Ne kadar çok pozitif ve iyi niyetlisin. Ayrıca karşındaki çocuğun değil eşin. Açık açık sor konuş. Ne demek dokunmak istemiyorum. Böyle sabırlı kadınlara da hayranım.iyide bunlar ciddi laflar.. niye dokunmak istemiyorsun diye sormuyor musunuz? içinde bi şeyler büyütüyor öğrenmeniz lazım..
Bunlar pek hayra alamet değil..Konusmaz ki azcik yuzu gulsun diye gel bak babasi oglumuz hareket ediyo dokun diyorum sana dokunmak istemiyorum diyo bisey anlatmays calissam eline telefonu alip sus bi bisey izliyorum diyo bu tatil gununde iyice mutsuz oldu aceba tatile gidemedik daraldi mi diyorum bi suru cozum uretmeye calisiyorum ama yok
Ilk bebekte de böyle miydi eşin? Yeni mi oldu?Dmi zaten gerginiz
Onun birlikte oturmakla ya da ailesinin sosyal olmasıyla hiç bir alakası yok canım maalesef.
Sana bi örnek vereyim. Benim kaynana ve ailesi asosyal insanlardır.
Kaynanaya gittiğimizde yüzümüze bakmaz, oğluyla ilgilenmez hatta sürekli oğluna salak, köpek vs diye hitap eder, ben sinirlenirim doğal olarak. Tv'den gözünü ayırmaz, ağzından kelime çıksa şaşarsın, benim ailemde de tam tersidir sohbet muhabbet vs.
Ama kaynanama kızı ve damadı gelsin tv'yi kapattırır onlarla sohbet etmek için, türlü şaklabanlıklar yapar, hatta annecim gelmeseydiniz kocanla gezseydiniz yavrumm der kızına. Kocanla birlikte vakit geçir der.
Eşime bunu söylediğimde sen yanlış anlıyorsun der, bizimle tek kelime konuşmayan annesini savunur hala.
Gideceğimiz zaman yarım saat geç kalalım ya da bayramlarda ilk benim aileme gidelim kıyamet kopar, kaynana küser eşim onu güldürmeye çalışır sürekli.
Ayy saçma sapan bir ortam yani, yav çok eğleniyorum der bide eşim.
Ne konuda eğleniyor 3 yıldır anlamış değilim. Annesinin küsmesine mi eğleniyor, kendi salak salak onunla barışmak için yaptığı espirilere mi eğleniyor, annesinin sürekli evlat ayrımı yapmasına eğleniyor ya da ona salak, köpek, domuz demesine mi eğleniyor bilmiyorum. Nasıl bu kadar mutlu olabiliyor bende çözemedim.
Ve siz sevdigine eminsiniz oyle mi?Konusmaz ki azcik yuzu gulsun diye gel bak babasi oglumuz hareket ediyo dokun diyorum sana dokunmak istemiyorum diyo bisey anlatmays calissam eline telefonu alip sus bi bisey izliyorum diyo bu tatil gununde iyice mutsuz oldu aceba tatile gidemedik daraldi mi diyorum bi suru cozum uretmeye calisiyorum ama yok
Kizginmis bana dediklerini yapmiyomusum o gun evde isim vardi kendisi gitti annesigile onu kastediyoiyide bunlar ciddi laflar.. niye dokunmak istemiyorsun diye sormuyor musunuz? içinde bi şeyler büyütüyor öğrenmeniz lazım..
Artik buna da emin degilim o kadar kafam karisti kiVe siz sevdigine eminsiniz oyle mi?
Kizginmis banabeyfendı sana dokunmak ıstemıyorsa o bebısı leylekler mı getırdı
sen sevgı ılgı ıstıyor bı dedıgını ıkı etmıyorsun o sana surat mı asıyor
bı sorunu varsa neden cozmuyor konustunuzmu problemı neymıs senınle mesela
bak oglumuz tekme atıyor dedıgınde sana dokunmak ıstemıyorum demesı cok ama cok agır bı laf
sebebı neymıs
Yok degildi hatta şu 6 gun oncesine kadar bu kadar suratsiz degildi sadece iste bi terslik filan olunca boyle barut gibi oluyoduBunlar pek hayra alamet değil..
