Eşim mutsuz...

Şimdi sizin yazılarınzıı okuyunca aklıma sizin çok hassas eşinizin de sizin aksinize bir insan olduğu izlenimini aldım.Ama hassas olmak demek sürekli üstüne düşmek de olmamalı,çünkü erkekler bu şekilde de hiç umursamaz olup çıkıyorlar.

Mesela demişsiniz ki bebeği tekme attığını söylüyorum sana dokunmak istemiyorum diyor demişsiniz,eşinizin bu sözüne karşı sizin tutumunuz ne oluyor?Sizi üzmek istemem ama sana dokunmak istemiyorum ne demek?Yada işte birşey konuşuyorsunuz şu an meşgulüm işim var vs en sevmediğim gıcık kaptığım insn tipi.

Sizden olumsuz bir tepki almadığı için tavırlarını büyüterek devam ettiriyor bence.Hamilesiniz durumunuz hassas size en yardımcı olması gerektiği anda eşiniz yanınızda yok.Bence tavrınızı koyun bu kavga edin yada ayrılın demek değil.Ama bir hayatı beraber paylaşacaksak bunu nasıl yaşamamız gerektiğini öğrenmeli erkekler.

Ben olsam eşimin ailesinin yanından çıkmam.Hatta şöyle yparım,canım sen en çok annenin yemeklerini seviyorsun harika yapıyor cidden derim sabahtan akşama evde çocuğuma vakit ayryıp kah yiyip içip kah gezip akşamüstü de kayınvalidemin evine giderim ama orda da eşimle hiç ilgilenmem sadece çocuğumla ilgilenirim zaten küçük.. O arada kayınvalideme kayınpederime espriler yaparım ama eşime asla pas vermem.Alınacak yapılacak birşey varsa yüzüne söylemem işteyken filan mesaj atarım sadece şu şu alınacak gibisinden.Bir de mesela kendinize başka uğraşlar da bulabilirsiniz bu arada kendinizi meşgul etmek adına büyükler için boyama kitapları var çocuğunuzla beraber boyama yaparsınız ne bileyim alın kitap okuyun dergi okuyun dizi izleyin internetten havalar biraz serinlesin bebeğinize kazak hırka vs yapmayı öğrenin bunları kendinizi oyalamak için yapın , yapın ki eşinizle münasebetiniz en aza insin size mutlaka soracaktır yada kendi yaklaşacaktır buna eminim.

Cok tesekkur ederim guzel onerileriniz icin orgu guzel oruyorum ogluma biseyler orersem kafamda dagilir hemde

mutsuzsa defolsun gitsin siz hala kendinizi düşünmeden hizmet peşindesiniz daha fazla yüz vermeyin artık.madem böyle mutsuz ailesiyle mutlu 2. çocuk niye.kendi hayatınızı size değer vermeyen eşiniz için yıpratmayın.

BEnim konularımi oku eğer bosanmayacaksan uyum sağla ve kabullen inşallah düzelir ama annesi ni şikayet etmekten vazgeç önce

Bence de çok fedakarlık yapıyorsunuz. Buraya konu açma sebebiniz bile hamileliğinizde hakkınız olan ilgiyi görmemek değil, onun mutsuz olması...

Şu an sizin el ustunde tutulmanız, mutlu mesut bebeğinizi beklemeniz gereken bir dönem. Bence bir an evvel eşinize manevi ihtiyaçlarınızı karşılamasını söyleyin. Karnınızdaki bebeğin, sorunlara değil huzura ihtiyacı var...

