eşim olacak sorunlu adamdan da, evlilikten de soğudum...nefret ediyorum

biz çok gelenekçi bir aileyiz ve boşanma gibi bir olay bizde olmaz.kefenin çıkacak denilir

Ömrünün geri kalanını böyle geçirmek zorunda değilsin
boşanmak senin elinde
çocuk olmaması iyi olmus..

Valla size mustahak diyesim geliyor.bukadar sorunlu insandan birde cocuk yapacaktiniz oylemi.nolur hayatinizi mahvetmeyin.dunyaya bidaha gelmiceksiniz.muhtemelen baska kadinda vardir..
başka kadın olduğunu bilemiyorum. fakat benden önce hayatına girenler hep buna kazık atmış...ve hala onları sosyal medyadan takip ediyor. bunu biliyorum, o söylemiyor

neden katlanıyorsun peki?yani katlanma diye söylemiyorum merk aediyorum..

başka kadın olduğunu bilemiyorum. fakat benden önce hayatına girenler hep buna kazık atmış...ve hala onları sosyal medyadan takip ediyor. bunu biliyorum, o söylemiyor
ay inanmıyorum ya

Düşüncelerin ölüme kadar gidiyorsa öldüreceğin tek şey evliliğin olsun
Gelenekçi bir aileyiz demişsin ama hangi gelenek evladın canından üstün
Ailenle mutsuz olduğunu paylaşsan sana destek olmazlar mı?
Evlatlarını bu yaşa elin oğlu hırpalasın diye getirmediler heralde

Yahu celladina asik olmak böyle bi sey galiba..adam belli iste..neyin mücadelesi inadi bu??aci cekmek hosunuza mi gidiyor..

Bu kadar sorunlu biriyse hala çocuk mu istiyorsunuz. Yazık olmaz mı o çocuğa. Bu kadar bıktıysanız hala evliliği sürdürmeniz de garip geldi

Ah canim valla nediyim.ya bu deveyi gudeceksin.yada o diyardan gideceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…