Eşim niye böyle yapıyor.

Kendimi boşveriyorum süt veren biriyim cesme suyu icemiyorum kokuyo hazir su icebiliyorum onu bile binbir ısrarla aliyor ayda yioda bi kere sütum azalmis bugun buzluktaki sutlerden verdim bebegime
Nerede yaşıyorsunuz ki, hava soğukta olsa arabasına koyup gidin markete, suyunuzu, etizini de marketten alın, kasaptan almayı beklemeyin su şartlarda. Tabi eşinizin size bunları alacak parayı verip vermediği de meçhul.

Ayrıca eşiniz, evine falan bakmıyor. Şu almaktan aciz, kendi dışarıda istediğini yiyip sizi patatese talim ettiriyor.

Senin hiç ailen filan yok mu ? Hadi uzaklar desen yine ana baba anlar bu durumları. Resmen evde hapis hayatı yaşıyorsun ayrıca istediklerini yedirip istemediklerini yedirmiyor psikopat mıdır nedir? Adama iyi demişsin bir mesajında ama bu adam iyi filan değil.
Çevrende kimin kimsende mi yok. Kuzen olur arkadaş olur dıdının dıdısı olur.
Aklım almıyor bu adamlara nasıl çocuk yapıyosunız. Hadi seni geçtim emen çocuğun var onun bile boğazından kesmiş oluyor ve bu adam iyi öylemi?
Vallahi sabır.

Adam cimri. Ailesinin yediği lokmanın hesabını yapıyor. Para da vermiyor mu? Marketlerin sanal uygulamaları var. İster nakit, ister kredi kartı ile kapınıza kadar geliyor. Ben hava soğuk olunca Veya çıkmaya üşenince hep o uygulamayı kullanıyorum. Hadi adam hödük, siz niye müdahale etmiyorsunuz anlayamıyorum?

Eşim saat 9-10da geliyor isten hava soguk cikamiorum evden evimde şehir dışı o yuzden kasap cok uzak markettende beyaz et alabilirim kirmizi et almiyorum marketten
Valla nerede yaşıyorsunuz bilemem ama ben doğunun bir ilininde İran sınırına 2.5 saat uzaktayım.
Alaska bizim buradan sıcak oluyor bazen.
Ben bu kış oğlumu çıkardım dışarı.
Koydum kanguruyu sıkıca giydirip üzerine de polar bi örtü...
Ne ben üşüdüm ne bebeğim.
Mqrket alışverişini falan yaptım.
Gezdim.. Hava aldım.

Merhaba konum sacma gelebilir biraz ama eşim evine bakan biri maddi yönden sükur sıkintimiz yok mesela eve pazardan marketten alıncaği fazladan alır her aksam eve geldiginde abur cubur birseyler getirir mesela 2kg patates desem 3kg alır. Ama nedense et almıyor bi türlü 3aydır eve et al diyorum he tmm diyip geciştiriyor almiyor maddi yönden sıkintisida yok kendi iş yeri ailesiyle ortak ailesinin evinde hergün et pişer evde baklavalar eksik olmaz daha 2gun once kurbanlik kestiler oda bugunde tüm calisanlara yemek dagittilar 200kisilik yemek sana kalirsa getireyim dedi kalmamiş 3aydır et yemiyorum bebegime sut veren biriyim hergun patates yiyoruz kiş olduguna pek sebze yok karnibahar yiyoruz arada , bu hafta karnibahar aldirtmadim hergun patatesli yemey yiyoduk kahvaltiligi eşim seviyo ondan 2gundur kahvaltilik yiyelim diyor aksam yemeginde bugun Sulu patates ypayimmi dedim yine kahvalti ypalim dedi niye bu adam eve fazladan gerekli gereksiz şey alirken bi almiyor 3aydir tavuk bile girmiyor eve
Ona sormayi denediniz mi?

Ya bi yazdıklarına verdiğin cevaplara bakıyorum. Hiç biri elle tutulur gibi değil. Bir de eşim bakıyor bize alır eder diyorsun. Sende soğuk diye evden çıkmıyormuşsun. Biz ardahanliyiz kisin köyde hava -20 bile olur merkeze gidip gelen kadınlar biliyorum. O soğukta hasta olmaz çoluk çocuk soguk dinc tutar arada bir hava aldir bari msrkete gitmesende. Ay ne bilim daha sayicamda ne desek sen evde oturup eşim eve et getirmiyor diye bekleyip sonra da eşim bize bakıyor dersin gibime geliyor.

