- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 23
- 25
- Konu Sahibi monarosa352
Merhaba konum sacma gelebilir biraz ama eşim evine bakan biri maddi yönden sükur sıkintimiz yok mesela eve pazardan marketten alıncaği fazladan alır her aksam eve geldiginde abur cubur birseyler getirir mesela 2kg patates desem 3kg alır. Ama nedense et almıyor bi türlü 3aydır eve et al diyorum he tmm diyip geciştiriyor almiyor maddi yönden sıkintisida yok kendi iş yeri ailesiyle ortak ailesinin evinde hergün et pişer evde baklavalar eksik olmaz daha 2gun once kurbanlik kestiler oda bugunde tüm calisanlara yemek dagittilar 200kisilik yemek sana kalirsa getireyim dedi kalmamiş 3aydır et yemiyorum bebegime sut veren biriyim hergun patates yiyoruz kiş olduguna pek sebze yok karnibahar yiyoruz arada , bu hafta karnibahar aldirtmadim hergun patatesli yemey yiyoduk kahvaltiligi eşim seviyo ondan 2gundur kahvaltilik yiyelim diyor aksam yemeginde bugun Sulu patates ypayimmi dedim yine kahvalti ypalim dedi niye bu adam eve fazladan gerekli gereksiz şey alirken bi almiyor 3aydir tavuk bile girmiyor eve