• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden benim kadar heyecanlı değil?

İnşallah öyle olur, çok şükür rahat bir hamileliğim var, bir riskim vs yok ama eşimin çok daha farklı olmasını isterdim ya bilmiyorum. Hani böyle el üstünde tutuluyor ya hamileler :) aman sen kalkma, sen yapma vs. Belki de biraz simartilmak istiyordum
ah ah
ilk hamileliğim aklıma geldi de tebessüm yerleşti yüzüme
bende nedense çok şey beklemiş eşim ve kv prenses gibi davransın istemiştim
eşim benim detaylı ultrasona falan çok hevesliydi gerçi
şimdi düşünüyorum da ne özenmişim etrafa ve dizilere :D

sizi kınamıyorum yanlış anlamayın bu arada

eline alsın bir bebeğini sağlıkla o zaman göreceksiniz :):KK200:

Illaki heyecanlidir ama.erkekler bizler gibi olmuyor yani buyuk cogunlugu.Doguma gidecrgimiz gun sabaha kadar uyumadim.Gerci o gece saatlerce sanci da cektim ama yatakta kivrandim durdum bir yandan heyecandan gozumu kirpmamistim.Yan tarafima bir bakiyodum fosurr fosuurr uyuyodu😁

Erkekler biraz böyleler bence çok takma kafana, biz de tüp bebek sürecinden geçtik tutmadı, ben üzüntüden yemeden içmeden kesildim uykularım kaçtı. Eşimde üzüldü ama hemen hayata adapte oldu. Biz zaten kadınlar olarak erkeklere göre daha duygusalız. Ee bir de her şey bizim vücudumuzda gerçekleşiyor. Bebeğimizin varlığını iliklerimize kadar hissediyoruz. Ama eşlerimiz sadece bize dile getirdiklerimizin ya da yaşadıklarımızın gözlemcisi olabiliyorlar bu süreçte. Bu yüzden bizim gibi düşünmekte ve hissetmekte biraz zorlanıyorlar sanki. Üzme sen kendini, eşine gelmesini istediği bunun önemli bir muayene olduğunu söyle. Çocuk istediğini dile getiren bir adam eminim seninle gelmek için elinden geleni yapacaktır.
Ben de öyleydim canım bir düşugum oldu, hayattan koptum adeta. Eşimse bu duruma çok daha kolay adapte olmuştu, çok sinirlenmiş ve üzülmüştüm. Galiba bizim gibi hissedemiyorlar bilmiyorum. Zaten gelmesini istediğimi söyledim ve tamam dedi, yani benim için önemini bilse zaten belki aksini iddia etmeyecek ama ben onun kendinin düşünmesini bekledim, sınıfta kaldı 🙄😅

Amaan benimki cocuk sahibi olmayi benden cok istiyordu, hatta beni ikna eden oydu. Hamileligimde de el ustunde tutuldum ama sonra noldu, cocuk bir iki mizirdansa cocugu ondan alayim diye gozumun icine bakiyor. Baba ogul basbasa parka gidemiyorlar oglan cok yaramazmis zapt edemeZmis tek basina. 2.cocugu da bir daha uykusuz gecelere donmemek icin asla istemiyor. Dogduktan sonra size nasil destek oldugu cok daha onemli.

Evet mizaç meselesi sanırım. Kabullenmeyi deneyeceğim, bir de ekstra alinganim. Saçma sapan şeylere ağlarken buluyorum kendimi, inşallah doğumdan sonra her şey çok daha güzel olur, çok teşekkür ederim 🌺
Hormonlardan dolayıdır o. Düşünün mens olduğumuzda bile ruh halimiz şekilden şekile giriyor. Hamilelik hele bir de ilk ise vücudun hiç tanımadığı bir şey ve hormonlar çok değişiyor. Doğal yani bence

ah ah
ilk hamileliğim aklıma geldi de tebessüm yerleşti yüzüme
bende nedense çok şey beklemiş eşim ve kv prenses gibi davransın istemiştim
eşim benim detaylı ultrasona falan çok hevesliydi gerçi
şimdi düşünüyorum da ne özenmişim etrafa ve dizilere :KK70:

sizi kınamıyorum yanlış anlamayın bu arada

eline alsın bir bebeğini sağlıkla o zaman göreceksiniz :):KK200:
Benim kendi ailem, eşimin ailesi, arkadaşlarım herkes bana sanki hastaymisim gibi davranıyor 😂
sen yapma, sen otur, sen taşıma falan. Tabi olması gereken bu değil, hamilelik bir hastalık değil elbette. Ama eşim bana o prensesligi hissettirmedi yani 😁 bence biraz hissettirebilirdi yalandan da olsa.

