Eşim narsist olabilir mi? Bu evlilik mi? Ne yapmam gerekiyor? Gitmek de kalmak da çok zor..

Söyleyecek çok şey var ama tek bir şey söyleyeyim sana, evlilik bu değil.

Bitirmezsen de gerçekten tek suçlu sensin, göz göre göre bu adamla devam ettiğin için.

Bizim de bir abla vardı evlenmeden önce nasıl özgürdü..Evlendi vallahi tanıyamadım..Ne özgüven ne özgürlük.. Üç tane de çocuk yaptı.. Şimdi nasıl mı kendi öz annesinin babasının cenazesine bile gelemedi.Katildi el gibi.. Şu an kardeşi ile de görüşmüyor yapayalnız kaldı..Sadece eş ailesi var hayatında..Geçen de konuştuk çok yalnızım dedi..Sana bunu niye anlatıyorum değişmez değiştiremezsin...Yol yakınken kendi yoluna bak.. Ömrün yalnız ve başkalarının hayatlarına imrenerek geçer sen bilirsin.

Olabilir. Ancak aklı olan bu hayata razı olmaz.
Hadi razı oldu diyelim. Kendi çocuğuma bunları yaşatmayacağım diye düşünecek kadar mantığını kullanır.

Bir de neden çıkış yolu arıyorsun ki, boşanıp işine gücüne bakacaksın işte başka da hiçbir çıkış yolun yok.
Annelik hissin varsa yine çocuk yaparsın ama bu adamdan değil, sen psikolojini düzeltmeden ve ayakları yere sağlam basan güçlü ve bilinçli bir kadın olmadan hiç değil.

1. Bütün bunlarla çarşaf giymenizin ne alakası var? Özellikle belirtmenizin amacını anlayamadım.
2. Eşiniz daha nişanlanmadan önce kendini belli etmiş ama o zaman maalesef görememişsiniz ya da değişir sandınız.
3. Yaşadıklarınızda sizin de payınız var. Bela geliyorum demiş, aileniz istememiş evlenmişsiniz. Üstelik görücü usulu tanışmışken yani kör kütük aşık değilken nasıl göremediniz bilmiyorum. Bir de üzerine çocuk ister gibi bir haliniz var. Sakın ha! Size bunu yapan çocuğuna nasıl davranır düşünebiliyor musunuz?
4. Eşiniz ve siz kendi hayat tarzınıza, beklentilerinize göre eş seçimi yapmamışsınız. Bari bundan sonra kendinize eziyet etmeyin. Canınızın hiç mi kıymeti yok?

Olabilir. Ancak aklı olan bu hayata razı olmaz.
Hadi razı oldu diyelim. Kendi çocuğuma bunları yaşatmayacağım diye düşünecek kadar mantığını kullanır.
Katılıyorum. Bence de olmaz, bunu kabul etmenin haklı hiçbir yanı yok.

Agzınıza sağlık... Hatta çocuk kız olursa neden kız oldu bile der... Okula göndermezki zaten oğlan arkadaşı olsun... O adama göre kadın olmak suç, kadın olmak bir ucubelik...

KPSS'ye girip milletin hakkına girme konusunda da çok haklısınız.

Birde tesettürlü olabilirsin, kapalı olabilirsin ama çarşaf ne yaa... çarşarlıyım diyerek dini boyutu hakkında verdiği meseja sinirlendim...

Çarşafa girince normal tesettürlüden daha mı dinli olmuş oluyor yani... neden bu detayı verme ihtiyacı hissetti ki mesela... ben çok dinliyim ama eşim öyle olmadığımı iddaa ediyor beni dışarı çıkarmıyor demek istiyor sanırım...

Ben eşinin çocuk istememesine degil snein istemene şaşırdım. Buyuksunuz benden akil vermek haddim değil ama güzel kardeşim gormuyor musun sen dünyada seni sevmeyen bosanmayi tehtid haline getiren biri ile cehennemin fragmanini yaşadığını. Sen neden ailesi ile götürüyorsun? Iyi mi diyolar arkandan sanki. O da hayır olarak cevaplanmis zaten konuda. Kendini kurtar yasin iyi aklin hala yerindeyken.

