Eşim napıyordu öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonradan sorsaniz olurdu. Ben bebege koşturuyordum sen ne fotosu çekiyordun diye. Ekran görüntüsü de olabilir

Fotoğraflara girip ayrıntılı bir şekilde o gün o saate denk gelen fotoğraf var mı diye baktınız mı iyice ? Eğer telefon iphone ise fotoğrafın yukarısında saat ve tarih yazıyor.

Adam giyinikti ve yuzu size donuktu,bi yeri acikta olsa farkederdiniz bence.burada gordugum en kuruntulu konu olabilir bu

Bence eşini daha önceden yakaladı affetti. Şimdi herkes ne var bunda deyince aradığı cevabı bulamadı. Düzgünce cevap bile vermiyor sorulara.
Eşi dışarıda kızlara baktığı için güvenmediğini söyledi. Açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. Dediğiniz gibi daha önce yakalamış olmalı ki aklına ilk gelen şey aldatıldığı olmuş. Normalde böyle bir durumda kimsenin aklına aldatıldığı gelmez.

şimdi diğer konulardan hatırladım sizi,
lohusalık biraz kafa yapıyor insanda, ben de çok garip şeylere için ağlamıştım. hatta doktora kontrole giderken karşıdan karşıya geçen bir yaşlı amca gördük, bu amca da eskiden miniciktiiiiiğğğğhhh böhüüüü diye başlamıştım

sizi lohusalığın üzerine yoran bir de kendi ebeveynlerinizle ilgili meseleler de var, yazmıştınız. bir uzmandan yardım almayı düşünseniz. anne olunca içerideki küçük kız ve ebeveyn yaraları depreşir de depreşir

Yorumların tamamını okumadım ama sabahları veya günün Farklı saatlerinde fotoğrafımı çekerim nasıl göründüğümü merak ettiğim için. Kötü bir niyet göremedim açıkçası.

Tatlım lohusa sendromu gibi duruyor. Eğer başka bir dayanağın yoksa böyle şeyleri aklına bile getirme... Mutlu günlerinin tadını çıkar, bebek bakımında eşinden de yardım almayı ihmal etme

Sabahin korunde gozunu acar acmaz fotograf çekmesi normal birsey degil. Yani bunu kim yapar ki? Sevgiline gunaydin ozcekimi filan yollamiyorsan...

İnfluencer gibi sabah sabah fotograf cekip sosyal medyada "gunaydinnnn" gibi sacma sapan paylasimlar yapma huyu yoksa o fotograf biri için cekilmistir tabi fotograf cektiyse...
Belki de cekmedi.

ekranın resmini çekince de aynı ses çıkıyor bazı telefonlarda sanıyorlarkı fotograf cektık yok ekranın resmını cekıyoruz. bir deneyın eskı telefonum huwaı de bu sekılde ses cıkıyordu no telaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…