Eşim napıyordu öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzü bana dönüktü yani tam kapıya doğru.

Şifreyi biliyorsan bak gizlice telefonuna

Şimdi siz böyle anlatınca ilk aklıma gelen sevgilisine günaydın fotoğrafı atmak. Ama evli, çocuklu bir adam bunu yapmaz heralde. O karakterde bir adamdan çocuk yapmazdınız sanırım. Sizin tanıdığınız, güvendiğiniz adamsa sorduğunuzda da dürüstçe cevap verir bence

Odadan çıkarken uyuyan adamın 5 dakika sonra uyanmış ayakta foto çekmesi veya ekran görüntüsü alması gayet de şüphe çekici. Organını çektiğini düşünmem ama ' hayırdır birilerine sabah şekeri olarak kendini mi gönderiyorsun ' derdim. Siz odaya girince telaşlanmadıysa büyük ihtimalle saçma sapan bir şey de olabilir ama pat diye sorulabilmeli böyle aklınıza takılan şeyler bence , herhangi biri değil ki adam, kocanız

Yüzü bana dönüktü yani tam kapıya doğru.
Canım o zaman boşuna evham yapıyorsun sandığın gibi bir durum olsa illa ki şeysiyle göz göze gelirdiniz

Boş yere kafanızı takmayın bence.. Ss alırken de o ses çıkıyor ya da başka birşey çekti ama şu durumda şeyini çekmediği kesin gibi birşey sanki. Sadece ayakta duruyormuş bi toparlanma bi panik hali de yokmuş .

Zaten bu şüphelendiren şey. Uyuyordu. Yoksa hareketlerini falan hiç farketmedim. Işık hızıyla girip çıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…