Firtina ve yagmur var camasir bile asılmiyor dışari
Bebeğin arabası yok mu? Bebeği olanlar tüm kışı evde geçirmiyor. Yağmurluğu takar gidersin markete.

Eşin dışarı çıkarmıyor muhtemelen seni. Evde tek başına hapis hayatı yaşıyorsun, su için bile adama minnet ediyorsun, çok üzücü. Bu kadar pasif olmayın.

Eski konunuza baktım tam tahmin ettiğim gibi eşiniz para vermiyor, istenmeyen gelinsiniz, kaçmışsınız arkanızda aile yok. Bu tabloda çocuk olmazsa olmazdı zaten, çok şükür eksik kalmamış. Ne desek size bir faydası olmayacak.

Çalışın diyeceğiz, çocuğum küçük diyeceksiniz. Eee böyle bir adamdan neden çocuk sahibi oldunuz diyeceğiz, düzelir sandım diyeceksiniz. Bunlar hep bahane, kişiler değişiyor ama konular sürekli aynı. Böyle bir adamla evlenmeyecektiniz ve çocuk falan da yapmayacaktınız. Şu an tek mesele et değil, eşiniz sadece kendisini düşünen bencil bir herif. Bunu bilerek karar alın yoksa da kahvaltı ve abur cuburla ömrünüzü geçirmeye devam edin.

Adam büyük ihtimalle , gidip alacağı ya da sipariş verebileceği bir para bırakmıyor eve.
Bu nedenle kadın akşamdan akşama onun getirmesini bekliyor.
Şimdi bence eşinle düzgünce konuş, sağlıklı beslenmiyorsun hem senin hemde bebeğinin sağlığı için çok çom önemli. Baktın gene takmıyor sizi sende onu takma böyle ömür geçmez.
Evladını bir adam nasıl düşünmez ya.

O nasıl bi es öyle yahu. Kadın evde yemeklik ne eksikse ister adamda alır. Kendi kafasına göre alicaklari ayarlayamaz . Kadın işine karışan erkekten de hiç hazetmiyorum.
Zamanında da eşim kendi ailesinde görmediği birsey ben istediğimde kafasına göre davraniyordu. Kafasını az kalsin parcalayacaktim. Duzeltti kendini .. İlk evlendiğimizde yaşadığım anda durumà el koydum. Ordan bana huy kaldı mutfaklar
ilgili bana soru sorsa öneride bulunsa kıyameti kopariyorum adamcağiza. O da gerisin geri gider .
Herkesin evliliği farklı tabi ama durum musaitse sana para bıraksın doğru düzgün . Sipariş istediğinde getirmesse sende eşyalarını falan yıkama ütüleme .. Bana göre de bu saçma de.. Alışmiş bir insan için çeşme suyu içmek zulüm .. ki büyük ihtimal su tüketiminde azalmistir ..
Sen çık dışarı uzak demeden çocuğu arabasına koy al ye iç. Havalar eskisi kadar çok soğuk değil..

O nasıl bi es öyle yahu. Kadın evde yemeklik ne eksikse ister adamda alır. Kendi kafasına göre alicaklari ayarlayamaz . Kadın işine karışan erkekten de hiç hazetmiyorum.
Zamanında da eşim kendi ailesinde görmediği birsey ben istediğimde kafasına göre davraniyordu. Kafasını az kalsin parcalayacaktim. Duzeltti kendini .. İlk evlendiğimizde yaşadığım anda durumà el koydum. Ordan bana huy kaldı mutfaklar
ilgili bana soru sorsa öneride bulunsa kıyameti kopariyorum adamcağiza. O da gerisin geri gider .
Herkesin evliliği farklı tabi ama durum musaitse sana para bıraksın doğru düzgün . Sipariş istediğinde getirmesse sende eşyalarını falan yıkama ütüleme .. Bana göre de bu saçma de.. Alışmiş bir insan için çeşme suyu içmek zulüm .. ki büyük ihtimal su tüketiminde azalmistir ..
Sen çık dışarı uzak demeden çocuğu arabasına koy al ye iç. Havalar eskisi kadar çok soğuk değil..
Cocugun arabasi kendi arabasinin icinde arabasida is yerunde o yuzden cikamiyorum

Back
X