Eşim niye böyle yapıyor.

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
25
Merhaba konum sacma gelebilir biraz ama eşim evine bakan biri maddi yönden sükur sıkintimiz yok mesela eve pazardan marketten alıncaği fazladan alır her aksam eve geldiginde abur cubur birseyler getirir mesela 2kg patates desem 3kg alır. Ama nedense et almıyor bi türlü 3aydır eve et al diyorum he tmm diyip geciştiriyor almiyor maddi yönden sıkintisida yok kendi iş yeri ailesiyle ortak ailesinin evinde hergün et pişer evde baklavalar eksik olmaz daha 2gun once kurbanlik kestiler oda bugunde tüm calisanlara yemek dagittilar 200kisilik yemek sana kalirsa getireyim dedi kalmamiş 3aydır et yemiyorum bebegime sut veren biriyim hergun patates yiyoruz kiş olduguna pek sebze yok karnibahar yiyoruz arada , bu hafta karnibahar aldirtmadim hergun patatesli yemey yiyoduk kahvaltiligi eşim seviyo ondan 2gundur kahvaltilik yiyelim diyor aksam yemeginde bugun Sulu patates ypayimmi dedim yine kahvalti ypalim dedi niye bu adam eve fazladan gerekli gereksiz şey alirken bi almiyor 3aydir tavuk bile girmiyor eve

Saçma değil ki çok önemli bir sorun.
Neden alınmıyor yani et?
Sebep olarak ne gösteriyor.
Allahım korusun proteinsizlikten hasta olursunuz,bunu bilmiyor mu?

Emziriyormussunuz beslenmenize dikkat etmeniz lazım maddi yonden sikintisi yoksa neden almıyor eve gidin siz alin çok zor bise degil

Şu durumda eşin evine bakıyor diyemeyiz. Bakması için her şeyi alıyor olması lazım.

Büyük olasılıkla kendisi dışarda ya da is yerinde yiyor. Sizin ne yediğiniz kısmıyla ilgilenmiyor.

Son olarak market orda,kasap orda, avm orda. Siz gidip alın ne istiyorsanız. Onu beklemeyin.

Ben şahsen markete gitmeyi hobi olarak yapıyorum.

Allah Allah niye et alınmıyor.siz gidip neden almıyorsunuz size para vermiyormu eşiniz.

Canm sen niye almıyosun ki?o almıyosa almasın git marketten sen al

Bizde de tam tersi.
Canım şunları al gel derim.
Patates havuç soğan ve et tavuk balık alır pırasa ispanah kereviz almaz.
Sebep ot mu yiyelim.
Sonra çocuğu verirsin kucağına gidersin markete söve söve alır dönersin.
2 hafta ot yiycez haberin olsun dersin...
Kueu kuzu yer

Eşim saat 9-10da geliyor isten hava soguk cikamiorum evden evimde şehir dışı o yuzden kasap cok uzak markettende beyaz et alabilirim kirmizi et almiyorum marketten

Çocuğu birine 10 dk bırakıp markete çıkamaz mısınız? Siz alın veya bazı uygulamalarla market alışverişi yaptırabiliyorsunuz getirirler mi bilmiyorum oralardan söyleyebilirsiniz.
Eşinizle de konuşun bunu ciddi ciddi. Emziriyorsunuz sonuçta değerleriniz düşer hem size zarar hem bebeğe

Saçma değil ki çok önemli bir sorun.
Neden alınmıyor yani et?
Sebep olarak ne gösteriyor.
Allahım korusun proteinsizlikten hasta olursunuz,bunu bilmiyor mu?
Kendimi boşveriyorum süt veren biriyim cesme suyu icemiyorum kokuyo hazir su icebiliyorum onu bile binbir ısrarla aliyor ayda yioda bi kere sütum azalmis bugun buzluktaki sutlerden verdim bebegime

Eşim saat 9-10da geliyor isten hava soguk cikamiorum evden evimde şehir dışı o yuzden kasap cok uzak markettende beyaz et alabilirim kirmizi et almiyorum marketten
Neden? Hiç yememektense marketten almak mantıklı değil mi?
çocuğu da soğuk diye eve kapatmayın ya, kurudu kaldı çocuklar evlere kapatılmaktan.

Siberyada yasamiyorsan, niye çikamazsin evden? Cocugunu siçak giydir ve bebek arabasina koy. Dolmus ile yada taksi ile gidersin. Yani bu sekilde hapis hayati ile çoçuk içinde iyi degil. Onunda oksijene ihtiyaci var.

Ve beyaz et, hiç etten daha iyidir.

Esin ile bu konuda nasil konusmuyorsun? Hani ne bilim "eve geldiginde yarim kilo kiyma al" dediginde niye almiyor? Ona göre yemek yapilmiyormu? Kafamda canlandiramiyorum bir türlü.

Su dahi icemiorum cesme suyu kokuyo eşim alışik iciyo bn hazir suya aliskinim onu bile binbir dememle aliyor onuda her zaman almiyor dişardan yemek sanal market siparis vermeme izin vermiyor hirlısı hirsuzi var birsey olur diyor o yuzdende fazla para vermiyor

Kendimi boşveriyorum süt veren biriyim cesme suyu icemiyorum kokuyo hazir su icebiliyorum onu bile binbir ısrarla aliyor ayda yioda bi kere sütum azalmis bugun buzluktaki sutlerden verdim bebegime
Bu adamın size de bebeğinize de sevgisi,saygısı,ilgisi bitmiş.
Kendinize bir yol çizseniz iyi olacak bir an önce.
Daha fazla zarar görmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…