Yok valla değil Allah herkesin yuvasını mutlu etsin konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım öyle anlaşılıyosa eğer silebilirim hiç problem değilkocasını delicesine seven kadınlar böyle oluyor demek ki.. allah da dert verip derman aratmasın. bunca dertli konunun arasında biraz nispet verir gibi olmuş ama hadi hayırlısı.
nasil bi bokluk meselaonun yanında huzurlu olmak onu mutlu etmeye çalışmak herşeyiyle severek ilgilenmek sevmekse evet ben adamımı seviyorum:) ama işte bişeyde dürtüyo beni bu kadar fedakarlığın sonunda bi bokluk çıkacak diyo niye bilmiyorum içimden atamıyorum ya nolur biraz rahatlatın beni
işte karşılığını almadığım için tuhaf geliyo bana da . market çocukların bakımı büyük kızın dersleri ev işleri herşey benim üstümde o sadece işte çalışıyor evde başka yaptığı bişey yokEğer bu bağlılığının karşılığını alıyorsan normal.
Yoksa değil :)
ben rica etsem bile ' aşkım benim sen harika bi kadınsın herşeyi yaparsın beni kaldırma hadi bi tak motoru ' diyo bu sefer gülüyorum ve ısrar edemiyorumSonuna gelene kadar iyi güzeldi de bi tarafında patlayacak kısmını okuyunca koptumbiz de anlattığın gibiyiz ama ben eşime rica edince yardım ediyor sağolsun.
Bu sanırım ''çok güldük,kesin başımıza bir şey gelecek'' düşüncesi.onun yanında huzurlu olmak onu mutlu etmeye çalışmak herşeyiyle severek ilgilenmek sevmekse evet ben adamımı seviyorum:) ama işte bişeyde dürtüyo beni bu kadar fedakarlığın sonunda bi bokluk çıkacak diyo niye bilmiyorum içimden atamıyorum ya nolur biraz rahatlatın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?