eşim öldü dayanamıyorum

Mesajinizi çok geç gördüğüm için çok üzgünüm O'nu tanıyan herkesi ayrı kucaklayasim geliyor öyle özlüyorum, her geçen gün katlanan beni tıpkı bir kurt gibi yiyen bu acıya dayanamıyorum.ama kıymet verip yazmanız beni çok mutlu etti sağolun bu arada özelden yazar mısınız
Bende şimdi gördüm . ÖzeldeN yazacağım size .

Mesajinizi çok geç gördüğüm için çok üzgünüm O'nu tanıyan herkesi ayrı kucaklayasim geliyor öyle özlüyorum, her geçen gün katlanan beni tıpkı bir kurt gibi yiyen bu acıya dayanamıyorum.ama kıymet verip yazmanız beni çok mutlu etti sağolun bu arada özelden yazar mısınız
Konuyu gördüm biraz eski diye insallah azıcık bile olsa ıyısınızdır diye umut ettım :( ama bu mesaj ıcımı sızlattıı... yazdıklarınızı okurken hüngür hüngür agladımmm. size dua ettim cok üzüldüm :((( belki anne olduğumdan mı bilemıyorummm çok etkilendim...
biz böyle uzulurken ahhh. Rabbim Sabır versinnnn ne diyebilirim bilmıyorum... ınsallah evladın hep mutlu olur Rabbim tüm güzellikleri onun karşısına çıkarsın cok uzgünüm..... sabırrrrrr diliyorummmmm

Mekani cennet olsun esinizin. Gercekten cok zor. Bazen ben de sevdigim adami kaybedebilecegimi dusundugumde bile irkiliyorum.. Hayatta ne acilar var :( Allah sabir versin.

Özel değil 35 yaşında 4 yıllık evliydik ben 26 yaşındayım 2 yaşında bir oğlumuz var trafik kazasında ben akşam yemeğe beklerken nasıl gittiğimi bilmedigim kaç kilometrelik yolda eşimi morgta gordum. Belki yaşlı olsa hasta olsa bekler dayanirdim ama bir veda bile edemedim. Arabanin bagajında bebek arabamiz vardı o bile kirilmisti öyle carpmis ki üstelik eşim de hiç kusur yok. Şok anında yanında olamadim yemek yerken bogazimdan geçmiyor onun sevdiği şeyleri gorunce, gece ağlamaktan uyuyamiyorum sabah kalkıyorum 4 yıldır hiç yalnız gitmediğim isime yalnız gidiyorum. Mesela günde en az on defa ugradigim kocamı ozledim diye gittigim klinigine bile gidemiyorum artık orda başkaları çalışıyor her yonuyle zor tvyi aciyorum onlar genç yaşıyorlar benim kkcam niye oldu diyorum. Sonra oğluma bakıyorum onun yanında babama baba demeye utanıyorum ya oğlumu yaralarsam diye babam nerde diyor cennetteki evimizde diyebiliyorum... Çok yazıyorum ama içim kan agliyor
İçim parçalandı okurken hayatta ki en büyük imtihanlardan biri evladını kaybetmek diğeride eşini kaybetmek bence Rabbim sana sabır versin inşallah ne yazılabilir bilmiyorum çok acı gerçekten :KK43:

Allah sabır versin.okurken bile içim acıdı yaşayana kimbilir ne zor! Allah yardımcınız olsun.Allah evladınız size bağışlasın.

Başınız sağ olsun.

Böyle acılara dayanmanın tek yolu güçlü bir inanç, öyle içime oturdu ki acınız. Rabbim kardeşinizin tüm günahlarını affetsin ikinizi cennette kavuştursun inşallah.
Evet çok doğru söylüyorsunuz.
Âmin çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Aglattiniz beni, Allah dayanma gucu versin, evladinizi size bagislasin, yeniden yuzunuzu guldursun, acinizi hafifletsin insallah...

Özel değil 35 yaşında 4 yıllık evliydik ben 26 yaşındayım 2 yaşında bir oğlumuz var trafik kazasında ben akşam yemeğe beklerken nasıl gittiğimi bilmedigim kaç kilometrelik yolda eşimi morgta gordum. Belki yaşlı olsa hasta olsa bekler dayanirdim ama bir veda bile edemedim. Arabanin bagajında bebek arabamiz vardı o bile kirilmisti öyle carpmis ki üstelik eşim de hiç kusur yok. Şok anında yanında olamadim yemek yerken bogazimdan geçmiyor onun sevdiği şeyleri gorunce, gece ağlamaktan uyuyamiyorum sabah kalkıyorum 4 yıldır hiç yalnız gitmediğim isime yalnız gidiyorum. Mesela günde en az on defa ugradigim kocamı ozledim diye gittigim klinigine bile gidemiyorum artık orda başkaları çalışıyor her yonuyle zor tvyi aciyorum onlar genç yaşıyorlar benim kkcam niye oldu diyorum. Sonra oğluma bakıyorum onun yanında babama baba demeye utanıyorum ya oğlumu yaralarsam diye babam nerde diyor cennetteki evimizde diyebiliyorum... Çok yazıyorum ama içim kan agliyor

Canım ağlıyorum şu an... Allah sana güç versin, bazı şeylere sabır da yetmez Rabbim el sekinet versin.

Allah dayanma gücü versin.
Birkaç ay önce gözlerinin içi hep gülen bir öğrencim trafik kazasında annesini babasını ve 4 yaşındaki kardeşini yani tüm ailesini kaybetti. Allah bunu unutturacak acı vermesin evladınızı bağışlasın.

İçimi yaktınız kalbime bişey battı resmen. Sizin acınız kardeşini kaybeden arkadaşın acısı. O anı düşündüm o soğukluğu mezarı, unuttuğumuz şey aklıma geldi sağlık ve ölümden başkası yalan.
Yavruna çok iyi bir anne olacağına eminim allah sabırlar versin gücünü kuvvetini arttırsın. Şermin yaşar var oyun anne lalabı instagramda oda eşini ansızın kaybetti okumak belki rahatlatır sizi

Gerçekten çok üzüldüm. Kim ne derse desin bir kadının tek başına çocuk büyütmesi çok zor olur diye düşünüyorum. Üstelik sevdiğini kaybetmiş. Allah sabır ve dayanma gücü versin.

Back
X