• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden benim kadar heyecanlı değil?

Ayy olmasın bulantın falan çok dua et genelde 6,7. Haftadan sonra kendini çok daha fazla belli ediyor belirtiler.
Bulantilarim oyle cokki baya kotu oluyorum sabahtan oglene kadar sukur aksamlari yok ama olunca sanki iyi gibi hissediyorum 😂

• Beğen
Reactions: The
Yalnız değilsin bacım 😅 bide benimki belirli bir süre oğlumu benden kıskanmıştı. Bebekle daha çok vakit geçiriyormuşum, onunla oturmuyormuşum diye lohusa depresyonuna girdi 🤦🏻‍♀️ 2 ay evde benle küs yaşadı, bu çocuğu benimseyemedim bile dedi 🤷🏻‍♀️ Allah’a şükür geldi geçti. Şimdi 27 aylık oğlum baba oğul aşk yaşıyorlar desem yeridir ❤️
Vaaay paylaşılamayan kadın 😜 çok kıskandım
Şaka bir yana Maşaallah
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın
Böyle musmutlu sevgi pıtırcıkları büyütün

Bence hormonlardan bu kadar etkilenmişsiniz. Hani işte değil boş otursa evde gelmese anlarım da dediğinizi. Erkeklerin çoğu bir de tam adapte olamıyor bence böyle konulara. Geleyim mi diye soruyormuș ya hiç sormasaydı😋 Canınızı sıkmayın hamileliğinizin keyfini çıkarın

• Beğen
Bulantilarim oyle cokki baya kotu oluyorum sabahtan oglene kadar sukur aksamlari yok ama olunca sanki iyi gibi hissediyorum 😂
Daha çok başındasın 😁 bunun aylarca sürdüğü düşünülürse bitse diye gözüne bakacaksın 😂

Bence seviniyordur ama erkekler de cok hissetmiyor dogal olarak dogunca daha cok hissedecekler bu bir gercek

Peki birsey sormak istiyorum 😂burda bile soru buldum kendime
Kalp atisini dinlemeye esinizle gidince nasil oluyor vajinal ultrasonda ? Ben nedense cekiniyorum 🥲
Çok çekinecek bir durum olmuyor, merak etmeyin. Oda zaten loş oluyor. Üzerinde de örtü olacak. Doktor örtü altından yapar ultrason başlığı ile muayenesini. Gözünüzde zaten monitörde olacak. Rahat olun.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
bebek kadın rahmine düştüğü anda annelik duygusu başlar babalık kucağa aldığın anda.
erkekler yüzeysel kadın kadar derin anlam ve mana yüklemezler.
somut birşey lazım oda kucağına verince anlar =)
üzülme

• Beğen
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
bebek kadın rahmine düştüğü anda annelik duygusu başlar babalık kucağa aldığın anda.
erkekler yüzeysel kadın kadar derin anlam ve mana yüklemezler.
somut birşey lazım oda kucağına verince anlar =)
üzülme
Evet ben de doğumu bekliyorum artık inşallah, babalıgi hissedebilmesi için. Çok teşekkür ederim 😊

Bebek yola çıkınca erkeklerde maddi kaygılar baş gösteriyor, bunun gerginliği olabilir eşinizdeki. Belki şirketi sizinle doktora geleceği günler için laf ediyordur? O da zorda kalmamak için mecburen gelemiyordur?

Benim eşim de benden heyecanlı, ama mesela ben bebeğin yatağını nereye koyacağımızı dert etmezken o daha büyük bir ev alma telaşına girdi 😃 Farklı kafalardayız hepimiz.

Çok çekinecek bir durum olmuyor, merak etmeyin. Oda zaten loş oluyor. Üzerinde de örtü olacak. Doktor örtü altından yapar ultrason başlığı ile muayenesini. Gözünüzde zaten monitörde olacak. Rahat olun.
Cok tesekkur ederim insallah gitcem haftaya beraber gitmeye karar verdim

Merhaba kızlar, neredeyse ağlamaklı yazıyorum bu konuyu. Gördüğünüz gibi hamileyim, ilk bebeğimiz ve gerçekten çok isteyerek hamile kaldım. Eşim de gerçekten çok istiyordu. Ama eşimin benim kadar heyecanlı olmadığına eminim. Eşimle aramızda hiçbir sıkıntı yok, gerçekten güzel bir çiftiz, birbirimize çok bağlıyız ama benimle aynı duyguları paylaşmadıgina inanıyorum sanki artık.

