konuşuyoruz oda hergün aglıyor oğlum diyor başka şey demiyor anne işte... acım onun acısından zerre kadar az değildir evlat baska ama genç yasta ölen eş bambaskaymış sanki aynı anda annemi babamı kardeslerimi evladımı kaybetmiş gibiyim hangisine aglayacağımı bilmiyorumBaşın saolsun canım Allah sabır versin kimse seni anlayamaz gibi geliyordur sana ama bunu tek başına aşamazsın yakının varmı aslında kayınvalidenle paylaşım yapbilirsin sonuçta acınız bir
aaynen oyle evlat için dayanılıyormuş evlat için gözyasları içe akıtılıyormuş.. insan kendine degil de en çok evladına aglıyormuş.. ailem var aynı sehirde yasıyoruz ama ben yakında baska bir yere yerleşmeyi düsünüyorum
Bu böyle bir ömür gidecek işte...Bir ömür bu acı bize arkadaş, yoldaş...esimin mezarı yasadığım yerdedeğil ailesinin yanıda köyde iki haftadabir mutlaka gidiyorum burası kış çok soguk mezara gitmek için kilometrelerce yürümek gerekiyor yaz olunca bende oglumu götüreceğim özlemiştir... öldüğünde oğlumuzun sacları kısacıktı şimdi uzadı, artık kendini ifade edecek kadar konuşabiliyor... belki oğlum anlatır da babası dinler..
28 yaşındaydı rahatsızlandı 4 sene geçtiAllah rahmet eylesin eşin hasta miydi ne zaman kaybettin genc miydi
sevince öldüremiyor insan. bende çok seviyorum son nefesime kadar yaşatacağım içimde kavuşmalar ahirete diyorum28 yaşındaydı rahatsızlandı 4 sene geçti
Ama hep biryerimde durur
Bir insandan vazgeçme k için ölmesi gerekmez ben onu içimde öldürmedim
Evet seni anlıyorumsevince öldüremiyor insan. bende çok seviyorum son nefesime kadar yaşatacağım içimde kavuşmalar ahirete diyorum
Nolur yapmayın böyleHayır hiç hasta olmazdı dişi bile çürümemişti 23 yaşına kadar..Askerden yeni gelmişti işe girmişti motora binmeyi seviyordu kaza yaptı şoka bağlı kalp krizi geçirmiş kimse görmemiş...Çok düşündüm çok ağladım eğer yakınında kalp masajı yapabilen biri olsaydı şimdi kardeşim benden yine çikolatalı kek isteyebilecekti...
Olmadı işte, öyle yarasız beresiz gitti...Allah bizden çok sevmiş ki yanına almış
Ben sevgimi çok gösterebilen biri değilim.Hayattaki en büyük pişmanlığım bu..Size söyleyebileceğim tek şey daha çok sarılın daha çok öpun kardeşinizi onlar o yaşlarda çok sevmiyorlar belki bebek gibi sevilmeyi ama sevin bebek sever gibi anne gibi...Şimdi ben geç kaldım..Bütün sevgiler anlamını yitirdi....
Okurken içimi parcaladinÖzel değil 35 yaşında 4 yıllık evliydik ben 26 yaşındayım 2 yaşında bir oğlumuz var trafik kazasında ben akşam yemeğe beklerken nasıl gittiğimi bilmedigim kaç kilometrelik yolda eşimi morgta gordum. Belki yaşlı olsa hasta olsa bekler dayanirdim ama bir veda bile edemedim. Arabanin bagajında bebek arabamiz vardı o bile kirilmisti öyle carpmis ki üstelik eşim de hiç kusur yok. Şok anında yanında olamadim yemek yerken bogazimdan geçmiyor onun sevdiği şeyleri gorunce, gece ağlamaktan uyuyamiyorum sabah kalkıyorum 4 yıldır hiç yalnız gitmediğim isime yalnız gidiyorum. Mesela günde en az on defa ugradigim kocamı ozledim diye gittigim klinigine bile gidemiyorum artık orda başkaları çalışıyor her yonuyle zor tvyi aciyorum onlar genç yaşıyorlar benim kkcam niye oldu diyorum. Sonra oğluma bakıyorum onun yanında babama baba demeye utanıyorum ya oğlumu yaralarsam diye babam nerde diyor cennetteki evimizde diyebiliyorum... Çok yazıyorum ama içim kan agliyor
Allah razı olsun. sizinde başınız sağolsun. Allah eşinize merhametiyle muamele etsin. kaç yıl oldu eşinizi kaybedeli...ani miydi?