Ilk bebekte de böyle miydi eşin? Yeni mi oldu?
Aileci tavırları da mı yeni çıktı yani?Yok degildi hatta şu 6 gun oncesine kadar bu kadar suratsiz degildi sadece iste bi terslik filan olunca boyle barut gibi oluyodu
Yok canim o hep vardi onlar hep hakliydi ve oncelikliydi ama bi gun gidilmedi diye gunlerce surat asmazdiAileci tavırları da mı yeni çıktı yani?
kız annesi kızına ve damadına daha temkinli yaklaşıyor.. korkar huzursuzluk çıkarda boşanma olur, kızı dul kalır diye... ama erkek annesinin kaybedeği bir şey yoktur oğlu boşanır evlenir erkektir o yüzden istediği gibi davranır borusunu öttürür... sizinkinde 2side olduğu için daha fark edilir oluyor tabi yaptıkları..
Kizginmis bana dediklerini yapmiyomusum o gun evde isim vardi kendisi gitti annesigile onu kastediyo
O zaman eşinin canı epey sıkkın.. vardır mutlaka bi sebebi.. erkekler biz kadınlar gibi dökülmüyolar hemen.. tatlılıkla desen ki canımın içi bi sıkıntın mı var?? Ben artık kendi üstüme alınmaya başladım.. hiç mi sevmiyosun beni.. bu hassas zamanlarımda bari bana böyle davranma çok üzülüyorum falan.. yine diklenir mi dersin yoksa az da olsa yumuşayıp dökülür mü?? Nihayetinde eşini en iyi sen tanıyosun.. nabza göre şerbeti de sen vericeksinYok canim o hep vardi onlar hep hakliydi ve oncelikliydi ama bi gun gidilmedi diye gunlerce surat asmazdi
Onların mantıklarına tüküreyim ben.. yuva yıkıcı.. başka adı yok bunun.. böyleleri gelinlerine uzak cehenneme direk olsunlar..Maalesef evet, insanın gözüne sokuyorlar yaptıkları ayrımı.
Ama her ailede öyle olduğunu düşünmüyorum, benim ailem bu tür konularda hassastır, eşit davranmaya dikkat ederler.
Her ailenin öyle olması gerekir aslında.
Benim oğlum boşanır tekrar evlenir vs mantığı çok sığ geliyor bana.
Mesela benim görümcemin ikinci evliliği, bi daha mı boşansın diye damatlarının her saçmalığına, hakaretlerine, kızlarının mutsuzluğuna, hatta kızlarını dövmesine bile göz yummaları daha saçma gelmiştir bana hep.
Ne olursa olsun ''kız-erkek'' aile çocuklarını her koşulda korumak ve onlara değer vermek zorunda diye düşünüyorum sonuçta herkes anne babasının kıymetlisi bunu anlamıyorlar.
Erkek evlatlar da arada kalıyor, karısını ne kadar çok sevse de iyi anlaşsa da sonuç genellikle erkek ailesinden kaynaklı sorunlar oluyor hep
Aksam konusucam kuzum cocuk uyuyunca sakin sakinO zaman eşinin canı epey sıkkın.. vardır mutlaka bi sebebi.. erkekler biz kadınlar gibi dökülmüyolar hemen.. tatlılıkla desen ki canımın içi bi sıkıntın mı var?? Ben artık kendi üstüme alınmaya başladım.. hiç mi sevmiyosun beni.. bu hassas zamanlarımda bari bana böyle davranma çok üzülüyorum falan.. yine diklenir mi dersin yoksa az da olsa yumuşayıp dökülür mü?? Nihayetinde eşini en iyi sen tanıyosun.. nabza göre şerbeti de sen vericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?