Birçok kişi görüyorum mesela burda eşi sanki kendinden daha heyecanlı, daha istekli hareket ediyor. Saatlerce karnına elini koyup tekmesini bekliyor babalar. Benim eşim böyle değil. Bu hafta detayli ultrason var mesela, birlikte gideriz diye hayal ettim açıkçası. Ama bunu yapabilmek için telafi amacıyla gece vs çalışması gerekecek, başka türlü izin alamadi. Daha önce hiçbir muayenemize is saatlerinden ve pandemiden dolayı birlikte giremedik ama detayliya birlikte girebiliyoruz. Ondan hiç şüphesiz birlikte gidecegimizi düşünmesini bekledim mesela. İnsan bebeğini merak etmez mi? Daha önce yaptıranlar bilir ki önemli bir muayene. Cinsiyetini öğreneceğiz, sağlıklı olup olmadığını vs.. O ise bana soruyor, geleyim mi ben de yoksa kendin mi gidersin diye. Eğer gelemezsem de videolari, fotoğrafları olacak verecekler sana zaten diyor. Yani sanki 10. bebeğimiz. Sesimin değiştiğini anlayınca tamam gece çalışırım dedi ama is isten geçti açıkçası, üzüldüm.

Bir anne olarak daha yoğun hissetmem evet normal ama böyle de olmamalı gibi sanki.
Beni anlayan var mı? 🙄
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bence belki de hamilelik hormonlarından dolayı biraz abartmışsınız sanki.
Adam gelebilmek için gece mesaisine kalmak zorunda.
Erkekler pek bu konuda bizim kadar meraklı olmayabiliyorlar. Müsait olsa gelirdi. Hele doğsun o zaman görün siz :)
Hayatta bundan daha güzel bir duygu yok emin olun. İnsanlar çocuk sahibi olmak için servet harcıyor, gözlerinden yaş eksik olmuyor. Her anının keyfini çıkarın.

Merhaba kızlar, neredeyse ağlamaklı yazıyorum bu konuyu. Gördüğünüz gibi hamileyim, ilk bebeğimiz ve gerçekten çok isteyerek hamile kaldım. Eşim de gerçekten çok istiyordu. Ama eşimin benim kadar heyecanlı olmadığına eminim. Eşimle aramızda hiçbir sıkıntı yok, gerçekten güzel bir çiftiz, birbirimize çok bağlıyız ama benimle aynı duyguları paylaşmadıgina inanıyorum sanki artık.

Birçok kişi görüyorum mesela burda eşi sanki kendinden daha heyecanlı, daha istekli hareket ediyor. Saatlerce karnına elini koyup tekmesini bekliyor babalar. Benim eşim böyle değil. Bu hafta detayli ultrason var mesela, birlikte gideriz diye hayal ettim açıkçası. Ama bunu yapabilmek için telafi amacıyla gece vs çalışması gerekecek, başka türlü izin alamadi. Daha önce hiçbir muayenemize is saatlerinden ve pandemiden dolayı birlikte giremedik ama detayliya birlikte girebiliyoruz. Ondan hiç şüphesiz birlikte gidecegimizi düşünmesini bekledim mesela. İnsan bebeğini merak etmez mi? Daha önce yaptıranlar bilir ki önemli bir muayene. Cinsiyetini öğreneceğiz, sağlıklı olup olmadığını vs.. O ise bana soruyor, geleyim mi ben de yoksa kendin mi gidersin diye. Eğer gelemezsem de videolari, fotoğrafları olacak verecekler sana zaten diyor. Yani sanki 10. bebeğimiz. Sesimin değiştiğini anlayınca tamam gece çalışırım dedi ama is isten geçti açıkçası, üzüldüm.

