eşim öldü dayanamıyorum

Basin sagolsun canim. Cok aci bi durum. Ama inan hic kimse sandigin kadar mutlu degil. Imtihan... hepimiz belirli sinavlardan geciyoruz. Senin sinavinda buymus. Isyan etme sabret. Insallah rabbim cennetinde bulustursun sizi. Allah sabir versin

Bu yorumunuza dayanamadım bir abla olarak gözlerimden yaşlar yaktı.. Hele Emre Aydın kısmında..
Mekanı cennet olsun içim yandı.
Abla olmak anne yarısı değil, küçük anneliktir....
Çok haklısınız benim içinde öyleydi bir zamanlar...Şimdi herşey güzel anılarda resimlerde kaldı...
Çok teşekkür ederim..Amin..

Basiniz sagolsun. O kadar uzuldum ki size de. Meger diyorm dert ettiklerimiz dert degilmis. Rabbim sevdiklerimizi bize bagislasin. Sizi de sevdiklerinizden ayirmasin...

Basiniz sagolsun. O kadar uzuldum ki size de. Meger diyorm dert ettiklerimiz dert degilmis. Rabbim sevdiklerimizi bize bagislasin. Sizi de sevdiklerinizden ayirmasin...
Çok sağolun..Inşallah..Amin, kimseye böyle acılar yasatmasin rabbim.

Evet çok doğru dünyada ölümden başka herşey boşmuş..Bizde bunu çok acı bir tecrübeyle anladık maalesef.

Allah'ım sana evladı a uzun ve sağlıklı ömürler versin kardeşim . Özel değilse ölüm nedeni neydi ?
Genç miydi ?
Hayatta Ölümden baska Herşeyin çaresi var evladına sıkı sıkı sarıl .

Cok çok tesekkur ederim. Uzman yardımı alıyorum. Cevremdekilere çok fazla yansitamiyorum burası küçük bir yer hep bir yadirgama hep guclu ol çocuk var hastalanırsin kimse bakmaz derdi yoruldum nasihat dinlemekten bile yoruldum inanin

Allah razı olsun hayır hasta değildi görevlendirme için şehir disindaydi eve dönüşte trafik kazasında kaybettim ben eve beklerken akşam yemegine bı gittim morgta uyuyor

Allah annenize rahmetiyle muamele etsin. Çok zor açıkçası bu öyle bir acı ki ya gecerde eşimi unuturdam diye bile korkuyorum

Allah yardımcı olsum kardeşim.Herşey bizim için .Bu dünya sımav dünyası allah yanındadır.Çok zor bişey yüreğim yandı okuyunca.Benim de kayınpederim bizim düğün günümüzde vefat etti dedim allahım herşey beni mi buluyor ama Rabbim hepimizi başka imtihanlarla sınıyor.Evladın var ona sarıl ona tutun.Acılar bile baki değil kardeşim sabır et.

Allah kardeşine merhametiyle muamele etsin çok çok uzuldum. Ben bu acinin geçmesini de istemiyorum unuturum vefasiz olurum diye öyle bişey ki ne oldyruyor ne kaldırıyor çok şükür ki oğlum var da aynı babasına benziyor öyle teselli oluyorum

Ne güzel yureginiz var sagolun varolun

Bu yorumunuza dayanamadım bir abla olarak gözlerimden yaşlar yaktı.. Hele Emre Aydın kısmında..
Mekanı cennet olsun içim yandı.
Abla olmak anne yarısı değil, küçük anneliktir....
Evet ben de evliyim eşim var ama kardeş yorumu beni de mahvetti Allahım ölenlere rahmet eylesin kalanlara soğuk sabırlar versin

Allah razı olsun hayır hasta değildi görevlendirme için şehir disindaydi eve dönüşte trafik kazasında kaybettim ben eve beklerken akşam yemegine bı gittim morgta uyuyor
Trafik kazasında evine vs yetişmeye çalışanlar, rızkının peşinde olanlar şehit olurmuş derler.
Allah cennetiyle mükafatlandırsın. Size de bol bol sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…