eşim öldü dayanamıyorum

Başın saolsun canım Allah sabır versin kimse seni anlayamaz gibi geliyordur sana ama bunu tek başına aşamazsın yakının varmı aslında kayınvalidenle paylaşım yapbilirsin sonuçta acınız bir
konuşuyoruz oda hergün aglıyor oğlum diyor başka şey demiyor anne işte... acım onun acısından zerre kadar az değildir evlat baska ama genç yasta ölen eş bambaskaymış sanki aynı anda annemi babamı kardeslerimi evladımı kaybetmiş gibiyim hangisine aglayacağımı bilmiyorum

Ölümden daha büyük bir acı var mı bilmiyorum... çok canım yandı çok üzüldüm size ne söylesem teselli etmez, ama sadece ani bir kararla bulunduğunuz yerden ailenizden uzaklaşmayın, çocuğunuzu da kendinizi de yalnızlaştırırsınız, zaten büyük bir kaybınız varken hayatınızdan birilerinin eksilmesi çok çok zor olabilir. Bulunduğunuz yer sizi bunaltıyor olabilir, anılar hatıralar katlanılmaz olabilir evinizi ya ailenize ya da kayınvalidenize yani size destek olabilecek birilerinin yanına taşımanızı tavsiye ederim, bence tek başınıza altından kalkamaya bilirsiniz. Allah sabırlar versin..

Bu böyle bir ömür gidecek işte...Bir ömür bu acı bize arkadaş, yoldaş...
Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok..Allah başka acılar yaşatmasın diyeceğiz, bize de kimseye de..

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin okurken ağladım Allah sabır versin. Bende 19 yaşında annemi kaybettim bidaha nefes alamam gülemem diyordum ama alışıyormuş insan. Belki geçmeyecek ama alışacaksın Rabbim evladını sana bağışlasın. Evladına tutun alışacaksın.

28 yaşındaydı rahatsızlandı 4 sene geçti
Ama hep biryerimde durur
Bir insandan vazgeçme k için ölmesi gerekmez ben onu içimde öldürmedim
sevince öldüremiyor insan. bende çok seviyorum son nefesime kadar yaşatacağım içimde kavuşmalar ahirete diyorum

Reactions: gve
Nolur yapmayın böyle o sizi izliyor şimdi. Üzüldüğünüzü görüyor. O da sizi böyle görmek istemezdi... ALLAH Cennette kavuştursun inşAllah sizi. ALLAH sevdiği kullarını yanına erken alırmış. Onu da almış işte. Kaderi böyleymiş çocuğun

Okurken içimi parcaladin
Sen bide bunları yasiyosun ne desem bilemiyorum
Ölüm genç yasli dinlemiyor malesef bize biçilen bu ömür asinda bizim Allahü teâlânın bize bictigi ömür onun hikmetiyle olacak birsey
Enistemi kaybettik bizde 33 yaşındaydı ondan 1 sene sonar add a yigenimi kaybettik babasıla aynı zman saat diliminde
Aklıma gelen tek açıklama kader oldu
sizi cok iyi anlıyorum aciniz ağır bol bol dua okuyun Rabbim kabrini aydinlattsin

Allah razı olsun .
Ani evet. Kalp krizi geçirdi kızıma sarilmis can vermiş halde buldum. 3 oluyor bu ay. Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Ben eşimi defnettigimin ertesi günü koşmaya başladım. Taseron şirketleri vardı eşimin. Sorumluluklar noterler 3 yaşında bir kız çocuğu. Anlayışsız ve para beklentisine giren es ailesi. KenDi ailemin baskıları. Hiç kolay değildi. Hergün mezarlığa gidip ağladım 1 yıl boyunca bazen sitem ettim bazen dertleştik bazen ağladım o an ne hissettiğimi haykirdim. Ama giden geri gelmedi. Güçlü olmak zorundasın. Başka yolu yok malesef. Ben ve kızım 5 ay destek aldık hem psikolog hem pedagog ve pedagog önerisiyle kızımı kreşe verdim. Hergün travmanın etkileri azalıyor kızımda. Bitmese de azalıyor,azalacak. Hep dua ettim. Senden gelene amenna ama bana sabrını gücünü de ver Allahım diye.
Sen de dua et. Geçmeyecek ama alışacaksın yavrunuz yaralarına merhem olacak.

