- Konu Sahibi Melekrabia58
-
merhaba ben 2 yıllık evliyim 29 yasindayim. cocukları cok seviyorum ve artık benim de bir bebegim olsun istiyorum. ama esim kesinlikle istemiyor hatta bazen bizim hic cocugumuz olmasa ne olur ki diyor. bahaneleri de hep aynı hayatını yasayacakmıs biraz daha maddi olarak toparlanalımmıs. bunların hepsi hikaye cunku her sene yeni masraf cıkarıyor. araba modeli degistirecegine cocugumuz olsun diyorum ama bu sefer de kavga cıkıyor. hayır asıl mesele şu ki evlendigimizin 4. ayında ben hamile kaldım. ağladım yalvardım yakardım ama nafile. korkunc kavga ve tartışmalar sonucu bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. o gunden beri de esimin keyfi ne zaman gelecek de bebek isteyecek diye bekliyorum. hayır yasım cok kücük degil ya bir problem cikarsa diye korkuyorum. sonra belki istesem de olmayacak bebegim. acaba ona sormadan korunmasam ne olur. göze aldım zaten en fazla tek basıma büyütürüm bebegimi. belki bebek dogunca esim de severcok mutsuzum...
arkadaşım eşin istemiyosa bu ısrar niye onu anlamadım.çocuk çocuk diye gözün bişey görmez olmuş ama adam baba olmak istemiyosa zorla mı baba yapacaksın.biliyosunki çocuk doğunca onun en azından yasal sorumluluğu olacak.ben büyütürüm le olurmu bu iş.ya doğunca da banane derse.senin doğacak çocuğun kendisini istemeyen bir babanın olduğu dünyaya gelmek istemezdi eminim.
arkadaşım eşin istemiyosa bu ısrar niye onu anlamadım.çocuk çocuk diye gözün bişey görmez olmuş ama adam baba olmak istemiyosa zorla mı baba yapacaksın.biliyosunki çocuk doğunca onun en azından yasal sorumluluğu olacak.ben büyütürüm le olurmu bu iş.ya doğunca da banane derse.senin doğacak çocuğun kendisini istemeyen bir babanın olduğu dünyaya gelmek istemezdi eminim.
Çok haklısın canım.Benim 5 aylık kızım bile babasının gözünün içine bakıyor.Ona çığlıklar atıyor sevsin diye .Hava su gibi bir ihtiyaç sevgi o çocuk için. Keşke çocuk isteyen biriyle evlenseymişsin yane diyim bilemedim bende .allah eşiinin kalbine de çocuk aşkı düşürsün inşallah ama hamileyken ve doğumdan sonra insanın eşinin desteğine o kadar ihtiyacı oluyorki.Eğer senin kadar istemiyorsa bebeği bu evliliğin sonu boşanmaya bile gider allah korusun
merhaba ben 2 yıllık evliyim 29 yasindayim. cocukları cok seviyorum ve artık benim de bir bebegim olsun istiyorum. ama esim kesinlikle istemiyor hatta bazen bizim hic cocugumuz olmasa ne olur ki diyor. bahaneleri de hep aynı hayatını yasayacakmıs biraz daha maddi olarak toparlanalımmıs. bunların hepsi hikaye cunku her sene yeni masraf cıkarıyor. araba modeli degistirecegine cocugumuz olsun diyorum ama bu sefer de kavga cıkıyor. hayır asıl mesele şu ki evlendigimizin 4. ayında ben hamile kaldım. ağladım yalvardım yakardım ama nafile. korkunc kavga ve tartışmalar sonucu bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. o gunden beri de esimin keyfi ne zaman gelecek de bebek isteyecek diye bekliyorum. hayır yasım cok kücük degil ya bir problem cikarsa diye korkuyorum. sonra belki istesem de olmayacak bebegim. acaba ona sormadan korunmasam ne olur. göze aldım zaten en fazla tek basıma büyütürüm bebegimi. belki bebek dogunca esim de severcok mutsuzum...
benim eşim de hiç istemiyordu. Evliliğimizin 4. Senesinde artık ben istiyorum deyip de ısrar edince istemeye isyemeye bir oğlum oldu. Hamileliğimde de gayet ilgisizdi bebekle ta ki doğana kadar :) oğlum doğduktan sonra ben ikinci çocuğu kesinlikle istemiyordum ama onda ısrarlar başladı bir çocuğumuz daha olsun hemen diye... Ve bir de kızımız oldu peşine. Acaba diyorum eşlerden biri çok isteyince diğeri kendini çekip bir nazlanma moduna mı giriyor nedir :)
sana bu yönde tavsiyem ''artık istemiyorum çocuk mocuk, hayatımızı yaşayalım boşver'' şeklinde cümleler kurup mümkün olabildiğince bu konuya lakayt ve hatta biraz çocuksuzluğun hoşluğunu vurgulayıcı şekilde davranman...
Umarım eşin kısa zamanda çocuk aşkıyla sana başvurur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?