- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Çok haklısınız benim içinde öyleydi bir zamanlar...Şimdi herşey güzel anılarda resimlerde kaldı...Bu yorumunuza dayanamadım bir abla olarak gözlerimden yaşlar yaktı.. Hele Emre Aydın kısmında..
Mekanı cennet olsun içim yandı.
Abla olmak anne yarısı değil, küçük anneliktir....
Çok sağolun, teşekkür ederim ..AminSenin de başın sağolsun çok üzüldüm
Basiniz sagolsun. O kadar uzuldum ki size de. Meger diyorm dert ettiklerimiz dert degilmis. Rabbim sevdiklerimizi bize bagislasin. Sizi de sevdiklerinizden ayirmasin...Sağol canım teşekkür ederim duygularımı paylaştığın için, kimseyi üzmek değildi amacım ama bu benim hayatım artık, destek de aldım hiçbişey değişmiyor, her sabah uyandığımda ilk önce onun son gördüğüm güzel yüzü aklıma geliyor, akşam yemeğinden sonra midem bulanır üzüntüden nasıl yemek yedim o yokken diye peynir yemiyorum artık hiç, çok severdi kardeşim diye vs..
Önce evlat sonra kardeş acısı diyorlar, imtihanımız büyük oldu ama napalim derdi veren Allah dermanıni sabrını veren de o olacaktır.. Allah kismeyi bu acılarla sınamasın..
Tekrar teşekkür ederim..Sevgiler.
Mutlaka okuyacagim teşekkur ederimRabbim sabırlar versin çok zor yaşamayan bilemez heralde
şurdaki yazıları okuyun isterseniz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/dualarimiz-sizinle.1200/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/iliskiler-duygular-ve-hayatin-icinden.28/
Çok sağolun..Inşallah..Amin, kimseye böyle acılar yasatmasin rabbim.Basiniz sagolsun. O kadar uzuldum ki size de. Meger diyorm dert ettiklerimiz dert degilmis. Rabbim sevdiklerimizi bize bagislasin. Sizi de sevdiklerinizden ayirmasin...
Allah yardımcın olsun canım bebeğine de sana da . Inşallah işin Gücün vardır . Nerede kalıyorsun ailen Yardım ediyor mu ? [/QUOT
Allah tazi olsun evet isim var sağlık personeliyim oğlumla evimizde kalıyoruz ailem destek oluyor hemde elinden gelenek daha fazla maddi olarak bir sikintim yok. Ama keşke hiç bir şeyim olmasaydı eşim yasasaydi kimse yerini dolduramiyor acımı dindiremiyor.
Amin çok sağolun.
Cok çok tesekkur ederim. Uzman yardımı alıyorum. Cevremdekilere çok fazla yansitamiyorum burası küçük bir yer hep bir yadirgama hep guclu ol çocuk var hastalanırsin kimse bakmaz derdi yoruldum nasihat dinlemekten bile yoruldum inaninBaşınız sağ olsun. Şu anda yas sürecindesiniz zaten üzülmeniz, acı çekmeniz, ağlamanız çok doğal ve insani. Yas süreci zaman alan bir süreç, birden tabi ki bıçak gibi kesilmeyecek acınız. Daha sağlıklı bir yas dönemi geçirmek isterseniz iyi bir ruh sağlığı uzmanından psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Çevrenizdekilerle de eşiniz hakkında konuşabilirsiniz, konuşmaktan kaçınmayın. Bu hem gerçeklik algınızın bozulmamasını sağlayacaktır hem de kaybınızı kabullenmenizi. Burada bir konu açıp içinizi dökebileceğiniz gibi başvurduğunuz ruh sağlığı uzmanıyla da konuşabilirsiniz. Tekrar başınız sağ olsun, kaybınız için çok üzüldüm. Bebeğinizle birlikte sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum size.
Allah razı olsun hayır hasta değildi görevlendirme için şehir disindaydi eve dönüşte trafik kazasında kaybettim ben eve beklerken akşam yemegine bı gittim morgta uyuyorCanım benim ne desek acın hafiflemez. Ablam da eşini yeni kaybetti. Aniden oldu. Ecel böyle bir şey ama kabullenemiyoruz işte.
Allah evladınla çok güzel yıllar geçirmeni nasip etsin/
Zamanla acın biraz daha alışkanlığa dönüşecek. Geçmeyecek ama alışmaya çalışacaksın.
Lütfen bebeğin için güçlü dur olur mu?
Onun sana ihtiyacı var.
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin. Hasta mıydı?
Hak yardımcınız olsun. Evladın ve sen bundan sonra dert görmeyin inşallah. Ben de annemi erken kaybettim babam tekrar evlendi. İnsan ne yaşayacağını yarın ne göreceğini bilmiyor. Benim de bebeğim var. Çok zor yaşadığın ama evladın için mücadele etmelisin. Eşinin ve senin canınızdan parça o yavru. Eşinin emaneti bir nevi. Acı bu geçmiyor ama zamanla alışıyorsun. Daha çok taze kendine zaman ver. Toparlayacaksın inşallah. Allah sabır versin.
Allah dayanma gücü versin kardeşim...
Bende 23 yaşında kardeşimi kaybettim bir buçuk sene oldu..Kanatlarımi kaybettim, hayatta her daim yaslanacağım duvarı kaybettim, bir gun hala olabilmeyi kaybettim, evlatlarimin dayısını kaybettim..
Kabul edemedim gidişini, 40 gün mezarında gece ettim korkar sandım yanında olmak istedim alışsın gittiği yere diye...
Bebekken dişleri çıktığı gecelerde uyumazdı çok ağlardı sabaha kadar sallardim ayağımda annem biraz uyusun diye ona hep gidip o günleri anlattım sanki beni duyuyormuş gibi..
Şimdi Emre Aydının yeni bir şarkısı çıkıyor gidip dinletiyorum hemen o yokken ona olanları anlatıyorum..O gittikten sonra bir oğlum oldu mesela dayısının adını verdik büyüyor, aynı kardeşim gibi sağ gözünde ara ara ışık yanıyor...
Bu acı hiç geçmiyor emin ol sadece alışacaksın..Allahin takdir-i...Boyun eğmekten başka çare yok...
Allah rahmet eylesin eşine de..Işıklar içinde uyusun...
Ne güzel yureginiz var sagolun varolunAyakta duracak halin yok ama hayatta kalacak sebebin var... rabbim esini almis ama sana emanetini bırakmış ... eşimi kaybetmedim yasadigin zor olmali ama evlâdın icin dik durmalisin bir yerden baslamalisin ... yavrun babasiz büyücek ama annesine sımsıkı sarılıp büyüsün ... sana düsen görev cok hem analik hem babalık yapicaksin rabbim yardimcim olsun canı gönülden diliyorum
Evet ben de evliyim eşim var ama kardeş yorumu beni de mahvetti Allahım ölenlere rahmet eylesin kalanlara soğuk sabırlar versinBu yorumunuza dayanamadım bir abla olarak gözlerimden yaşlar yaktı.. Hele Emre Aydın kısmında..
Mekanı cennet olsun içim yandı.
Abla olmak anne yarısı değil, küçük anneliktir....
Trafik kazasında evine vs yetişmeye çalışanlar, rızkının peşinde olanlar şehit olurmuş derler.Allah razı olsun hayır hasta değildi görevlendirme için şehir disindaydi eve dönüşte trafik kazasında kaybettim ben eve beklerken akşam yemegine bı gittim morgta uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?