Ailem asla doğulu veya cahil değil demişsiniz..
Ailem hem anlaşıylı arkamdalar cahil değiller diyorsun hemde bekarken acı anılarım var onlarla diyorsun... bir karar ver bence...
Sen ailenden uzaklaşmak için evlenmişsin bu adamla, geri de bu nedenle dönmek istemiyorsun...
Çarşaf senin aklınıda kapatmış...kullan şu aklını al mesleğini eline çık git bir ev tut yaşa orda.. misler gibi..Zaten baksana ailende pek arayıp sormuyor seni..

Ailen niye bu kız gelmiyor gitmiyor,ne durumda değil ortalığı ayağa kaldırmıyor.

Bu arada doğulu olmak kötü birseymiş gibi lanse etmenizide 2 ün. bitiren biri olarak size yakıştıramadım

kpss girip atanmama, çalışmama izin vermiyor dan sonrasını okumadım bile. Normal zeka ve ruha sahip bir adamın eşinin calismasina engel olacağını düşünmüyorum.

Okumaya çalıştım okuyamadim benim annemi babamı kardeşimi eve almayacak ve ben ondan çocuk yapmak isticem. Allah size akıl versin.

Din olayini o kadar yanlis anliyoruz ki. Esiniz islama gore de sizi ailenizden uzak tutamaz. Madem esiniz bu kadar dindar Allah sevgisini icinde öldürüp nasil kin tutulabiliyor. Ben hep agzinda islami barindiran insanlardan cok korkarım. Perdeleri actirmayan, ailenizle gidip gelmenize karisan birinden cocuk beklentiniz olmasin lütfen. Istediğiniz insanlarla tabiki goruseceksiniz. Sadece evlendiniz diye hayatinizi da bu adama satmadınız ya. Bu insan değişmez gercekten cekip git kendisini taniyor ve insanlarin ona sabredemedigininde farkinda. Lutfen cocuk istemeyin. Ya sizin ihtiyaçlarınızı bile karsilamakta harçlık istettiriyor. Cocugunuz olunca bir de cocugunuzun ihtiyaclari derken iyice bunalacaksiniz. Siz kpssye hazirlanin kazanin ve kurtulun oradan. Elbette kimsenin bosanmasini istemem ama anlattiklariniz akil alir gibi seyler degil.

Eh tabi. Hangi çocuk esaret hayatı istemez ko. Heleki böyle psikopat baba. Her çocuğun istediği birsey. Çocuğu tek başınıza yapmıyorsunuz. Hayat alanınız yok. Yaşama hakkınız yok. Ama bebek düşüncesi. Allah ilk size akıl fikir versin

Ben esınız de ve annesınde bıpolar bozukluk oldugunu dusundum bı arastırın tedavıye ıhtıyacı var hee yok esım tedavıye yanasmaz dersenız bence bosanın bunu demek bana kolay tabı yasayan bılır ama tedavı olmazsa sıddet gormenızde an meselesı allah yardımcınız olsun

yanlış anlamayın ama hatanin en büyüğünü siz yapmışsınız onca sınava gir kazan meslek sahibi ol adamın biri çalışma deyince tamam de kabul et. Bu verdiğiniz ilk ve en büyük tabi olmus siz onun için eş değil köle olmuşsunuz resmen.inancli biri affedilmeyen tek günahın kul hakkı olduğunu bilir ki sizde şu anda kendi kul hakkına giriyorsunuz bu sabır neden bu beklemek neden? Eşiniz tamamen psikoloji hasta ve malesef sizde oylesiniz büyük ihtimalle bir an önce kurtulun aileniz madem geri kafalı değil boşanmak istemenizi anlayacaklar ki anlamasalar bile hapis hayatı yaşayan sizsiniz ve bir de cocuk mu isyorsunuz böyle bir evliliğe ? Gerçekten acil bir şekilde doktora görünün kız cocugunuz oldugunda sizinle beraber bu şekilde işkenceye maruz kalmasını mı istiyorsunuz . Yanlış anlamayın ama karşınızdaki kisi tamamen tedavilik bir hasta ve sizde kendinizi buna magruz bıraktığınız için aynı durumdasiniz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…