Bir anne olarak daha yoğun hissetmem evet normal ama böyle de olmamalı gibi sanki.
Beni anlayan var mı? 🙄
Merhaba, heyecanlı olmanızı çok iyi anlıyorum. Ben de evlilik aşamasındayım ve hemen çocuk sahibi olmayı istiyorum kısmetse. Kendimi sizin yerinize koydum ve ben de çok üzülürdüm diye düşündüm. Ama aynı zamanda çalışan biri olduğum için eşinizi de anladım. Nasıl bir iş yükü ya da baskısı varsa, izin almak izin gece mesaisi yapmak zorunda kalıyor demek ki. Eminim sizin kadar heyecanlıdır eşiniz de. Ama şöyle dusunun; o bebeğin babası olsa da onu içinde taşıyan, tüm duyguları yaşayan da sizsiniz. O sizin içinizde büyüyor. Babalar kalp atışını duymadan baba olacaklarını hissedemiyorlar. Eminim o da işi yüzünden böyle soylemistir. Canınızı sıkmayın, bence o da heyecanlı :))

Ben aylardır aç geziyorum :D serumla yaşadım daha bir kaç hafta oldu düzgün bir şeyler yiyebilir oldum ama bulantım geçmedi bu vakit olsa bile.

Ben aylardır aç geziyorum :KK70: serumla yaşadım daha bir kaç hafta oldu düzgün bir şeyler yiyebilir oldum ama bulantım geçmedi bu vakit olsa bile.
Off 22. Hafta icin cok degilmi Allah yardimcin olsun benim suanlik var ama sadece sabah ve disardayken birsey yok koku almadikca 🥲

Off 22. Hafta icin cok degilmi Allah yardimcin olsun benim suanlik var ama sadece sabah ve disardayken birsey yok koku almadikca 🥲

Yani herkese göre değişiyor maalesef durum. Doktor kimisinde dokuz ay devam edebiliyor dedi. Özellikle ilk aylar çok daha fazla idi şu an yaşayabilir durumdayım ne kadar şükretsem az.

Yani herkese göre değişiyor maalesef durum. Doktor kimisinde dokuz ay devam edebiliyor dedi. Özellikle ilk aylar çok daha fazla idi şu an yaşayabilir durumdayım ne kadar şükretsem az.
Arkadasim da senin gibi uc ay hastanede gecirdi Allah yardimciniz olsun aclik cok kotu

Beni anlayan var mı? 🙄
Bence haklısın ya. Ben devlet Hastanesi'ne giderdim eşime kaç defa dedim ben tek gideyim hem birazda gezmek istiyorum diye ama ısrarla izin alır beraber gideceğiz derdi devlet Hastanesi'nde erkekleri almıyorlar çok nadir doktor iyiyse kabul ediyor eşi. Mesela çoğu kez giremedi benmle ama yinede bende gelcem dedi. He tabi böyle yapıyor diye hicmi tartışmasız coook. Bende kıyafet alalım şunu bunu alalım derdim o konuda eşim gevşek davranırdı al sana tartışma😂 amaan sıkma canını valla üzülmeye bile deymez hepsi gelip geçiyor yani genel anlamda ilgili biriyse takma belki geceleri çalışacak diye oyuzden böyle yapıyordur

biraz duygusal oluyoruz bu dönemde sanırım, eşin de istiyormuş zaten karnın büyüdükçe alışır o da daha tam farkında değildir kendi içinde nasıl tutarım ben onu diye bile korkusu vardır. benim kontrollerimin detaylı ult, cinsiyet, ilk kontrol vs dahil çoğuna tek gittim. biz annelik güdüsüyle doğuyoruz bebeklerle yaşıyoruz tüm süreci, onlar öyle değil damdan düşme her şey biraz zaman vermekte fayda var eşlere ciddi sıkıntılar olmadıkça, kendisi daha çok ilgilenmeye başlar zaten ileride inşallah

Back
X