Eşim napıyordu öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz çıplakta değilmiş neden en kötü şeyi düşünüyorsunuz?

Daha önce şüphe duyacak birşey yazamadıysanız normal değil fotoğraf çekme sesini başka şeylere bağlamanız.

Pardon da adam kendı fotosunu cekerken neden suphelendınız, orayı anlamadım

Belki yanlışlıkla kamera açılmıştır. Yani alakasız gelebilir ama bazen telefon elimdeyken kamera açılıyor fark etmiyorum baktığımda galeride çok saçma fotoğraflarım oluyor.

Öyle bir şey ki siz de neyin ne olduğunu tam görememişsiniz bu yüzden her ihtimal mümkün. Kötü düşünmeyin bence hemen.

Siz odadayken uyuyor
Bi an girdiğinizde uyanmış halde ve foto çekme sesi duyuyorsunuz.
Aklınıza da müstehcen bir foto çektiği geliyor

Kaç kişi sormuş neden aklınıza o geldi bi güvensizlik mi yaşadınız diye ben de onu sorayım

Uyuma numarası yapıyordu siz çıkar çıkmaz kalktı ve foto çekmeye başladı başka bi kadın için aklınıza gelen bu galiba

Odaya girdiğinizde aa uyandın mı falan diye şaşırmadınız yüzüne bakmadınız mı bi hiç hani

Dışarıda benim yanımda başka kadınlara baktığını fark etmiştim. Söyledim bunu. Farkında değilim bir daha dikkat ederim falan demişti.

O halde ne fotosu çektin diye sor eğer o kısmı ciplaksa gördüğünü sanar ve böylece yalan söyleyemez

Keşke tam o anda sorsaydınız.. Bir de yüzü size mi dönüktü yoksa arkası mı dönüktü?? Eğer yüzü size dönükse şüpheniz çok yersiz

Diğer taraftan eşiniz böyle saçma sapan şeyler yapıyorsa illa ki birşeyini yakalardınız ya da şüpheci tavırları olurdu.. Sizin olmadığınız odalara geçmesi, yalnız kalma çabası, duşa telefonla girme, telefonu ortalıkta bırakmama gibi şeyler..

Sizi çok iyi anlıyorum ama eğer bu tarz şeyler yoksa boşuna almayın adamın günahını bir de şimdi sormayın boşuna eğer öyle bir durum varsa zaten söylemeyecek, eğer böyle birşey yapıyorsa da en azından şüphelendiğinizi anlamasın tedbir almasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…