- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Ben yoktum odada. Tam girdim fotoğraf çekme sesi geldi yani ben girmeden fotoğraf çekme tuşuna basılmıştı zatenNeden şüphelendiniz sizin gizlice fotonuzu mu çekti sizce
Selfi mi cekti yani ne. Foto cekse ne olacakBen yoktum odada. Tam girdim fotoğraf çekme sesi geldi yani ben girmeden fotoğraf çekme tuşuna basılmıştı zaten
Tam olarak neyden şüphelendiğinizi hala anlayamadım. Ekran görüntüsü almış olabilir, ayna karşısıda fotoğraf çekmiş olabilir vs. Bana fazla şüpheci geldiniz. Daha önce güveninizi mi sarstı?Ben yoktum odada. Tam girdim fotoğraf çekme sesi geldi yani ben girmeden fotoğraf çekme tuşuna basılmıştı zaten
Ben sadece ayakta olduğunu gördüm fotoğraf çekme sesi duydum. Çok hızlı girip çıktım odaya. Yani ne yaptığını algılayamadım o anSen odaya girdiğinde ne yaptı.
Özür dilerim aynen öyle düşünüyorumCinsel organını mı çektiğini düşündünüz? Bebeğinizi Allah bağışlasın. Lohusalık çok zor bi dönem insan herşeyden şüphe ediyor.
Çıplak mıydı?Özür dilerim aynen öyle düşünüyorum
Hayır değildiÇıplak mıydı?
Bu ihtimal de var ama niye böyle hissediyorumEkran görüntüsü almış olabilir mi? Onda da fotoğraf sesi çıkıyor çünkü.
Eğer öyle bi şüphen varsa kontrol et telefonunu. Erkekler bu dönem saçma sapan şeyler yapmaya meyilli oluyor. Uygulamalara silinen fotoğraflara konuşmalara bi göz at bakalım. İnşallah sen kuruntu yapmışsındır.Özür dilerim aynen öyle düşünüyorum
Bence yanlış anlamışsınız. Büyük ihtimalle ekran görüntüsü almıştırHayır değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?