Eşim ne yapmam lazım

Berkant

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2
0
16
41
Eşim çok iyi fakat ufak bir tartışmada hemen küfür ediyor kaç defa uyardım gerekirse ayrılırım dedim fakat yine aynı az önce tartıştık yine hakaret etti küfür etti ben gidiyorum dedim fakat hala evdeyim şu an gelmek üzere eve ne yapmam lazım beni evde görüp a demek bu razı ne yapsam beni terk etmiyor gitmiyor demesini istemiyorum lütfen fikir verin hiç Bişe düşünemiyorum

Eşim çok iyi fakat ufak bir tartışmada hemen küfür ediyor kaç defa uyardım gerekirse ayrılırım dedim fakat yine aynı az önce tartıştık yine hakaret etti küfür etti ben gidiyorum dedim fakat hala evdeyim şu an gelmek üzere eve ne yapmam lazım beni evde görüp a demek bu razı ne yapsam beni terk etmiyor gitmiyor demesini istemiyorum lütfen fikir verin hiç Bişe düşünemiyorum

büyük konuşmadan önce düşünerek konuşmayı öğrenin. gerekirse ayrılırım demek gerektiğinde gerçekten ayrılmanızı gerektirir. ayrılmayacaksanız bu cümleyi de kurmamalısınız. madem eşinin böyle düşüneceğini düşünüyorsun o zaman gerçekten bir kaç günlüğüne annenin yanına gidebilirsin.

Ikili ilişkilerde en önemli şey saygı dır.

Ben hitap şekillerine çok önem veririm.

Bence eşiniz ile açık açık konuşmayı deneyin. Rahatsız olduğunuz konuları. Eğer size değer veriyorsa zaten değişime açık olacaktır.

Evlilik sonuçta fedakarlıktır.
Fakat değişime açık değilse bilemiyorum... bu bir boşanma sebebi olabilir kişiye bağlı.

Ikili ilişkilerde en önemli şey saygı dır.

Ben hitap şekillerine çok önem veririm.

Bence eşiniz ile açık açık konuşmayı deneyin. Rahatsız olduğunuz konuları. Eğer size değer veriyorsa zaten değişime açık olacaktır.

Evlilik sonuçta fedakarlıktır.
Fakat değişime açık değilse bilemiyorum... bu bir boşanma sebebi olabilir kişiye bağlı.
Konuştum söyledim küfür etme diye bi daha etmem dedi ama maalesef yine etti

Aynı benım esımde öyle günlerce kus kalıyorum bu yüzden sızde deneyın bende o da işe yaramıyor ama

Eşiniz her küfür ettiğinde başka odaya geçin. Sizin bu tavrınız ona gereken cevabı verecektir. Hem eşinizin "küfür dolu ses öbeğini" duymamış olursunuz fena mı?

Size küfür eden saygı duymayan biri nasıl iyi oluyor anlamadım.Yarın öbür gün şiddete döner mi bu iş onu da bilemedim.
Yapmayacağınız şeylerle tehdit ederseniz yalancı çoban hikayesine döner bu iş.Ya söylemeseydiniz öyle bir şey,ya da söylediyseniz gitseydiniz.Bundan sonra boşıycam da deseniz bildiğini okur geçmiş olsun.

Sen de et ne diyelim ki başka gidemedigine göre ??
Ne gibi küfürler mesela ? Salak gerizekalı falan mı yoksa ana avrat mi ? 2. Şık ise boşanmaya kadar yolu var.
Bakma gözünün yaşına

Evlenmeden önce seviye tespit sınavı şart
Şaka bir yana eşinizi karşınıza alın ve bu davranışından rahatsız olduğunuzu incindiğinizi Ona duygusal bi dille anlatın. Öyle evden giderim gibi değil. Bu evden giderimler arttıkça yapılan hatalarda artar. Aynı hayatı paylaştığınızı birbirinize saygıyı korumanın gerektiğini ince bi çizgide ifade edin.

Yatağın altına filan saklan bari o zaman , ayakkabını da sakla telefonunu da sessize al bakalım tepkisi ne olcak :KK70:
Aynen ideal cozum bence. Gidiyorum dedim ama gitmedim ne yapabilirim demis. Ben de daha iyi bir cozum bulamadim sahsen. :))) Konu sahibi aynen iade etmiyor musun kufurleri? Anladigi dilden konusmayi dene.

Eşyalarınızı toplayın sabaha gideceğinizi söyleyin ...

İsim Berkant olunca sizi erkek, eşinizi size küfür eden kadın sandım. Bir an kafamda canlandırınca trajikomik sahne oldu "şu an eve gelmek üzere" falan.. Tebessüm ettim yani. :KK53:

Sahi ya? Neden bu kadar ağzı bozuk bireyler oluyorlar? Yetiştirilme tarzları rahat, benim oğlum böyle adam şöyle adam et küfür amcana duysun; hohoho, aç p.pini dayın görsün.... Empoze edilmiş bir "erkek adam yapar" var erkekler üzerinde. Keşke adamlık bunlarla bağlantılı olsa. Bana göre adam nedir? Eşine saygıda kusur etmeyen hatta eşini geçtim çevresine de saygılı olandır. Bunu yapmak bu kadar zor mu? Hayır. Peki neden? Yine çocukluğa dönüş.. Mayaları bozuk. Ya yola getireceksin ve gözünü korkutacaksın ya da kabulleneceksin.

Back
X