Galiba o yoğun yoğun duygular için doğumu bekleyeceğim, çok teşekkür ederim yorumunuz için 😁🌺

Amaan benimki cocuk sahibi olmayi benden cok istiyordu, hatta beni ikna eden oydu. Hamileligimde de el ustunde tutuldum ama sonra noldu, cocuk bir iki mizirdansa cocugu ondan alayim diye gozumun icine bakiyor. Baba ogul basbasa parka gidemiyorlar oglan cok yaramazmis zapt edemeZmis tek basina. 2.cocugu da bir daha uykusuz gecelere donmemek icin asla istemiyor. Dogduktan sonra size nasil destek oldugu cok daha onemli.
Çok haklısınız, ilgi ve alakasini doğumdan sonraya sakliyordur umarım 😂

Hormonlardan dolayıdır o. Düşünün mens olduğumuzda bile ruh halimiz şekilden şekile giriyor. Hamilelik hele bir de ilk ise vücudun hiç tanımadığı bir şey ve hormonlar çok değişiyor. Doğal yani bence
Evet doğru söylüyorsunuz, hormonların da oynuyor benimle 😁 doğal olduğunu düşünmeliyim🌺

Illaki heyecanlidir ama.erkekler bizler gibi olmuyor yani buyuk cogunlugu.Doguma gidecrgimiz gun sabaha kadar uyumadim.Gerci o gece saatlerce sanci da cektim ama yatakta kivrandim durdum bir yandan heyecandan gozumu kirpmamistim.Yan tarafima bir bakiyodum fosurr fosuurr uyuyodu😁
Ya inanın benimki de muhtelemen öyle olacak 😂 peki doğumdan sonra nasıl, bir anda babalıga büründü mu yani 😅

Erkekler bizim gibi değiller. Biz çift çizgiyi gördüğümüz an anneliği hissediyoruz onlar bebekleri kucaklarina aldıklarında baba olduklarını anlıyorlar. Eminim o da heyecanlıdır ama senin heyecanınla kıyaslanamaz bile. Çok da takılma bebeği kucağına verdikleri an anlayacaksın farkı

Benim eşimde böyleydi yıllar sonra çok istediği kız bebeğe hamile kalabildim. Ama o beklediğim tepkiyi vermedi. Normalde çok duygusaldır da hislerini de belli eder ama bebek hareket ettiğinde karnıma bile dokunmaktan kaçardı. Sonra bebek doğunca ilk görüşte aşk başladı. Hastane de sonra ben toparlanana kadar herşeyiyle kendi ilgilendi. İşten çıkar gelir sever geri giderdi😂 şimdi ikinciye hamileyim yine aynı, sanki ben hamile değilmişim gibi davranıyor. Geçenlerde sen yine bebeği görünce baba olduğunu anlayacaksin değil mi dedim. Öylece baktı ne dediğimi bile anlamadı sanırım🤣 kişilik meselesi yani. Ben artık beklentiye girmiyorum 😂

• Beğen
Reactions: The
Çok haklısınız, ilgi ve alakasini doğumdan sonraya sakliyordur umarım 😂
Cocuk dogmadan olaya tam isinamiyor cogu erkek. Disarda kalan figuran gibi su an :) hormonlari degisen, daha simdiden anneligi hisseden sizsiniz. Akli basinda, normalde de sorumluluktan kacmayan biriyse eminim ki sonrasinda da destek olacaktir. Hayirli dogumlar dilerim :)

• Beğen
Reactions: The
Erkekler bizim gibi değiller. Biz çift çizgiyi gördüğümüz an anneliği hissediyoruz onlar bebekleri kucaklarina aldıklarında baba olduklarını anlıyorlar. Eminim o da heyecanlıdır ama senin heyecanınla kıyaslanamaz bile. Çok da takılma bebeği kucağına verdikleri an anlayacaksın farkı
Evet aynen pozitifi gördüğüm anne olmuş gibi hissettim ben de 😅 Eşim o dönemler hiçbir şey anlamadı, şimdi karnım çıkınca bir tık daha heyecanlı ama yine de baba vasfı göremiyorum açıkçası. İnşallah doğumdan sonra çok daha güzel olur her şey

bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
her insan bir değil.. bizde de ben duygusala bağlayanlara gıcık oluyordum. (hala oda oluyorum) hamile kaldığımı eşime kendi isteğimle söyleyemedim çünkü reglim geçtikten 1 hafta sonra gitti 2 tane test alıp burnuma dayadı yap yap diye.. elini karnıma koymak istediğinde gıcık oluyordum.
bizde de durum tersi mesela. ben anne olmama rağmen senin heyecanlarının yarısını bırak az bi kısmı bile yoktu. çocuk işte doğacak vs... tamamen karakter meselesi.. gayet uyumlu güzel bir evliliğiniz varken böyle şeylere takılmayın..
Linç edilirim diye yazmadım ama bende de buna benzer şeyler oldu. Mesela ilk üç ay ben hamileliğimi hiç anlamadım. Öyle bulantı kusma falanda olmadı. Biraz biraz bebeğin hareketlerini hissedince oturdu bende ama yine de öyle çok abartmadım. Ben hep mantık insanı oldum. Bebeğe ne yaparız; ne alırız; neyi nasıl yaparsak diye düşünmekten duygulanmaya falan fırsatım olmadı. Hatta eşim baya şaşırıyordu benim halime. Çocuk doğunca bile gözlerim doldu sonra dedim ki seridina bebeğim zaten sürekli ağlayacak biri var; sen şimdi yapılacakları düşün. Bende böyle bir modelim. Eşim hüngür hüngür ağlarken ben orada hemşireyi sorularımla darlıyordum.