Başınız sağ olsun. Ne desem boş. Ölüm girmeyen ev yok ama vakitsiz olunca o çok zor ya... Babam 35 yaşında öldü. İki yıl önce de ağabeyimi kaybettim. Hani derler ya: "Burnumun direği sızladı." Varmış öyle bir şey. Ne zaman aklıma gelse ilk acı yüreğimden sonrada sızlayan burnumdan vurur beni. Eşinizin toprağı bol olsun.

Amin inşallah sağolun.

Umarım bizi izlemiyordur, annesini ablalarını görmüyordur,umarım, inşallah...

Her ölüm erken ölüm ama genç ölümünün acısını yaşatmasin kimseye Allahım.

Amin inşallah sağolun.

Umarım bizi izlemiyordur, annesini ablalarını görmüyordur,umarım, inşallah...

Her ölüm erken ölüm ama genç ölümünün acısı yaşatmasin kimseye Allahım.
AMİN... siz de güçlü olun.. aileniz için. Zor olduğunu biliyorum ama sizin güçlü olmanız lazım

AMİN... siz de güçlü olun.. aileniz için. Zor olduğunu biliyorum ama sizin güçlü olmanız lazım
Buna mecburum..Sevdiği birini kaybeden bir anneyseniz eğer buna daha da mecbur oluyor insan..Saklanarak ağlamaya mecbur kalıyor..

Büyük oğlum hep dayısının askerden gelmesini bekliyor anlattik ona defalarca ama kabul etmiyor bilinci, hala askerde gelecek diye bekliyor bende üstelemeyi bıraktım artık "Anne dayımın gelmesine kaç gün kaldı " diye soruyor ara ara...Hiç gelmeyeceğini bildiğim halde bu soruyu duymak beni mutlu ediyor."Sen büyüyünce oğlum " diyorum..Şimdilik bu bizi idare ediyor nereye kadar bilmiyorum ...

Başınız sağolsun Allah sabır versin evladinizi size bagislasin inşallah.. Ben de haziran ayında kaybettim eşimi. Böyle aniden.. 2 kızım var çok şükür biri 2 buçuk biri 1 yaşına yeni girdi. Tarif edilebilecek duygular değil ama seni çok çok iyi anlıyorum. Allah a sığınıp evlatlarımıza sarılmaktan başka çaremiz yok canım.

Allah razı olsun hayır hasta değildi görevlendirme için şehir disindaydi eve dönüşte trafik kazasında kaybettim ben eve beklerken akşam yemegine bı gittim morgta uyuyor
Söyleyecek birşey bulamıyorum.
Başa gelmeyince ne kadar anlayabilinir onu da bilmiyorum.
Dünyada ölmeyi hakeden bir sürü yaratık varken..!
Ne diyeyim ki allah evladının ayağına taş değdirmesin.
Yaşaya yaşaya ağlaya ağlaya geçecek gibi yada öyle bişey.

ah canım, ah güzelim... ne diyebiliriz ki. bebeğin de varmış. allah kimseye genç yaşta bu acıyı yaşatmasın. evlat acısıyla, anne acısıyla, eş acısıyla baş edemiyoruz, hele ki biraz duygusalsak.. ne denir ki. allah sana sabır versin. ama bebeğin için güçlü ol lütfen. o eşinden bir parça, bir emanet. onu en iyi şekilde yetiştir. belki yaşama gücünü bu şekilde bulursun. inan çok üzüldüm.

Söyleyecek kelime bulamıyorum... ne söylenir ki zaten... ALLAH gani gani rahmet eylesinn...

Rabbim sabir versin eminim cok zordur ama bebisiniz varmis ona sarilin o sizin ayakta dik kalma sebebiniz olsun ayrica sunada inanki dertsiz kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…