- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Cok tesekkur ederim guzel onerileriniz icin orgu guzel oruyorum ogluma biseyler orersem kafamda dagilir hemdeŞimdi sizin yazılarınzıı okuyunca aklıma sizin çok hassas eşinizin de sizin aksinize bir insan olduğu izlenimini aldım.Ama hassas olmak demek sürekli üstüne düşmek de olmamalı,çünkü erkekler bu şekilde de hiç umursamaz olup çıkıyorlar.
Mesela demişsiniz ki bebeği tekme attığını söylüyorum sana dokunmak istemiyorum diyor demişsiniz,eşinizin bu sözüne karşı sizin tutumunuz ne oluyor?Sizi üzmek istemem ama sana dokunmak istemiyorum ne demek?Yada işte birşey konuşuyorsunuz şu an meşgulüm işim var vs en sevmediğim gıcık kaptığım insn tipi.
Sizden olumsuz bir tepki almadığı için tavırlarını büyüterek devam ettiriyor bence.Hamilesiniz durumunuz hassas size en yardımcı olması gerektiği anda eşiniz yanınızda yok.Bence tavrınızı koyun bu kavga edin yada ayrılın demek değil.Ama bir hayatı beraber paylaşacaksak bunu nasıl yaşamamız gerektiğini öğrenmeli erkekler.
Ben olsam eşimin ailesinin yanından çıkmam.Hatta şöyle yparım,canım sen en çok annenin yemeklerini seviyorsun harika yapıyor cidden derim sabahtan akşama evde çocuğuma vakit ayryıp kah yiyip içip kah gezip akşamüstü de kayınvalidemin evine giderim ama orda da eşimle hiç ilgilenmem sadece çocuğumla ilgilenirim zaten küçük.. O arada kayınvalideme kayınpederime espriler yaparım ama eşime asla pas vermem.Alınacak yapılacak birşey varsa yüzüne söylemem işteyken filan mesaj atarım sadece şu şu alınacak gibisinden.Bir de mesela kendinize başka uğraşlar da bulabilirsiniz bu arada kendinizi meşgul etmek adına büyükler için boyama kitapları var çocuğunuzla beraber boyama yaparsınız ne bileyim alın kitap okuyun dergi okuyun dizi izleyin internetten havalar biraz serinlesin bebeğinize kazak hırka vs yapmayı öğrenin bunları kendinizi oyalamak için yapın , yapın ki eşinizle münasebetiniz en aza insin size mutlaka soracaktır yada kendi yaklaşacaktır buna eminim.
mutsuzsa defolsun gitsin siz hala kendinizi düşünmeden hizmet peşindesiniz daha fazla yüz vermeyin artık.madem böyle mutsuz ailesiyle mutlu 2. çocuk niye.kendi hayatınızı size değer vermeyen eşiniz için yıpratmayın.Merhaba kizlar...
Nasil baslayayim, nereden baslayayim bilemiyorum 3 yillik evliyim 2 yasinda bir kizim var, suanda 2. Bebegimizi bekliyorum. Esimle cok severek isteyerek evlendik. Sorun şu ki esim evimizde cok mutsuz fakat ailesinin yaninda cok mutlu. Hep onlarla olmak istiyor, ve bu durum beni çok uzuyor. Sirf bu yuzden bende cok mutsuzum... dusunsenize evde surekli surat asiyor ailesinin yaninda bambaska oluyor. Bilemiyorum nasil bi yol izlemeliyim. Cocugumuz var, oglumuz da geliyor fakat esim neden boyle davraniyor. Dusuk tehlikem var bunu bile birakip her isi yapiyorum yemeginden kahvesine kadar yuzu gulsun diye tam 6 gundur evde ve cok mutsuz hep surat asiyor. 6 gun istisnasisiz gittik ailesiyle vakit gecirdi. Bugunde ilaclarim vardi almam gereken kalkalim dedim diye yuzume bakmiyo konusmuyo benimle cok uzuluyorum napmaliyim...
