- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi monarosa352
-
Eşim eve herseyi aliyor fazlasiyla gerekli gereksiz sadece et almiyor su almiyor ailemde olmasa daha iyiydi kimsem yok arkamda
Zaten emziren kadına abur cubur faydalı değil ki benim bildiğim...
Kadın su içemiyorum diyor ne yapsın cipsi?
Tek tük cevaplar, hemde saçma sapan. Yok bebek arabasi, esinin arabasinda (sanki çikarailamiyor) yok firtina var (sanki her gün var). Simdide yok herseyi aliyor sadece su ve et hariç (ki en temel besin su ve ettir).
Konu asiri fake gelmeye basladi.Mune
bende öyle düşünmeye başladım
Yada öyle umuyorum
Kadınlarımızın bukadar ezik ve cahil olmasını kaldıramıyorum çünkü
Eziklik ile alakasi bile yok. Cevaplar cevap bile degil. Cok saçma bahaneler. Biri bizim ile dalga geçiyor gibi.
Bence hepimiz burda eksiye el salasak iyidir
Emin olun dalga geçmiyor. Çok var böyle kadın. Eşi para vermez, gözü dışarıda olur, yediği lokmaları sayar ama "beyim" ve "yuvam" safsatalarıyla kendini kandırır. Çalışmak ve üretmek zor gelir. Ben daha iyisine layığım demez, elindekiyle yetinmeye çalışır. Çünkü kocasız yaşayamaz,tek başına bir birey olduğunun farkında değildir.Eziklik ile alakasi bile yok. Cevaplar cevap bile degil. Cok saçma bahaneler. Biri bizim ile dalga geçiyor gibi.
Bence hepimiz burda eksiye el salasak iyidir
Emin olun dalga geçmiyor. Çok var böyle kadın. Eşi para vermez, gözü dışarıda olur, yediği lokmaları sayar ama "beyim" ve "yuvam" safsatalarıyla kendini kandırır. Çalışmak ve üretmek zor gelir. Ben daha iyisine layığım demez, elindekiyle yetinmeye çalışır. Çünkü kocasız yaşayamaz,tek başına bir birey olduğunun farkında değildir.
Belki dediğiniz gibidir ya da kocasını kendisini kandırarak aklamaya çalışan tipik bir kadındır. Zaten sanırım cevap bile vermiyor artık ki keyfi bilir.Ben böyle kadinlar yok demiyorum, bu kadin böyle degil diyorum. Verdigi cevaplar dalga geçmelik ve mantiksiz.
Emin olun dalga geçmiyor. Çok var böyle kadın. Eşi para vermez, gözü dışarıda olur, yediği lokmaları sayar ama "beyim" ve "yuvam" safsatalarıyla kendini kandırır. Çalışmak ve üretmek zor gelir. Ben daha iyisine layığım demez, elindekiyle yetinmeye çalışır. Çünkü kocasız yaşayamaz,tek başına bir birey olduğunun farkında değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?