- 21 Şubat 2021
- 942
- 3.085
- 63
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Bılemıyorum, bı acıgını bulur mutlaka varsa tabi. Devir şüphe devri ama lohusalık da var işin içinde. İnsan lohusayken normal düşünemiyorbir bez değiştirme süresi öncesinde uyuyormus, 5 dakika içinde uyanip resim çekmesini gerektirecek ne olabilir ki
Eşine bir şey belli etme ama gözlemle .Sekiz günlük bebeğim var. Bu sabah bebek yatak odasında durmayınca salonda altını değiştirip emzirdim. Eşim yatak odasında. Bıraktığımda uyuyordu eşim. Bebeğin emziğini almak için yatak odasına hızla girdim bebek ağlıyor diye. Odaya girdiğimde eşim ayakta fotoğraf çekme sesi duydum ama inanın aklıma hiçbir şey gelmedi o an. Bebeği düşünüyordum sadece. Zaten günlerdir uykusuzluk lohusa depresyonu derken gözüm hiçbir şey görmüyor. Sonradan şüphelenmeye başladım ama soramıyorum da. Duygularım çok karışık. Napıcamı bilmiyorum. Ne yapıyordu o sırada? Evham mı yapıyorum yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
Ayakta boydan cekiyodur kndini napicakSekiz günlük bebeğim var. Bu sabah bebek yatak odasında durmayınca salonda altını değiştirip emzirdim. Eşim yatak odasında. Bıraktığımda uyuyordu eşim. Bebeğin emziğini almak için yatak odasına hızla girdim bebek ağlıyor diye. Odaya girdiğimde eşim ayakta fotoğraf çekme sesi duydum ama inanın aklıma hiçbir şey gelmedi o an. Bebeği düşünüyordum sadece. Zaten günlerdir uykusuzluk lohusa depresyonu derken gözüm hiçbir şey görmüyor. Sonradan şüphelenmeye başladım ama soramıyorum da. Duygularım çok karışık. Napıcamı bilmiyorum. Ne yapıyordu o sırada? Evham mı yapıyorum yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
Telefonu çok saklayan, şifre koyan, almanıza fırsat vermeyen bi tip midir pekiDışarıda benim yanımda başka kadınlara baktığını fark etmiştim. Söyledim bunu. Farkında değilim bir daha dikkat ederim falan demişti.
Belki ekran görüntüsü almıştır bir şeyin o da aynı ses ya iphoneda öyle de diğerlerini bilmiyorum gerçiSekiz günlük bebeğim var. Bu sabah bebek yatak odasında durmayınca salonda altını değiştirip emzirdim. Eşim yatak odasında. Bıraktığımda uyuyordu eşim. Bebeğin emziğini almak için yatak odasına hızla girdim bebek ağlıyor diye. Odaya girdiğimde eşim ayakta fotoğraf çekme sesi duydum ama inanın aklıma hiçbir şey gelmedi o an. Bebeği düşünüyordum sadece. Zaten günlerdir uykusuzluk lohusa depresyonu derken gözüm hiçbir şey görmüyor. Sonradan şüphelenmeye başladım ama soramıyorum da. Duygularım çok karışık. Napıcamı bilmiyorum. Ne yapıyordu o sırada? Evham mı yapıyorum yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
Özür dilerim aynen öyle düşünüyorum
Lohusasınız, cok yorgunsunuz. Boşuna canınızı sıkmayın. Belli ki yanlış anlaşılma var. Belki de ekran görüntüsü aldı eşiniz. Onun sesini duydunuz.Özür dilerim aynen öyle düşünüyorum
Bir şeyin ekran görüntüsünü almıştır.Sekiz günlük bebeğim var. Bu sabah bebek yatak odasında durmayınca salonda altını değiştirip emzirdim. Eşim yatak odasında. Bıraktığımda uyuyordu eşim. Bebeğin emziğini almak için yatak odasına hızla girdim bebek ağlıyor diye. Odaya girdiğimde eşim ayakta fotoğraf çekme sesi duydum ama inanın aklıma hiçbir şey gelmedi o an. Bebeği düşünüyordum sadece. Zaten günlerdir uykusuzluk lohusa depresyonu derken gözüm hiçbir şey görmüyor. Sonradan şüphelenmeye başladım ama soramıyorum da. Duygularım çok karışık. Napıcamı bilmiyorum. Ne yapıyordu o sırada? Evham mı yapıyorum yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
Niye çekiniyorsunuz ki? Herhangi birşeyin de çekmiş olabilir, alacağı birşey yada unutmamak için belki selfieSekiz günlük bebeğim var. Bu sabah bebek yatak odasında durmayınca salonda altını değiştirip emzirdim. Eşim yatak odasında. Bıraktığımda uyuyordu eşim. Bebeğin emziğini almak için yatak odasına hızla girdim bebek ağlıyor diye. Odaya girdiğimde eşim ayakta fotoğraf çekme sesi duydum ama inanın aklıma hiçbir şey gelmedi o an. Bebeği düşünüyordum sadece. Zaten günlerdir uykusuzluk lohusa depresyonu derken gözüm hiçbir şey görmüyor. Sonradan şüphelenmeye başladım ama soramıyorum da. Duygularım çok karışık. Napıcamı bilmiyorum. Ne yapıyordu o sırada? Evham mı yapıyorum yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
Ekran görüntüsü almaktan başka birşey gelmedi aklıma hani çıplak olsa yada telaş yaptı deseniz anlarımda suphelenmenizden bilemedimSekiz günlük bebeğim var. Bu sabah bebek yatak odasında durmayınca salonda altını değiştirip emzirdim. Eşim yatak odasında. Bıraktığımda uyuyordu eşim. Bebeğin emziğini almak için yatak odasına hızla girdim bebek ağlıyor diye. Odaya girdiğimde eşim ayakta fotoğraf çekme sesi duydum ama inanın aklıma hiçbir şey gelmedi o an. Bebeği düşünüyordum sadece. Zaten günlerdir uykusuzluk lohusa depresyonu derken gözüm hiçbir şey görmüyor. Sonradan şüphelenmeye başladım ama soramıyorum da. Duygularım çok karışık. Napıcamı bilmiyorum. Ne yapıyordu o sırada? Evham mı yapıyorum yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?