inanın benim için o kadar zor ki daha eşimi kaybetmenin 1. haftasında aile problemleri tartışmalar dıslanmalar yasadım sonra trafik kazası olduğu için malesef davalar prosedürler, çalısıyorum aynı zamanda o kadar yogun oluyorum ki bunlardan ziyade yasadığım ve çalıştığım yerdeki bazı problemler acıma zaman bile bulamadım bazen oğlumdan uzak biniyorum arabama gidiyorum şehirden uzak bir yere bağıra bağıra aglayıp dönüyorum öyle dayanılmaz bir acı
Amin inşallah sağolun.Nolur yapmayın böyleo sizi izliyor şimdi. Üzüldüğünüzü görüyor. O da sizi böyle görmek istemezdi... ALLAH Cennette kavuştursun inşAllah sizi. ALLAH sevdiği kullarını yanına erken alırmış. Onu da almış işte. Kaderi böyleymiş çocuğun
AMİN... siz de güçlü olun.. aileniz için. Zor olduğunu biliyorum ama sizin güçlü olmanız lazımAmin inşallah sağolun.
Umarım bizi izlemiyordur, annesini ablalarını görmüyordur,umarım, inşallah...
Her ölüm erken ölüm ama genç ölümünün acısı yaşatmasin kimseye Allahım.
Buna mecburum..Sevdiği birini kaybeden bir anneyseniz eğer buna daha da mecbur oluyor insan..Saklanarak ağlamaya mecbur kalıyor..AMİN... siz de güçlü olun.. aileniz için. Zor olduğunu biliyorum ama sizin güçlü olmanız lazım
Söyleyecek birşey bulamıyorum.Allah razı olsun hayır hasta değildi görevlendirme için şehir disindaydi eve dönüşte trafik kazasında kaybettim ben eve beklerken akşam yemegine bı gittim morgta uyuyor
ah canım, ah güzelim... ne diyebiliriz ki. bebeğin de varmış. allah kimseye genç yaşta bu acıyı yaşatmasın. evlat acısıyla, anne acısıyla, eş acısıyla baş edemiyoruz, hele ki biraz duygusalsak.. ne denir ki. allah sana sabır versin. ama bebeğin için güçlü ol lütfen. o eşinden bir parça, bir emanet. onu en iyi şekilde yetiştir. belki yaşama gücünü bu şekilde bulursun. inan çok üzüldüm.Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Buna mecburum..Sevdiği birini kaybeden bir anneyseniz eğer buna daha da mecbur oluyor insan..Saklanarak ağlamaya mecbur kalıyor..
Büyük oğlum hep dayısının askerden gelmesini bekliyor anlattik ona defalarca ama kabul etmiyor bilinci, hala askerde gelecek diye bekliyor bende üstelemeyi bıraktım artık "Anne dayımın gelmesine kaç gün kaldı " diye soruyor ara ara...Hiç gelmeyeceğini bildiğim halde bu soruyu duymak beni mutlu ediyor."Sen büyüyünce oğlum " diyorum..Şimdilik bu bizi idare ediyor nereye kadar bilmiyorum ...
Rabbim sabir versin eminim cok zordur ama bebisiniz varmis ona sarilin o sizin ayakta dik kalma sebebiniz olsun ayrica sunada inanki dertsiz kimse yokKızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?