Kesinlikle oyle canim benim gerilmem strese girmem demek risk demek konusucam esimle

Hepsi mi aynı yahu yok mu şöle" yeter artk sıkıldım yıllarca zaten onlarla vakit geçirdim kendi Yuvamı yaşamak istiyorum" diyen ?
Cok sukur oyle biri var bacim...
Esim ev bakiyor ...
Oturdugumuz bina bize ait oldugu icin haliyle daha luks bi ev alip oyle cikmayi dusunuyor sukur...
Catkapi eve girmeleri tetikledi diyebilirm...
Dun misal kaynim sort atletle gordu beni...
Dis kapinin oraya dikilmis bende icerdeyim ...
Neymis sarj makinesini verir misin ..
Cik kapidanda veriyim diye bi bagirdim ...
18 yasinda kucukte degil hay Allah im ya

Kesinlikle oyle canim benim gerilmem strese girmem demek risk demek konusucam esimle
Tatlim bak hem riskli gebelik geciriyorsun hem de stres yapiyorsun ...
Hemde kizinla esinle ilgileniyorsun herseylerine yetmeye calisiyorsun...
Ha yetmiyo esin bebekmis gibi onu pohpohluyorsun...
Asil denin ilgiye ihtiyacin var...
Esine gercekten anlam veremedim...
Ne bu ailemcilik canim...
Saskinim...

Evliliginden sklan kisiler genellikle ailelerine baglaniyorlar esinizin yaptigi cok yanlis anlasilan esiniz evlilige hic hazir degilmis..

3 yılda 2 çocuk sorunlar varken yanlış olmuş bana göre. İlk sene hemen hamile kalmışsınız sanırım. Ve bu yüzden eşinizle oturmayan bir evliliğiniz olmuş. Arkadaş, sevgili, dost, sırdaş olamamışsıniz.bence evlilikler oturmadan eşler birşeyler paylaşmadan çocuk olmamalı. Sizde bağlılık yok gibi.eşiniz sizi sevmiyor da çocuklar için mecbur gibi.bu iş zor gorunuyor...

Maşallah Allah bozmasin canım en güzeli herkese uzak oturmak kendi Ailene bile yoksa mutlu olmak zor sevindim senin adına

Ben erkeklerin evliligi cok gec kabullendiklerini dusunuyorum. Bizler bayanlar olarak daha hizli adapte oluyoruz evlilige aile olmaya. Biz ailelerimizden baska bir sehirde oturuyoruz. Ve ben anne babama cok duskunumdur evlenene kadar dizlerinin dibindeydim. Ama evlendikten sonra surekli gideyim ailemle kalayim demedim. Ve ogretmen oldugum icin tatilim cok fazla olmasina ragmen. Hicbir zaman esimin yaninda annemlerde burda olsaydi ya da ben onlarin yaninda olsaydim demedim. Ne olursa olsun. Ama esim arada soylediginde uzuluyorum. Tabiki gidiyoruz kaliyoruz her iki tarafta da ama biz ayri bir aile olduk artik. Hicbir sey eskisi gibi olmaz olmamali. Bunu dile getirdigimizde ise belki dusuncesiz oluyoruzdur. Ne bileyim zor bu evlilik isleri. Idare etmek dengeyi kurmak. Allah butun evlilerin yardimcisi olsun.

Bence daha fazla bu konu yüzünden stres yapıp zaten riskli olan gebeliğinizi daha fazla tehlikeye atmayın,hem karnındaki bebeğinize hem de kızınıza yazık. Hep söylüyorum sorunlu bir evliliğe bir tane bile çocuk fazla çünkü olan çocuklara oluyor,eşinizle konuşun ve artık kendinizi düşünmeye başlayın. Allah sizi ve bebeğinizi korusun,umarım ailenizdeki sorunlar bir an önce biter.

Ham
hamile olan sizsiniz, dokunmak istemeyen eşiniz size Kıymet vermiyor, sizi üzüyor siz hala eşim mutsuz diye konu açmışsınız, eşiniz mutsuzda siz mutlu musunuz?

başka bi skıntısı vardr. durdk yere konuşmuyo mu?
otur konuş problemi ne öğren. yoksa bi skntısı snde ona öyle dawran

Siz hormon dan ötürü abartıyor olabilir misiniz?
Çünkü adam zaten sürekli yanyana sınız yeni durum geçince rutine dönüyor diye surat asık geliyor olabilir
Ailesinin yanında birşeyler den haber alıyor dedikodu var

Bir de her istediğini yapmayın
Yaranmaya çalışırken daha kötü olabilirsiniz
Çünkü fazla ilgi alaka değer kaybettirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…