- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar
onurum için, ailem için
Ya hu arkadaş niye ikide bir canına beddua ediyorsun tövbe de. Çoluk yok çocuk yok bırak gitsin. 2009 dan beri buralardayım bilir beni tanıyanlar kimseye boşan demem. Ama ölümü dilemek niye anlamadım. Boşanmayı mutlaka düşünmüş olmalısın iş bu raddeye gelmişken ama seni durduran ne?zaten ben allahım aklımı alma, canımı al diyorum. çünkü dalıp gidiyorum
Bu kadar sorunlu biriyse hala çocuk mu istiyorsunuz. Yazık olmaz mı o çocuğa. Bu kadar bıktıysanız hala evliliği sürdürmeniz de garip geldi
hayır hayır bakın sakın çocuk yapmayın eşinzden ayrılmak istemiyorsunuz fakat düzelmesi yolunda uğraşın baktınız olmuyor mesafe koyun araya er yada geç sizi kaybettiğinin farkına varır tabi akıl sağlığı yerinde ise...çocuk yapmak filan öyle kolay değil hamileyken size laf söyleyecek çok zorunuza gider hrmonlar vs çok etk,liyor kadınlarıonurum için, ailem için
artık çocukta istemiyorum. o isteğimde kayboldu..çünkü normal çocuk bile , psikolojik olarak bozulur böyle bir ortamda...Bu kadar sorunlu biriyse hala çocuk mu istiyorsunuz. Yazık olmaz mı o çocuğa. Bu kadar bıktıysanız hala evliliği sürdürmeniz de garip geldi
artık çocukta istemiyorum. o isteğimde kayboldu..çünkü normal çocuk bile , psikolojik olarak bozulur böyle bir ortamda...
haklısınız, ben çok stresliyim, inanın evime gelirken tedirgin oluyorum. çalışırken mutluyum, kendi evimde mutsuzum...hayır hayır bakın sakın çocuk yapmayın eşinzden ayrılmak istemiyorsunuz fakat düzelmesi yolunda uğraşın baktınız olmuyor mesafe koyun araya er yada geç sizi kaybettiğinin farkına varır tabi akıl sağlığı yerinde ise...çocuk yapmak filan öyle kolay değil hamileyken size laf söyleyecek çok zorunuza gider hrmonlar vs çok etk,liyor kadınları
biz çok gelenekçi bir aileyiz ve boşanma gibi bir olay bizde olmaz.kefenin çıkacak denilir
artık çocuk istemiyorum...önceleri istiyordumYahu hemutsuzum diyosun hemde cocuk istiyosun boyle bi adamdan cok garip senn esinin kumasi bulunmaz hint olanindan mi bnce sen alismssin heralde normal geliyo artk adamn davranslari ki bide o mutsuzlgn uzerne bebek istiyosun hayran kaldim bravoooooo
artık çocuk istemiyorum...önceleri istiyordum
Anladim yani olmasi gerekende bu bnce su an o adama katlanarak cok yanls yapiyosun evlendin diye ona katlanmak zorunda degilsin cocugunn olmamasina da ayrica sukret
değildi, her fırsatta görüşmek istiyordu...Evlenmeden once bu kadar saygisiz miydi?
güçlü olduğum ve gurumdan hasta olmak pahasına yürütmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?