Eşim onu aldattığımı zannediyor, arkadaşım yüzünden evliliğim bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese.Derdimi kime anlatacağımı bilmiyorum buraya yazacağım.Son 3 haftadır hayatım cehenneme döndü .Saat başı ağlama krizlerine giriyorum ruhen çökmüş durumdayım.Evliliğim yaptığım hata yüzünden yerle bir olmuş durumda beni asla affetmeyecek gibi hissediyorum.Eşimle 4 yıllık evliyiz, ben 29 o 30 yaşında çok severek evlendim,geçmişim de yaşadğım tüm travmalarımı bana unutturdu,sevgiliyken ailemin bile yanımda olmadığı zamanda yanımda oldu,evlendikten sonra da gram değişmedi her zaman ilgiliydi bana karşı, o kadar değer verdi ki ona bunları yaşattığım için kendimden nefret ediyorum.

Olaya gelecek olursam lisede bizim bi grubumuz vardı.Eski erkek arkadaşım da bu grubun içindeydi 4 kız-2 erkek takılırdık hep.Kızlarla az çok iletişimimiz hala devam ediyordu ama eskisi kadar sıkıfıkı değildik.Sadece wp grubumuz vardı orada arada konuşurduk. Yuvamın yıkılma eşiğine getiren arkadaşım adına x diyelim sürekli "toplanalım toplanalım" diye kafamızı ütülüyordu. En son naptı etti bizi ikna etti x'in evinde toplanmaya karar verdik 3 aralıkta.Ben kesinlikle erkeklerin gelmesini istemiyordum özellikle eski erkek arkadaşımın gelme ihtimali bile bana tiksinti uyandırdı.X tamam çağırmayız dedi konu kapandı sözler verildi 3 Aralıkta x'in evinde buluştuk.Ayaklarım kırılsaydı da gitmeseydim.

Eşim tüm geçmişimi bilir eski erkek arkadaşımı da ona anlatmıştım sevgiliyken. Ona erkeklerin gelmeyeceğini sadece yemek yiyeceğimizi söyledim eski dostlarla bir bulaşmaydı sadece. Biraz huysuz davrandı, etrafta herkesin korona olduğunu gitmememi söyledi ama sonunda ikna oldu. Keşke diretseydi de gitmeseydim.

X'in evine gittiğimde erkek arkadaşımında orda olduğunu gördüm tüm modum düştü kalkıp gitmeyi denedim ama kızlar beni ikna etti. Gitmem gerekirdi o an gitmediğim için o kadar pişmanım ki. Öyle böyle kaldım yemek yedik eskileri yad ettik ama erkek arkadaşıma bakmadım bile bu süreçte. Onun bakışlarını hissedebiliyordum ama o da herhangi bir yaklaşım da bulunmadı.Teke tek hiç bir iletişim kurmadık.Biraz alkol da almıştık x denen gerizekalı eski erkek arkadaşımın benim resmini çekmiş bu süreçte, erkek arkadaşım foto da bana bakıyor ben başka yöne bakıyorum bu aptal bu fotoyu instagrama story olarak atmış, kırık kalp emojisi koymuş allahın belası.Beni ve erkek arkadaşımı da etiketlemiş.Bir kaç tane daha story daha atmış hepimiz şarkı söylerken toplu bir şekilde.Eşimin instagram hesabı yok, arada benim instagrama girip bakınır sadece tüm şifrelerim onda.eşim storylerin hepsini görüyor tabi.Eve 10 gibi döndüm, yüzü buz gibiydi bana storyleri gösterdi.O an o kadar kötüydü ki elim ayağım boşaldı hiç bir şey diyemedim yalancı konumuna düştüm hem onu aldattığımı zannediyordu.Allah belanı versin dedi sadece gözleri doluydu evi terketti. Ayağına kapandım gitmesin diye her şeyi açıklamaya çalıştım nafile gitti.O zamandan beri eve dönmedi, telefonları kapalı.Dışarıya ne kadar sert görünse de aşırı duygusal biridir paramparça ettim onu güvenini yok ettim beni asla affetmeyecek biliyorum ama hala umudum var.Kızlar o kadar özledim ki beraber sarılıp uyumayı,onunla yaptığım her şeyi saçımı okşamasını alnımdan öpmesi bana olan sevgisi yuvam yıkıldı allah belasını versin böyle arkadaşın.

X'i olayın hemen ardından aradım o sinirle her şeyi söyledim yüzüne küfürler,hakaretler,fotoları kaldırdı eşimin numarasını istedi arayıp durumu anlatmak için ama teli açmamış.Uzun bir mesaj yazmış durumu açıklamaya çalışmış ama eşim teli tamamen kapatmış sanırım.Şu an bile ulaşılamıyor.Bebek hayalleri kuruyorduk beraber, gelecekte kurduğum hayaller yok olmuş gibi hissediyorum beni bırakırsa yaşayamacakmış gibi hissediyorum.Ailesinin yanına gittiğini biliyorum ablasından haber aldım ablasından allah razı olsun ona durumu anlattım hallolur kendini üzme dedi biraz zaman vermemi istedi.Bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izlemeliyim güvenini nasıl kazanabilirim,şu an ailesinin yanında yanına gitmeyi düşünüyorum her şeyi açıklamak için ama ablası zaman ver diyor napmalıyım lütfen yardım edin akıl verin
Sizin kendi iradeniz yokmu madem o ortamdan rahatsız oldunuz eşinize msj atıp sizi almasını isteseydiniz demekki sizinde rahatsız olacak bir haliniz yokmuş ki o ortamda alkol alıp oturmaya devam etmişsiniz. Ben de esinizin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim eşinize üzüldüm size değil
 
Arkadaşınız artniyetli o çok belli, önceden konuşulmasına rağmen eski erkek arkadaşınızıda çağırmış. Hadi diyelim ki çağırmadı da tesadüfen geldiler. En azından sizin istemediğinizi bildiği için haber vermesi gerekirdi. Üstüne üstlük yetmemiş kırık kalp emojisi ile sizi paylaşıyor. Bu arkadaşın her hareketi baştan sona saçmalık ötesi.

Size gelecek olursak, arkadaşlarınızla vakit geçirmek istemiş olabilirsiniz o yüzden gördüğünde dönmemişsindir muhtemelen. Ama en azından eşinize mesaj atıp "normalde erkekler olmayacak diye anlaşmıştık ancak xde gelmiş ve arkadaşım haber vermedi bana. beni gelip alabilir misin?"

Bence eşiniz sizin özellikle sakladığını düşünmüş olabilir. Tam tersi erkek bunu yapsa aynen böyle düşünürdük
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X