- 28 Ocak 2009
- 34.573
- 58.348
- 1.123
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
O zaman önce ev tutsun eşyaları döşesin öyle gidin eger barışacaksanız yok sen dön eve sonra beraber tutalım derse kabul etme.Çok teşekkür ederim desteğiniz için ama içimde derin bir korku var. İnanamıyorum. Eşimin ailesinden bağımsız, bizimle bir aile olabileceğine bir türlü inanamıyorum.
Gel birlikte ev bakarız, filan dedi evet ama ikna amaçlı olabilir miydi ?
Diğer yandan da diyorum ki, numara yapıyor, yalan söylüyor olamaz çünkü bu defa hiçbir gücün beni geri getiremeyeceğini bilir ama diğer yandan da diyorum ki, ya günü kurtarma derdindeyse?
Çok kötüyüm, çok karışığım ve hiç ikna olamıyorum. Gitmek istemiyorum.
Hemen hemen her erkek , boşanma aşamasında, ya da evden karısı gittiği zaman köşeye sıkışır ve böyle tehditkar olur.
Yarın yine yumuşak bir şekilde arar.
Ona , " niyetin sadece oğlumuz mu ? " diye sorun.
Cevabı önemli.
Konu sahibi, Allah yardımcınız olsun demek istedim sadece..
Böylesine paraya, kendine tapan insanlarla zor
Bugünki ilk aramalarında "derdim sadece çocuk değil, sen eşimsin, güzel bir evliliğimiz vardı, ailem dağılsın istemem" diyordu ama ikna olmayınca 6-7 kez konuştuk gün içinde, son aramasında "gelmezsen oğlunu her şekilde alırım." dedi.
Hangisi gerçek ?
O zaman önce ev tutsun eşyaları döşesin öyle gidin eger barışacaksanız yok sen dön eve sonra beraber tutalım derse kabul etme.
Ilki.
Oğlunu aracı kullanıyor.
Sizde , "onun babasının. Istersen tabi alabilirsin, zorla almana gerek yok. "
Deyin sakince.
Oğlunu kullanmasına izin vermeyin.
hiç inandırıcı değil.. Tamamen boşanmamak için diyor.. Sonunda ciddiyetini anladı ve kılıktan kılığa giriyor..Sevgili kk hanımları merhaba,
Ciddi ciddi kafam karışık. Daha önce buraya yazmıştım, geçmiş konularımda detay var, eşimle ailesi ile birlikte yaşamak mevzusu üzerine tartışmış, ailesi ve kendisiyle çok iyiyken, birlikte yaşamayı kabul etmediğim için kötü olmuştuk ve ben evi terk etmiştim. Şu anda ailemin yanındayım. Yaklaşık 15 gündür hiç konuşmadık, sadece görüntülü olarak çocuğu görüp kapatıyordu.
Dün, bu hafta boşanma davası açacağımı, anlaşmalı boşanmayı teklif ettim, uzun uzuuuun konuştuk. Dünkü konuşmadan sonra eşimin içten içe beni haksız gördüğünü ama kötü olmamak adına alttan aldığını fark ettim. Kararımda bir değişiklik olmadı kapattık.
Bugün tekrar aradı, ben de bu defa içimi döktüm, ailesi ve kendisi ile ilgili ne düşünüyorsam, ne yaşandıysa, onlar bana ne söylediyse tek tek anlattım. Boş olan buzdolabı mevzusundan tutun da, biz size şunu yaptık diye başa kalkılan her şeyi söyledim.
Sorun şu ki, eşim çoook ailecidir, ailesi ile ilgili en ufak şeyde sen şöyle kötüsün, nankörsün diye köpürürdü. Bu defa söylediğim hiçbir şeye takılmadı, her şey geçmişte kaldı, kendimiz uygun bir eve çıkarız, kimse karışmaz, kendi kendimize aile oluruz, bu defa sorunları ben çözeceğim, boşanmayalım, bize yazık, çocuğa yazık, her şeyi halledeceğim gel gibisinden çok anlayışlı, mantıklı, ikna edici bir konuşma yaptı.
Ama ben inanamıyorum. Dönmeyi istemiyorum. Sanki mahsus beni ikna edip eve döndürmek için yapıyor, çocuğu almak için.
Ailesi konusunda bu kadar katı olan adam, benim o eleştirilerimi nasıl "artık geçmişte kalacak, kimse karışmayacak, mesafe olacak." diye sindirip geçiştirdi? Nasıl kıyameti koparmadı?
Bir kez olsun sen haklısın demedi ama sorunu anladı ve çözecek. Hiç ikna olmadım ve kafam iyice karıştı.
Nasıl olur da bu kadar iyi olur ?
Bugünki ilk aramalarında "derdim sadece çocuk değil, sen eşimsin, güzel bir evliliğimiz vardı, ailem dağılsın istemem" diyordu ama ikna olmayınca 6-7 kez konuştuk gün içinde, son aramasında "gelmezsen oğlunu her şekilde alırım." dedi.
Hangisi gerçek ?
O halde ciddi oldugunu tek bir sekilde anlayabilirsiniz. Ona diyin ki ev bul gelip goreyim evi tuttuguna sahit olun esyalarinizi yerlestirin oyle beraber yasamaya baslayin bos lafla karin doymuyir maalesefSevgili kk hanımları merhaba,
Ciddi ciddi kafam karışık. Daha önce buraya yazmıştım, geçmiş konularımda detay var, eşimle ailesi ile birlikte yaşamak mevzusu üzerine tartışmış, ailesi ve kendisiyle çok iyiyken, birlikte yaşamayı kabul etmediğim için kötü olmuştuk ve ben evi terk etmiştim. Şu anda ailemin yanındayım. Yaklaşık 15 gündür hiç konuşmadık, sadece görüntülü olarak çocuğu görüp kapatıyordu.
