- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
Arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim
mutlu giden bir evliliğim var ve bebek istiyoruz.
aslında şuan şüpheye düştüm eşimden yana sanki benim kadar istemiyor.
sorunumuz ise benim sol tüpüm tıkalı ve kist var eski konularımı okuyanlar bilir.
laporoskopi diye bir ameliyatı olmam gerekiyor.
ben şimdiye kadar bütün muayenelerim için özel hastaneye gidiyordum
ama eşim bu konuda beni engelliyor her defasında beni devlet hastanesine yada araştırma hastanesine gitmeye zorluyor.
ben oralar kötü demiyorum ama özel hastanelere kıyasla az ilgileniyorlar. maddiyat için olmadığını söylüyor eşim her defasında orda ki doktorlar daha tecrübeli falan diyor.
ve biz bu konuda hep çatışıyoruz.
bu ay hamile olduğumu düşünüyordum.adetim 5 gün gecikmişti.
ve bugün birden bire adet oldum.çok üzüldüm bunada
eşimi aradım bana moral versin diye verdide sağolsun zaten beni bu konuda hep sabırlı olmaya teşvik eder.
bende ona dedim ki üniversite hastanesine gitmeyeceğim iyi bir doktor bulup gidicem falan dedim.
e sen vermişsin kararını beni niye arıyorsun dedi daha ben konuşurken telefonu yüzüme kapattı
zaten üzgündüm tutamadım kendimi tuvalete gidip dakikalarca ağladım gözlerim kıpkırmızı kimse anlamasın diye uğraşıyorum..
neden böyle yapıyor anlamıyorum..
araştırma hastanesine gitmemiz çook uzun bir tedavi süreci demek bunu iyi biliyorum..
babaannem aylarca hastaneye gitti geldi tedavisi için..
beni yeterince anlamadığını düşünüyorum eşimin
telefonumu kapattım ve evede gitmek istemiyorum akşam
onu görmek istemiyorum

mutlu giden bir evliliğim var ve bebek istiyoruz.
aslında şuan şüpheye düştüm eşimden yana sanki benim kadar istemiyor.
sorunumuz ise benim sol tüpüm tıkalı ve kist var eski konularımı okuyanlar bilir.
laporoskopi diye bir ameliyatı olmam gerekiyor.
ben şimdiye kadar bütün muayenelerim için özel hastaneye gidiyordum
ama eşim bu konuda beni engelliyor her defasında beni devlet hastanesine yada araştırma hastanesine gitmeye zorluyor.
ben oralar kötü demiyorum ama özel hastanelere kıyasla az ilgileniyorlar. maddiyat için olmadığını söylüyor eşim her defasında orda ki doktorlar daha tecrübeli falan diyor.
ve biz bu konuda hep çatışıyoruz.
bu ay hamile olduğumu düşünüyordum.adetim 5 gün gecikmişti.
ve bugün birden bire adet oldum.çok üzüldüm bunada
eşimi aradım bana moral versin diye verdide sağolsun zaten beni bu konuda hep sabırlı olmaya teşvik eder.
bende ona dedim ki üniversite hastanesine gitmeyeceğim iyi bir doktor bulup gidicem falan dedim.
e sen vermişsin kararını beni niye arıyorsun dedi daha ben konuşurken telefonu yüzüme kapattı
zaten üzgündüm tutamadım kendimi tuvalete gidip dakikalarca ağladım gözlerim kıpkırmızı kimse anlamasın diye uğraşıyorum..
neden böyle yapıyor anlamıyorum..
araştırma hastanesine gitmemiz çook uzun bir tedavi süreci demek bunu iyi biliyorum..
babaannem aylarca hastaneye gitti geldi tedavisi için..
beni yeterince anlamadığını düşünüyorum eşimin
telefonumu kapattım ve evede gitmek istemiyorum akşam
onu görmek istemiyorum