Eşim Neden Bu Kadar İyi Oldu ?

O zaman önce ev tutsun eşyaları döşesin öyle gidin eger barışacaksanız yok sen dön eve sonra beraber tutalım derse kabul etme.

Bugünki ilk aramalarında "derdim sadece çocuk değil, sen eşimsin, güzel bir evliliğimiz vardı, ailem dağılsın istemem" diyordu ama ikna olmayınca 6-7 kez konuştuk gün içinde, son aramasında "gelmezsen oğlunu her şekilde alırım." dedi.

Hangisi gerçek ?

Ilki.
Oğlunu aracı kullanıyor.

Sizde , "onun babasının. Istersen tabi alabilirsin, zorla almana gerek yok. "
Deyin sakince.
Oğlunu kullanmasına izin vermeyin.

O zaman önce ev tutsun eşyaları döşesin öyle gidin eger barışacaksanız yok sen dön eve sonra beraber tutalım derse kabul etme.

Ne öyle, ne böyle. Bizim mesele gerçekten ev meselesinden çıktı. Artık birlikte oturmak iki taraf için de söz konusu dahi olamaz, bizim meselemiz artık zihniyet, bakış açısı, olaylara yaklaşım meselesine döndü.

Bunları halletsin önce.

Ilki.
Oğlunu aracı kullanıyor.

Sizde , "onun babasının. Istersen tabi alabilirsin, zorla almana gerek yok. "
Deyin sakince.
Oğlunu kullanmasına izin vermeyin.

Tabi ki söyledim. Çocuğun anne ve babasına aynı evde, bir arada ihtiyacı varmış, ben yuvayı yıkarsam da o oğlunu bırakmazmış.

O kadar çok şey söylüyor ki, gerçek düşüncesi, hissi nedir anlayamıyorum. Tek anladığım, halen olmamış. Gerçek sorunumu göremiyor. Mesele ev meselesinden çıktı, bunu anlayamıyor. Velhasıl beceremiyor.

Kesi
hiç inandırıcı değil.. Tamamen boşanmamak için diyor.. Sonunda ciddiyetini anladı ve kılıktan kılığa giriyor..

Ben de ikincisinin gercek oldugunu dusunuyorum.

Gercekten pisman, gercekten esine deger veren erkeklerin tehditkar davranmadigina eminim. Hatta oldukca anlayisli bir bosanma sureci yurutmeye hazir oluyorlar, oncesinde esleri icin savastiktan sonra.

Bir anneyi cocugu ile tehdit etmek asagilik bir hareket ve insanlar cok deger verdikleri insanlara boyle hassas durumlarda boyle hareketleri icgudusel olarak yapmazlar.

Yani esinizde o icinize sindiremediginiz hak vermeme sorunu cok daha derin.

Bosanmayi ve cocugu almayi daha zor bulmus olabilir, ama sizden ayrilmayi zor buldugunu dusunmuyorum. Ilk cumleleri bile seni seviyorum, sensiz yapamam degil de iyi bir evliligimiz vardi.

Iyi dusunun.

Ben eski konunuzu da biliyorum.İşlerin bu raddeye gelmesine üzüldüm.Ama siz nasıl mutlu olacaksanız öyle olması daha iyi elbette.
Bir şey sormak istiyorum.Bu süreçte eşinizin ailesinin tavrı ne oldu peki?
Mesela sizin anne babanızı arayıp yahu bu çocuklar ne olacak minvalinde konuştular mı?
Ya da işte görümce falan size ulaştı mı bi şekilde yapma etme yuvanızı yıkma diye?

O halde ciddi oldugunu tek bir sekilde anlayabilirsiniz. Ona diyin ki ev bul gelip goreyim evi tuttuguna sahit olun esyalarinizi yerlestirin oyle beraber yasamaya baslayin bos lafla karin doymuyir maalesef

Bence esin bi ev bulsun guzelce dosesin butun esyalari yerlestirsn oyle baris derim bir oturmak cok zor bende oturdugun icin biliyorum

Kesi

hiç inandırıcı değil.. Tamamen boşanmamak için diyor.. Sonunda ciddiyetini anladı ve kılıktan kılığa giriyor..
Evi tutsun dayasın döşesin sizde öyle gidin diye düşündüm ben. Belki bu sekilde tam ikna edici olabilir.

Biraz önce çok şiddetli bir tartışma yaşadık. Söylediklerinden sonra ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu tekrar anladım.

Dönmeye asla ikna olmamıştım, bu tartışmada söylediklerinden sonra anladım ki bizim evliliğimiz ve biz kesinlikle bitmişiz.

Mesajınız ve tespitleriniz o kadar doğru ve güzel ki. Üstüne söylenecek söz yok bence.

Şayet eşim de biraz önceki tartışmasıyla bizden bir halt olmayacağını kanıtladı.

Esas yıkımı bu gece yaşadım. Bu kadarını beklemiyordum. Düşüncelerinde zerre değişiklik olmamış. Hatta benim bilmediğim neler biriktirmiş içinde.

Hayırlısı...

neler biriktirmis ki .donusler de daha beterini saklarlar.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Seni kandırana kadarmış. İnanma çünkü kimse değişmez.

Allah Allah ne oldu ne dedi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…