Eşim mutsuz...

beyfendı sana dokunmak ıstemıyorsa o bebısı leylekler mı getırdı
sen sevgı ılgı ıstıyor bı dedıgını ıkı etmıyorsun o sana surat mı asıyor

bı sorunu varsa neden cozmuyor konustunuzmu problemı neymıs senınle mesela
bak oglumuz tekme atıyor dedıgınde sana dokunmak ıstemıyorum demesı cok ama cok agır bı laf
sebebı neymıs

Baştan beri böyle ana kuzusumuydu eşin?

iyide bunlar ciddi laflar.. niye dokunmak istemiyorsun diye sormuyor musunuz? içinde bi şeyler büyütüyor öğrenmeniz lazım..
Ne kadar çok pozitif ve iyi niyetlisin. Ayrıca karşındaki çocuğun değil eşin. Açık açık sor konuş. Ne demek dokunmak istemiyorum. Böyle sabırlı kadınlara da hayranım.
Edit: pardon kalbimseniseçti. Ben konu sahibine cevap veriyorum aslında. Senin yazına cevap vermişim.

Bunlar pek hayra alamet değil..
Dmi zaten gerginiz
Ilk bebekte de böyle miydi eşin? Yeni mi oldu?

kız annesi kızına ve damadına daha temkinli yaklaşıyor.. korkar huzursuzluk çıkarda boşanma olur, kızı dul kalır diye... ama erkek annesinin kaybedeği bir şey yoktur oğlu boşanır evlenir erkektir o yüzden istediği gibi davranır borusunu öttürür... sizinkinde 2side olduğu için daha fark edilir oluyor tabi yaptıkları..

Ve siz sevdigine eminsiniz oyle mi?

Kizginmis bana

Maalesef evet, insanın gözüne sokuyorlar yaptıkları ayrımı.
Ama her ailede öyle olduğunu düşünmüyorum, benim ailem bu tür konularda hassastır, eşit davranmaya dikkat ederler.
Her ailenin öyle olması gerekir aslında.
Benim oğlum boşanır tekrar evlenir vs mantığı çok sığ geliyor bana.

Mesela benim görümcemin ikinci evliliği, bi daha mı boşansın diye damatlarının her saçmalığına, hakaretlerine, kızlarının mutsuzluğuna, hatta kızlarını dövmesine bile göz yummaları daha saçma gelmiştir bana hep.
Ne olursa olsun ''kız-erkek'' aile çocuklarını her koşulda korumak ve onlara değer vermek zorunda diye düşünüyorum sonuçta herkes anne babasının kıymetlisi bunu anlamıyorlar.

Erkek evlatlar da arada kalıyor, karısını ne kadar çok sevse de iyi anlaşsa da sonuç genellikle erkek ailesinden kaynaklı sorunlar oluyor hep

Kizginmis bana dediklerini yapmiyomusum o gun evde isim vardi kendisi gitti annesigile onu kastediyo

evliliğimin ilk aylarında bende hep annemlere giderdim hatta kalırdım.. eşim evde yalnız kalırdı.. evimde mutsuz ailemin yanında nispeten daha mutlu olurdum.. bir kaç ay sonra kalışlarım ve gidişlerim azaldı.. şimdi ise evimde daha mutluyum.. bence çiftlerin en büyük hatası evlendikten sonrada ailelerle sık görüşmeye devam etmek..

Yok canim o hep vardi onlar hep hakliydi ve oncelikliydi ama bi gun gidilmedi diye gunlerce surat asmazdi
O zaman eşinin canı epey sıkkın.. vardır mutlaka bi sebebi.. erkekler biz kadınlar gibi dökülmüyolar hemen.. tatlılıkla desen ki canımın içi bi sıkıntın mı var?? Ben artık kendi üstüme alınmaya başladım.. hiç mi sevmiyosun beni.. bu hassas zamanlarımda bari bana böyle davranma çok üzülüyorum falan.. yine diklenir mi dersin yoksa az da olsa yumuşayıp dökülür mü?? Nihayetinde eşini en iyi sen tanıyosun.. nabza göre şerbeti de sen vericeksin

Onların mantıklarına tüküreyim ben.. yuva yıkıcı.. başka adı yok bunun.. böyleleri gelinlerine uzak cehenneme direk olsunlar..

Aksam konusucam kuzum cocuk uyuyunca sakin sakin

evde suratsiz da ailesinin yaninda mutluysa bu sizinle bir problemi oldugunu gosteriyor..sizden sogumus kafasinda sizinle ilgili olumsuz dusunceler geziyor olabilir..bazi erkekler sebepsiz yere ya da az bucuk seyle esinden nefret edenler bile var..
ben sahsen boyle bi durumda nerde mutluysan orda kal benimde hayat enerjimi dusurme ne hakkin var beni mutsuz etmeye diye cikisirim..biraz esinize ayar vererek kendisine gelip toparlanmasini saglayin..onun ustune gidip askim niye mutsuzsun seni nasil mutlu edebilirim dedikce simartmak kendini birsey sanmaktan baska bisey gecmez eline..kendinizde de hic hata aramayin once oglunuzu kendinizi ve kizinizi dusunun.esinizde kendini duzeltir ben napiyorum ya diye caba gosterirse onuda dusunebilirsiniz
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…