Eşim çok iyi fakat ufak bir tartışmada hemen küfür ediyor kaç defa uyardım gerekirse ayrılırım dedim fakat yine aynı az önce tartıştık yine hakaret etti küfür etti ben gidiyorum dedim fakat hala evdeyim şu an gelmek üzere eve ne yapmam lazım beni evde görüp a demek bu razı ne yapsam beni terk etmiyor gitmiyor demesini istemiyorum lütfen fikir verin hiç Bişe düşünemiyorum
Konuştum söyledim küfür etme diye bi daha etmem dedi ama maalesef yine ettiIkili ilişkilerde en önemli şey saygı dır.
Ben hitap şekillerine çok önem veririm.
Bence eşiniz ile açık açık konuşmayı deneyin. Rahatsız olduğunuz konuları. Eğer size değer veriyorsa zaten değişime açık olacaktır.
Evlilik sonuçta fedakarlıktır.
Fakat değişime açık değilse bilemiyorum... bu bir boşanma sebebi olabilir kişiye bağlı.
Evlenmeden önce seviye tespit sınavı şartEşim çok iyi fakat ufak bir tartışmada hemen küfür ediyor kaç defa uyardım gerekirse ayrılırım dedim fakat yine aynı az önce tartıştık yine hakaret etti küfür etti ben gidiyorum dedim fakat hala evdeyim şu an gelmek üzere eve ne yapmam lazım beni evde görüp a demek bu razı ne yapsam beni terk etmiyor gitmiyor demesini istemiyorum lütfen fikir verin hiç Bişe düşünemiyorum
Aynen ideal cozum bence. Gidiyorum dedim ama gitmedim ne yapabilirim demis. Ben de daha iyi bir cozum bulamadim sahsen. :))) Konu sahibi aynen iade etmiyor musun kufurleri? Anladigi dilden konusmayi dene.Yatağın altına filan saklan bari o zaman , ayakkabını da sakla telefonunu da sessize al bakalım tepkisi ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?