Dün, bu hafta boşanma davası açacağımı, anlaşmalı boşanmayı teklif ettim, uzun uzuuuun konuştuk. Dünkü konuşmadan sonra eşimin içten içe beni haksız gördüğünü ama kötü olmamak adına alttan aldığını fark ettim. Kararımda bir değişiklik olmadı kapattık.
Bugün tekrar aradı, ben de bu defa içimi döktüm, ailesi ve kendisi ile ilgili ne düşünüyorsam, ne yaşandıysa, onlar bana ne söylediyse tek tek anlattım. Boş olan buzdolabı mevzusundan tutun da, biz size şunu yaptık diye başa kalkılan her şeyi söyledim.
Sorun şu ki, eşim çoook ailecidir, ailesi ile ilgili en ufak şeyde sen şöyle kötüsün, nankörsün diye köpürürdü. Bu defa söylediğim hiçbir şeye takılmadı, her şey geçmişte kaldı, kendimiz uygun bir eve çıkarız, kimse karışmaz, kendi kendimize aile oluruz, bu defa sorunları ben çözeceğim, boşanmayalım, bize yazık, çocuğa yazık, her şeyi halledeceğim gel gibisinden çok anlayışlı, mantıklı, ikna edici bir konuşma yaptı.
Ama ben inanamıyorum. Dönmeyi istemiyorum. Sanki mahsus beni ikna edip eve döndürmek için yapıyor, çocuğu almak için.
Ailesi konusunda bu kadar katı olan adam, benim o eleştirilerimi nasıl "artık geçmişte kalacak, kimse karışmayacak, mesafe olacak." diye sindirip geçiştirdi? Nasıl kıyameti koparmadı?
Bir kez olsun sen haklısın demedi ama sorunu anladı ve çözecek. Hiç ikna olmadım ve kafam iyice karıştı.
Bence esin bi ev bulsun guzelce dosesin butun esyalari yerlestirsn oyle baris derim bir oturmak cok zor bende oturdugun icin biliyorumSevgili kk hanımları merhaba,
Kesi
hiç inandırıcı değil.. Tamamen boşanmamak için diyor.. Sonunda ciddiyetini anladı ve kılıktan kılığa giriyor..
Ben de ikincisinin gercek oldugunu dusunuyorum.
Gercekten pisman, gercekten esine deger veren erkeklerin tehditkar davranmadigina eminim. Hatta oldukca anlayisli bir bosanma sureci yurutmeye hazir oluyorlar, oncesinde esleri icin savastiktan sonra.
Bir anneyi cocugu ile tehdit etmek asagilik bir hareket ve insanlar cok deger verdikleri insanlara boyle hassas durumlarda boyle hareketleri icgudusel olarak yapmazlar.
Yani esinizde o icinize sindiremediginiz hak vermeme sorunu cok daha derin.
Bosanmayi ve cocugu almayi daha zor bulmus olabilir, ama sizden ayrilmayi zor buldugunu dusunmuyorum. Ilk cumleleri bile seni seviyorum, sensiz yapamam degil de iyi bir evliligimiz vardi.
Iyi dusunun.
Evi tutsun dayasın döşesin sizde öyle gidin diye düşündüm ben. Belki bu sekilde tam ikna edici olabilir.
Ben de ikincisinin gercek oldugunu dusunuyorum.
Gercekten pisman, gercekten esine deger veren erkeklerin tehditkar davranmadigina eminim. Hatta oldukca anlayisli bir bosanma sureci yurutmeye hazir oluyorlar, oncesinde esleri icin savastiktan sonra.
Bir anneyi cocugu ile tehdit etmek asagilik bir hareket ve insanlar cok deger verdikleri insanlara boyle hassas durumlarda boyle hareketleri icgudusel olarak yapmazlar.
Yani esinizde o icinize sindiremediginiz hak vermeme sorunu cok daha derin.
Bosanmayi ve cocugu almayi daha zor bulmus olabilir, ama sizden ayrilmayi zor buldugunu dusunmuyorum. Ilk cumleleri bile seni seviyorum, sensiz yapamam degil de iyi bir evliligimiz vardi.
Iyi dusunun.
neler biriktirmis ki .donusler de daha beterini saklarlar.Mesajınız ve tespitleriniz o kadar doğru ve güzel ki. Üstüne söylenecek söz yok bence.
Şayet eşim de biraz önceki tartışmasıyla bizden bir halt olmayacağını kanıtladı.
Esas yıkımı bu gece yaşadım. Bu kadarını beklemiyordum. Düşüncelerinde zerre değişiklik olmamış. Hatta benim bilmediğim neler biriktirmiş içinde.
Hayırlısı...
Mesajınız ve tespitleriniz o kadar doğru ve güzel ki. Üstüne söylenecek söz yok bence.
Şayet eşim de biraz önceki tartışmasıyla bizden bir halt olmayacağını kanıtladı.
Esas yıkımı bu gece yaşadım. Bu kadarını beklemiyordum. Düşüncelerinde zerre değişiklik olmamış. Hatta benim bilmediğim neler biriktirmiş içinde.
Hayırlısı...
Seni kandırana kadarmış. İnanma çünkü kimse değişmez.Biraz önce çok şiddetli bir tartışma yaşadık. Söylediklerinden sonra ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu tekrar anladım.
Dönmeye asla ikna olmamıştım, bu tartışmada söylediklerinden sonra anladım ki bizim evliliğimiz ve biz kesinlikle bitmişiz.
Mesajınız ve tespitleriniz o kadar doğru ve güzel ki. Üstüne söylenecek söz yok bence.
Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?