eşim olacak sorunlu adamdan da, evlilikten de soğudum...nefret ediyorum

Canım otur eşinle ciddi bir şekilde konuş yuvalar kolay kurulmuyor Allah kimseninde yuvasını bozmasın. ama ısrarla konuştuğun halde değişmiyorsa Aileleri devreye sok eşinin ailesiylede ciddi ciddi konuş sizi maddi açıdan çok fazla yıpratıyorlarsa bunu kendin söyle yani herşeyi çekinmeden konuş baktın ne eşin ne ailesi değişmiyor boşan gitsin

Durum böyleyse belki de en iyisi çocuk yapmamak...

iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar

Saçmalamayın lütfen bakın çalışıyormuşsunuzda ailenizin yanına yerleşin ve çalışmaya devam edip kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın ailenize de destek olursunuz. Onlara bu yaşadıklarınızdan bahsederseniz size hak vereceklerdir zaten... Ama kararlı olun.

zaten ben allahım aklımı alma, canımı al diyorum. çünkü dalıp gidiyorum
Ya hu arkadaş niye ikide bir canına beddua ediyorsun tövbe de. Çoluk yok çocuk yok bırak gitsin. 2009 dan beri buralardayım bilir beni tanıyanlar kimseye boşan demem. Ama ölümü dilemek niye anlamadım. Boşanmayı mutlaka düşünmüş olmalısın iş bu raddeye gelmişken ama seni durduran ne?

Bu kadar sorunlu biriyse hala çocuk mu istiyorsunuz. Yazık olmaz mı o çocuğa. Bu kadar bıktıysanız hala evliliği sürdürmeniz de garip geldi

onurum için, ailem için
hayır hayır bakın sakın çocuk yapmayın eşinzden ayrılmak istemiyorsunuz fakat düzelmesi yolunda uğraşın baktınız olmuyor mesafe koyun araya er yada geç sizi kaybettiğinin farkına varır tabi akıl sağlığı yerinde ise...çocuk yapmak filan öyle kolay değil hamileyken size laf söyleyecek çok zorunuza gider hrmonlar vs çok etk,liyor kadınları

Neden ölmeyi ya da eşinizin ölmesini istiyorsunuz ki ? Çok mutsuzsanız boşanın, ayrı ayrı mutlu olun.

Bu kadar sorunlu biriyse hala çocuk mu istiyorsunuz. Yazık olmaz mı o çocuğa. Bu kadar bıktıysanız hala evliliği sürdürmeniz de garip geldi
artık çocukta istemiyorum. o isteğimde kayboldu..çünkü normal çocuk bile , psikolojik olarak bozulur böyle bir ortamda...

Yahu hemutsuzum diyosun hemde cocuk istiyosun boyle bi adamdan cok garip senn esinin kumasi bulunmaz hint olanindan mi bnce sen alismssin heralde normal geliyo artk adamn davranslari ki bide o mutsuzlgn uzerne bebek istiyosun hayran kaldim bravoooooo

artık çocukta istemiyorum. o isteğimde kayboldu..çünkü normal çocuk bile , psikolojik olarak bozulur böyle bir ortamda...

Ama sizinki bozulmus sanki..yapmayin bunu kendinize..bosaninca ohh be dünya varmis diyeceksiniz..yazdiklarinizdan sizin de ruh halinizin iyi oldugunu düsünmüyorum..

haklısınız, ben çok stresliyim, inanın evime gelirken tedirgin oluyorum. çalışırken mutluyum, kendi evimde mutsuzum...

biz çok gelenekçi bir aileyiz ve boşanma gibi bir olay bizde olmaz.kefenin çıkacak denilir

Annen baban mi bunlari der yoksa elalem mi? Her ihtimalde ne olursa olsun, o evden ayril git. Kadin siginma evleri var, gerekirse oraya git. Bosandiginda nafakani alip tekrar yeni bir hayat kur kendine. Inan, bu cektiklerine degmez canim. Bosandiktan sonra hatta diyeceksin "keske daha önce bunu yapsaydim" diye.

Yahu hemutsuzum diyosun hemde cocuk istiyosun boyle bi adamdan cok garip senn esinin kumasi bulunmaz hint olanindan mi bnce sen alismssin heralde normal geliyo artk adamn davranslari ki bide o mutsuzlgn uzerne bebek istiyosun hayran kaldim bravoooooo
artık çocuk istemiyorum...önceleri istiyordum

Annesine karsi davranislari nasil kesin size nasil suan davraniyorsa aynisini annesine yapiyordur. İcinde o okuzluk odunluk varmis ici acilmis gonca gibi

güçlü olduğum ve gurumdan hasta olmak pahasına yürütmeye çalışıyorum

İyi de burda güçlü olmanın mantığı ne ki? Hayır bu kadar sorunlu bi yaşam ve bi eşiniz varken, güçlü olduğum için yürütmeye çalışıyorum mantıklı gelmedi.

Asıl güç, bu kadar güçlüğü tek bir kararla geride bırakmaktır.CESARET budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…