Eşim mutsuz...

dokunmakmı istemıyor 10 yıllık evlıyim cocuklar uyar uyumaz adam üzerime atlıyor. eşiniz sizi resmen ev arkdaşı olarak görüyor konu sahibi. gitsşn annesiye otursun.
En son onu talep edicem madem bizimle mutsuzsun ailenin yaninda otur diycem

adamın sana olan duygularından emin misin?

sana dokunmak istemiyorum
sus falan pek seven insan tepkisi değil de...

Ben ustune dustukce kaciyo gibi kuzum az da olsa topic den taniyosun beni kuzum elimden geleni yapmaya calisiyorum eve cocuga ona yetmek icin ama resmen 6 gun burnumdan geldi ise gitsin diye gozune bakiyorum ise giderse kafasi dagilir diye

Belki tercihi annesiyle oturmamdi ama bunu alenen dile getirmedi getirseydi alacagi cevabi bildigi icin asla diycem icin belkide benim merak ettigim bende bulamadigi ailesinde buldugu ne cok eglenceli sosyal aile de degiller normal bi aile sonucta

Onun birlikte oturmakla ya da ailesinin sosyal olmasıyla hiç bir alakası yok canım maalesef.
Sana bi örnek vereyim. Benim kaynana ve ailesi asosyal insanlardır.
Kaynanaya gittiğimizde yüzümüze bakmaz, oğluyla ilgilenmez hatta sürekli oğluna salak, köpek vs diye hitap eder, ben sinirlenirim doğal olarak. Tv'den gözünü ayırmaz, ağzından kelime çıksa şaşarsın, benim ailemde de tam tersidir sohbet muhabbet vs.
Ama kaynanama kızı ve damadı gelsin tv'yi kapattırır onlarla sohbet etmek için, türlü şaklabanlıklar yapar, hatta annecim gelmeseydiniz kocanla gezseydiniz yavrumm der kızına. Kocanla birlikte vakit geçir der.
Eşime bunu söylediğimde sen yanlış anlıyorsun der, bizimle tek kelime konuşmayan annesini savunur hala.
Gideceğimiz zaman yarım saat geç kalalım ya da bayramlarda ilk benim aileme gidelim kıyamet kopar, kaynana küser eşim onu güldürmeye çalışır sürekli.
Ayy saçma sapan bir ortam yani, yav çok eğleniyorum der bide eşim.
Ne konuda eğleniyor 3 yıldır anlamış değilim. Annesinin küsmesine mi eğleniyor, kendi salak salak onunla barışmak için yaptığı espirilere mi eğleniyor, annesinin sürekli evlat ayrımı yapmasına eğleniyor ya da ona salak, köpek, domuz demesine mi eğleniyor bilmiyorum. Nasıl bu kadar mutlu olabiliyor bende çözemedim.

Valla bende anlamadim tmm kv kp hos sohbetler ama insanin esi farkli ailesi farkli bilemiyorum ki tek muzdarip ben degilmisim

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. sadece fizik olarak büyümüş bi oğlan çocuğu daha..

Gerçi ev içindeki durumlarınız nasıl?? Karı koca ilişkiniz.. muhabbetiniz gibi?

Benim eşim de ilk zamanlar böyleydi 3 yıl kadar böyle çektim.. arada bi atakları yine tutuyodu ama son 1 yılı aşkın 2 yıla yakındır topladı artık.. evim evim güzel evim der.. yılmadan bıkmadan konuşa anlata sonunda dank etti kafasına.. arada bikaç şeyler de yaşandı bu noktaya geldik şükür..

Hiç konuşmayı denediniz mi?? Ya gerçekten bi sebebi var evde huzur bulamıyo.. veya öküz modeli..

Ben ustune dustukce kaciyo gibi kuzum az da olsa topic den taniyosun beni kuzum elimden geleni yapmaya calisiyorum eve cocuga ona yetmek icin ama resmen 6 gun burnumdan geldi ise gitsin diye gozune bakiyorum ise giderse kafasi dagilir diye

Canim kendini uzme birak kendi halinde biraz takilsin..cok ustune dusme yazdigin gibi daha cok kacar hatta daha cok uzulursun..bazi seylerden mahrun birakki yaptigi hatanin farkina varsin kendine ceki duzen versin..belki biliyorsundur esimle bir aydir gorusmuyoruz..ve ayrildik dogumdan sonrada bosancaz..benim yasadiklarimi yasamani istemem..akillica adimlarla yuvani kurtar.

Cok uzuldum canim hakkinizda hayirlisi senin icin de minik kuzun icin de insallah bundan sonra hersey cok guzel olur umuyorum ki

Kendimi toparlayip konusmayi dusunuyorum canim bu denli ciddi bi konusma dusunmemistim acikcasi laf arasinda niye boyle yapiyosun vs disinda misal demin geldi yarin abimlere gidicez dedi cevap vrrmedim duydun mu dedi kafami salladim yani isine gelince konusuyor

Nye dokunmak istemyomus? O ne kirici bi laf . Oysaki ne kdr sakin esi var sizn yernzde olan her kadin bole sakin olup cozum aramaya calsmaz yani bn yapamzdm. Umarm en jisa zmanda duzelr hayrla gelir yavrunuz

Allah yardımcın olsun sıkıntılı durumlar.. bi de gebeyken insanı üzüp germiyolar mı dua et canım Allah yardımcın olsun..

Nye dokunmak istemyomus? O ne kirici bi laf . Oysaki ne kdr sakin esi var sizn yernzde olan her kadin bole sakin olup cozum aramaya calsmaz yani bn yapamzdm. Umarm en jisa zmanda duzelr hayrla gelir yavrunuz
Kavga edicem de hem durumum musait degil hemde kizimiz cok etkileniyo korkuyo diye tutuyorum kendimi

iyide bunlar ciddi laflar.. niye dokunmak istemiyorsun diye sormuyor musunuz? içinde bi şeyler büyütüyor öğrenmeniz lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…