eşim olacak sorunlu adamdan da, evlilikten de soğudum...nefret ediyorum

asset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
180
21
48
daha önceki konulardan da bilen bilir. evlendiğimden beri mutsuzum...kirada oturuyoruz ama gösteriş meraklısı...ailesi tarafından çok güzel sömürülüyoruz. sırf aileme yardım edemem diye ne çocuk ister ne bir borca girer...ben ne anladım bu evlilikten...keşke evlenmeseydim, keşke ailemle otursaydım çok mutlu ve huzurlu olurdum. kavgasız bir haftamız, huzurlu geçen bir günümüz yok...ne konuşur ne hatır sorar..ikimizde çalışıyoruz...sadece uzanır tv izler, herşeyi benden bekler...psikolojik sorunları olduğunu da düşünüyorum garip hareketleri var...seni doktora götüreyim derim, sen delisin sen git der...sen anormalsin der....sürekli tehdit ediyor. sen kimsin diye aşağılıyor. ben çocuğumuz olsun aile olalım diye evlendim dediğimde, sırf çocuk için evlenmek istediysen, evlenmeden de çocuk sahibi olabilirdin. ameliyatla tüp bebekle babasız da çocuk olurdu dedi. şok oldum. hep sineye çektim. topluma onunla çıkmaya dahi utanıyorum...nefret ediyorum. rabbim inşallah sesimi duyuyordur ya benim canımı alsın ya da onun...sürekli ağlaya sızlaya huzursuz ve mutsuz bir ömür

evlenmeden once nasildi yani boyle biriyle evlilik cok zor yurutemezsin bu gemiyi

Onca şeye katlanmışsınız ve eşinizin gerçek yüzünü zamanla görmüşsünüz şükretmelisiniz ki bir bebeğiniz yok belki öyle olsa bu hayata onun için devam etmek zorunda kalacaktınız. Ama size şimdi gönül rahatlığıyla boşanın diyebilirim. Çünkü siz hayata eşinizin saçma sapan tavırlarını çekmek için gelmediniz. Karşınıza alıp son bir kez ciddi ciddi konuşmalısınız. Eğer aileniz de arkanızdaysa ve boşandığınızda kötü bir hayat sürmek zorunda kalmayacaksanız boşanmanız taraftarıyım...

sadece şiddet, aldatma vs. olduğu zaman boşanmak gerekmez
eğer anlattığınız kadar mutsuzsanız bu evliliğin bir geleceği yok demektir
aksini düşünüyor ve boşanmak istemiyorsanız, buraya yazdıklarınız abartı demektir

Boşanmakda bi seçenek. Böyle sorunlu ve mutsuz evliliği ancak ölümün son vereceğine inanıyorsanız demek ki sizde çok normal değilsiniz. Herşey sizin elinizde!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…