Eşim olmadan yapamamak

ben rica etsem bile ' aşkım benim sen harika bi kadınsın herşeyi yaparsın beni kaldırma hadi bi tak motoru ' diyo bu sefer gülüyorum ve ısrar edemiyorum

Yapma sen de canım yani inat manasında değil atıyorum yemek yapamadım dışardan söyleyelim, kışlıkları yikayamadim yazliklardan giy gibi. Benim gördüğüm kadarıyla evlilikte insan ne yaparsa bu bir süre sonra göreve dönüşüp sana yapışıyor. Günün birinde senin için saçımı süpürge ettim dediginde "yapmasaydin" olur.

Bende öyleydim o yanımda olmadan bir tarafım boşukta gibi hissederdim.
Bazen de gidince mesela yemege avm ye burnumdan gelirdi içimden keşke tek gelseydim derdim.
Gurbetteydim o zamanlar arkadaşım yoktu sanırım ondan şimdi öyle bagımlı değilim alır çocukları tek giderim ya da annemlerle gezmeye giderim olsun olmasın pek takmıyorum.
Hatta bazen iş yapacak oluyorum sen bir dışarı çıksan felan diyorum :)
Eşim yardım eder bana ama her şeyi de tek başınıza yapmayın erken yıpranırsınız.

Olma kardeşim. ..olma...ben de yaşadım bunları. ..Allah saklasin yaşama. ..ama olma...o da normal bir insan....elbette mutlu ol evine eşine bağlı ol ama bu derece olma. ..Peygamber Efendimiz ne demus;Ölçülü Seviniz. ..

İyi hoş da sizin sıkıntınız Adamın yardım falan etmemesi değil ki

O evde yoksa huzursuzsunuz

Neden bunu bulmak lazım

Mesela bazen ben de eşim geç gelince bunalıyorum zira bizim sıpa babam da babam diye tutturuyor

Oysa eşim olmadan oğlanı yatırıp tek başıma olmayı da seviyorum ben

Sonra yalnız gidip yatmayı

Değerli yorumun için sağol arkadaşım ama ; ben bu 9 yılda o kadar çok yalnız kaldım ki o yanımdaydı ama ben onsuzdum üstelik ailem uzaktaydı gurbetteydim ayrıca hiç arkadaşım eşim dostumda yoktu. ben yalnız öyle işler başardım ki dünyaya kocamla beraber gelmedim hiç te o havalarda gezmedim şimdi bi anda ona böyle bağlanmamın sebebi düşündürüyor sadece beni. Ha şunu da ekleyeyim kimseden takdir felan beklediğim yok sadece farklı fikirleri düşünceleri merak ediyorum .
Saygılar

ben rica etsem bile ' aşkım benim sen harika bi kadınsın herşeyi yaparsın beni kaldırma hadi bi tak motoru ' diyo bu sefer gülüyorum ve ısrar edemiyorum
Rica ettiğiniz halde kocanız bu cevabı veriyorsa size bariz kullanılıyorsunuz.
İnsan karısı rica etmeyi bırak direkt istese bile gönlü olsun diye yapar.
Siz bağımlısınız kabul edin

Şu an aslında uğraştığım o kadar çok iş var ki bir yanda iş yerinde çalışıyorum evde durmadan koşturuyorum çocuğun dersi okulu kendim okulu bitirdim ALES e hazırlanıyorum bi yandan aslında boş bi insanda değilim

Ay bir de çalışan bir bayansınız

Rica ettiğiniz halde kocanız bu cevabı veriyorsa size bariz kullanılıyorsunuz.
İnsan karısı rica etmeyi bırak direkt istese bile gönlü olsun diye yapar.
Siz bağımlısınız kabul edin

Yok Kız

Klasik erkek mantığı den pratiklerin hayatım ben yapsam yarım saat sürer sen beş dakikada yaparsın der benimki de

Sadece ev işinde değil iş ile ilgili de bu cümleyi çok kullanır

Ha bu o işi yapmayacağı anlamına gelmez ama bir deneyim yıkabiliyor muyum hamlesidir

Bende ailemden, akrabalarda, arkadaslardan ayri biyere geldim. Burada es, dost akraba yok. Esimin arkadaslari arkadasim oldu. Hos surekli gorusmuyoruz.
Simdiye kadar yalniz birseyler yapabildiysen yine yaparsin.
Fedakarlik iyi guzel ama karsiligini gormeden surekli vermek seni nezamana kadar mutlu eder bilemiyorum.
Dedigim gibi biz herseyi birlikte yapariz ama bu eşimsiz kalinca bisey yapamadigimdan degil. Ben oyle istedigim icin, oyle mutlu oldugum icin. Gerekirse esimsiz yaparim. Bunun ayrimina dikkat edin.

Valla ben de eşimin evde olmasını çok seviyorum. Hem sevdiğim için hem ev işlerinde yardımcı olduğu için. Ancak evde olduğu zamanlarda yan gelip yatıyorsa bütün gün sinirim bozulurdu. Tuhaf geldi sizin düşünceniz. Yani hiç olmadı 1-2 saat çocuklarla oynasa o bile kar.

Ben de gelsin de cocuklari doyursun diye bekliyorum aksamlari. Sus yastigi gibi otursa delirirdim heralde. Ki calismiyorum ben

E eve hiç yardımı yoksa maddiyat harici, insanın canı sıkılır ama bir noktadan sonra. Zaten siz çalışıyorsunuz, bi de iki kişilik hayatı çekiyorsunuz ve hatta 4 kişilik, her şey sizde... Neden yayılıyor öyle kanepede, nasıl batmıyor bu size de "Evde olsun yeter ya, onla olayım içim ferahlıyor, yetiyor" diyebiliyorsunuz, cidden idrak edemedim. Bana çok uzak bir ruh hali. Ben o koltuğa da adama da dalarım mesela bir yerden sonra.

Ya arada benim eşim de der ama arada

Konu sahibi tüm hayatı sırtlanmış
Ev,iş,çocuklar
Koca sadece figüran sanki

Fizksel olarak her şeyi yaparım onsuz her yere gidiyorum geziyorum dolaşıyorum ama içim hiç rahat etmiyor kendi kendimin burnundan getiriyorum

Ben de gelsin de cocuklari doyursun diye bekliyorum aksamlari. Sus yastigi gibi otursa delirirdim heralde. Ki calismiyorum ben
Aynen ya bi de çalışsam ne olur bilmiyorum. Ay bizim kocişler çok yaşayın

Ölümlü bir dünyadayız ama Allah korusun eşinize birşey olsa herşeyden el ayak çekecek gibisiniz çocuklardan bile.Benim eşim sık sık ölümü hatırlatır bana hiç olmayacak yerde güzel bir anda söyler bazen moralim sıfır olur ama bu bir gerçek v bu gerçeği kendimiz için normalleştirmeliyiz.O sebepten eşime çok özenir çünkü her ilişkisi öyle hiç bu olmadan yapamam dediği birşey yok çok özenirim onun gibi olmaya.

İşin açıkcası ne biliyor musunuz eşim tek erkek çocuk ve her isteği yapılarak şımarık büyütülmüş ben çok çabaladım onu düzeltebilmek için çok emek verdim ama beceremedim huyluyu huyundan geçiremedim babasız çocuk büyütmek istemediğim içinde onu böyle kabul ettim. Durumumun normal olmadığının farkındayım ilerde büyük ihtimal bu yaptıklarımdan pişman olacağım onu da biliyorum fakat ne yapayım siz söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…