BEnim konularımi oku eğer bosanmayacaksan uyum sağla ve kabullen inşallah düzelir ama annesi ni şikayet etmekten vazgeç önceMerhaba kizlar...
Nasil baslayayim, nereden baslayayim bilemiyorum 3 yillik evliyim 2 yasinda bir kizim var, suanda 2. Bebegimizi bekliyorum. Esimle cok severek isteyerek evlendik. Sorun şu ki esim evimizde cok mutsuz fakat ailesinin yaninda cok mutlu. Hep onlarla olmak istiyor, ve bu durum beni çok uzuyor. Sirf bu yuzden bende cok mutsuzum... dusunsenize evde surekli surat asiyor ailesinin yaninda bambaska oluyor. Bilemiyorum nasil bi yol izlemeliyim. Cocugumuz var, oglumuz da geliyor fakat esim neden boyle davraniyor. Dusuk tehlikem var bunu bile birakip her isi yapiyorum yemeginden kahvesine kadar yuzu gulsun diye tam 6 gundur evde ve cok mutsuz hep surat asiyor. 6 gun istisnasisiz gittik ailesiyle vakit gecirdi. Bugunde ilaclarim vardi almam gereken kalkalim dedim diye yuzume bakmiyo konusmuyo benimle cok uzuluyorum napmaliyim...
Kesinlikle oyle canim benim gerilmem strese girmem demek risk demek konusucam esimleBence de çok fedakarlık yapıyorsunuz. Buraya konu açma sebebiniz bile hamileliğinizde hakkınız olan ilgiyi görmemek değil, onun mutsuz olması...
Şu an sizin el ustunde tutulmanız, mutlu mesut bebeğinizi beklemeniz gereken bir dönem. Bence bir an evvel eşinize manevi ihtiyaçlarınızı karşılamasını söyleyin. Karnınızdaki bebeğin, sorunlara değil huzura ihtiyacı var...
Cok sukur oyle biri var bacim...Hepsi mi aynı yahu yok mu şöle" yeter artk sıkıldım yıllarca zaten onlarla vakit geçirdim kendi Yuvamı yaşamak istiyorum" diyen ?
Kesinlikle oyle canim benim gerilmem strese girmem demek risk demek konusucam esimle
Tatlim bak hem riskli gebelik geciriyorsun hem de stres yapiyorsun ...Kesinlikle oyle canim benim gerilmem strese girmem demek risk demek konusucam esimle
Evliliginden sklan kisiler genellikle ailelerine baglaniyorlar esinizin yaptigi cok yanlis anlasilan esiniz evlilige hic hazir degilmis..Merhaba kizlar...
Maşallah Allah bozmasin canım en güzeli herkese uzak oturmak kendi Ailene bile yoksa mutlu olmak zor sevindim senin adınaCok sukur oyle biri var bacim...
Esim ev bakiyor ...
Oturdugumuz bina bize ait oldugu icin haliyle daha luks bi ev alip oyle cikmayi dusunuyor sukur...
Catkapi eve girmeleri tetikledi diyebilirm...
Dun misal kaynim sort atletle gordu beni...
Dis kapinin oraya dikilmis bende icerdeyim ...
Neymis sarj makinesini verir misin ..
Cik kapidanda veriyim diye bi bagirdim ...
18 yasinda kucukte degil hay Allah im ya
hamile olan sizsiniz, dokunmak istemeyen eşiniz size Kıymet vermiyor, sizi üzüyor siz hala eşim mutsuz diye konu açmışsınız, eşiniz mutsuzda siz mutlu musunuz?Konusmaz ki azcik yuzu gulsun diye gel bak babasi oglumuz hareket ediyo dokun diyorum sana dokunmak istemiyorum diyo bisey anlatmays calissam eline telefonu alip sus bi bisey izliyorum diyo bu tatil gununde iyice mutsuz oldu aceba tatile gidemedik daraldi mi diyorum bi suru cozum uretmeye calisiyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?