baslayinca duzelir evde olmak ona gore degil eminimki tatil yapmak isterdi yapamayinca boyle iyice huysuzlandi pazartrsi is basi umarim biraz dusunup ne kadar incindigimi uzuldugumu anlar

Yeni olan bişeyse yerleşmeden konuşmaya çalış. Bu çocukça davranışlarından dolayı Nasıl bir açıklama yapıcak çok merak ediyorum.
Bende merak ediyorum ama alacagim cevap da bence şu
-biseyim yok sana oyle geliyo sacmaliyosun
Bunun gibi bisey duycam galiba

Evlenmeyip anasıyla otursaydı madem mutlu mesut.
Böyle kişiliği gelişmemiş ergen erkeklerin evlenmemesi lazım.

Bilmiyorum cogu mu boyle yoksa sirf benim esim mi onu da cozemedim

Maalesef çoğunda var canım.
Eşi ve annesi arasında kalıyorlar.
Neden kalıyorlar onu da anlamış değilim.
Eşin yeri ayrı anne babanın yeri ayrıdır.
Hiç biri birbirinin yerini tutmaz.
Ama erkekler maalesef bunu anlamıyor.

Evlenmeyip anasıyla otursaydı madem mutlu mesut.
Böyle kişiliği gelişmemiş ergen erkeklerin evlenmemesi lazım.
Belki tercihi annesiyle oturmamdi ama bunu alenen dile getirmedi getirseydi alacagi cevabi bildigi icin asla diycem icin belkide benim merak ettigim bende bulamadigi ailesinde buldugu ne cok eglenceli sosyal aile de degiller normal bi aile sonucta

İyi de sizin durumunuzda başlık "kocam mutsuz" değil "kocam beni çok mutsuz ediyor" olmalıydı. Ne demek sana dokunmak istemiyorum, sus bişey izliyorum vs. Böyle söyleyince siz ne dediniz?

peki bu durumda ikinci cıcugu nıye yapıyorsun?

Cok can skici benim asla stres olmamam gerektigini aksi halde kasilmalarin basliycani biliyor ama iste

İyi de sizin durumunuzda başlık "kocam çok mutsuz" değil "kocam beni çok mutsuz ediyor" olmalıydı. Ne demek sana dokunmak istemiyorum, sus bişey izliyorum vs. Böyle deyince siz ne diyorsunuz?
Iyi diyorum izle sana bisey anlatan da kabahat diyorum

Sana dokunmak istemiyorum diyince iyi diyorsanız, bu biraz kendine değer vermeyen insanların tepkisi gibialgılababilir. Siz böyle yaptıkça size değer mi vermiyor acaba?
dokunmakmı istemıyor 10 yıllık evlıyim cocuklar uyar uyumaz adam üzerime atlıyor. eşiniz sizi resmen ev arkdaşı olarak görüyor konu sahibi. gitsşn annesiye otursun.

Cok uzuldum canim benim.Allah akil fikir bol bolda vicdan versin esine..karakterli vicdanli adamlar eslerinin zor gunlerinde daha cok yardimci olup sahiplenirler agzinin icine bakarlar..basit karakteri oturmamis vicdan yoksunlarida esinin zor gununde sorun cikarmak icin evden uzaklasmak icin bahane ararlar.sanmaki senin fedakarliklarini iyi niyeti gorcek..bosuna kendini hirpalama kendini geri cek ne oluyor diye sasirsin durumunun ciddiyetini belki o zaman anlar

Sana dokunmak istemiyorum diyince iyi diyorsanız, bu biraz kendine değer vermeyen insanların tepkisi gibialgılababilir. Siz böyle yaptıkça size değer mi vermiyor acaba?
Bilmem canim eminim hic bisey tek tarafli degildir benimde sucum vardir ama 1 gun tavir yapilir hadi 2 gun 6 gun nedir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…