Benim eşimde böyleydi yıllar sonra çok istediği kız bebeğe hamile kalabildim. Ama o beklediğim tepkiyi vermedi. Normalde çok duygusaldır da hislerini de belli eder ama bebek hareket ettiğinde karnıma bile dokunmaktan kaçardı. Sonra bebek doğunca ilk görüşte aşk başladı. Hastane de sonra ben toparlanana kadar herşeyiyle kendi ilgilendi. İşten çıkar gelir sever geri giderdi😂 şimdi ikinciye hamileyim yine aynı, sanki ben hamile değilmişim gibi davranıyor. Geçenlerde sen yine bebeği görünce baba olduğunu anlayacaksin değil mi dedim. Öylece baktı ne dediğimi bile anlamadı sanırım🤣 kişilik meselesi yani. Ben artık beklentiye girmiyorum 😂
Böyle güzel sonlar okumak içimi çok rahatlattı 😅 sanırım ciddi ciddi bebek doğana kadar o psikolojiye giremiyor çoğu. Neyse ki yalnız değilmişim, kendimi şu an daha iyi hissediyorum canım teşekkür ederim 😁

Linç edilirim diye yazmadım ama bende de buna benzer şeyler oldu. Mesela ilk üç ay ben hamileliğimi hiç anlamadım. Öyle bulantı kusma falanda olmadı. Biraz biraz bebeğin hareketlerini hissedince oturdu bende ama yine de öyle çok abartmadım. Ben hep mantık insanı oldum. Bebeğe ne yaparız; ne alırız; neyi nasıl yaparsak diye düşünmekten duygulanmaya falan fırsatım olmadı. Hatta eşim baya şaşırıyordu benim halime. Çocuk doğunca bile gözlerim doldu sonra dedim ki seridina bebeğin zaten sürekli ağlayacak biri var; sen şimdi yapılacakları düşün. Bende böyle bir modelim. Eşim hüngür hüngür ağlarken ben orada hemşireyi sorularımla darlıyordum.
Şaşırdım yazdıklarıniza ama elbette çok normal şeyler 😁 mizaç meselesi. Sizin gibi bir karakterim olsaydı belki de eşimin tepkilerini hiç kafama takmazdim ama hamilelik beni fazla duygusal bir insana dönüştürdü.

Cocuk dogmadan olaya tam isinamiyor cogu erkek. Disarda kalan figuran gibi su an :) hormonlari degisen, daha simdiden anneligi hisseden sizsiniz. Akli basinda, normalde de sorumluluktan kacmayan biriyse eminim ki sonrasinda da destek olacaktir. Hayirli dogumlar dilerim :)
Haklısınız benim anlattığım kadarla sınırlı ancak hissedebildikleri şu an için. İnşallah doğumdan sonra en az benim kadar ilgili bir ebeveyn olur. Çok teşekkür ederim :))

Evet aynen pozitifi gördüğüm anne olmuş gibi hissettim ben de 😅 Eşim o dönemler hiçbir şey anlamadı, şimdi karnım çıkınca bir tık daha heyecanlı ama yine de baba vasfı göremiyorum açıkçası. İnşallah doğumdan sonra çok daha güzel olur her şey
Benimki de karnımı falan gelip seviyor arada bir ama ben hareketlerini izlemeyi çok seviyorum mesela baksana diyorum sıkılıyor izlemiyor. Ultrason fotoğraflarına bakıyoruz anlamıyor hamur gibi bir sey diyor 🤣 sen çoraplarına bakar bakar duygulanırsın o güzelmiş der geçer böyleler 🤣

Şaşırdım yazdıklarıniza ama elbette çok normal şeyler 😁 mizaç meselesi. Sizin gibi bir karakterim olsaydı belki de eşimin tepkilerini hiç kafama takmazdim ama hamilelik beni fazla duygusal bir insana dönüştürdü.
Beni hormonal değişimler çok etkiler aslında. O yüzden duygusallaşmaya başladığım an bunlar hep hormonlar dediğim için sanırım biraz daha güçlü kaldım . Yoksa isteyerek hamile kaldım ve kızım için dünyaları yakarım; o ayrı ☺️

Erkekler genel olarak kazma çok da takılmayın bence, eminim en az sizin kadar sevecektir çocuğunu. Sağlıkla büyütün :KK50:
Yani normalde de öyle çok romantiktir desem yalan olur da hani bebek ya bu, kendi karışımı falan 😂 herhalde beklentim yüksekti

Back
X