Cin fikirli hatunHiç ses etmeyin, cihazın içine şırıngayla azıcık tuzlu su tamamdır
Hiç ses etmeyin, cihazın içine şırıngayla azıcık tuzlu su tamamdır
Ya aynı benim kocaaaaaam! Odun odundur değişmiyorlar. Çok üzüleceksin daha çok. Bu bilgisayar bağımlılığı da çok fena. Aynısını yaşıyorum. Bir gün elektrik kesildi. Eşim internete giremedi, birden sanki hayata döndü. Konuştu, insan gibi ortalıkta dolandı. Düşündüm ki internet olmasaymış ne kadar mutlu olacaktık belkide. Elektrikler geldi bakışı değişti. Hipnoz olmuş gibi bilgisayarına koştu.Bir kac olaylar anlattim size Esimle ilgili. Esim ve Bilgisayar oyunu hastaligi hakkinda daha dogrusu. Ama bugün olan sey beni benden aldi. PES dedim artik yani.
Kendisi sag olsun dogum günümü berbat etmisti bugün bi özür babinda birlikte disari cikalim gezelim yemek yiyelim falan dedim. Tamam gidelim dedi.
Neyse ben sabah kalktim bebegimi doyurdum oynadik evi hallettim falan. Esim hala yatiyor. Sabah 6 ya kadar oyun oynadi tabii. Saat öglen 2 oldu 3 oldu 4 oldu kalkmadi. En son 5 gibi kalkti iste. Hic ne surat astim ne bisey normal güler yüzle karsiladim. Sonra "Cikiyor muyuz dedim","hayir" dedi. ( Bekliyodum zaten ). Neden diye sordugumda bu saatten sonra ne yapacaz ki dedi. Istese cikilirdi ama üstelemedim bende neyseee.
Bu yedi icti yine Bilgisayarin basina gecti aksam oldu gel biraz yanima dedim. Tamam hemen bi mac atip geliyom dedi. Ben o arada ona bi sürpriz yapmak istedim salagim cünkü. Güzel köpüklü bir Banyo hazirladim etrafinda mumlar yaktim kendimde hazirlandim. Esimi cagiriyorum whatsappten yaziyorum gel diye. Gelcem diyo gelmiyo. Bekledim bekledim artik en sonunda gelmeyince Mumlari falan söndürmeye basliyodum tam geldi. Ben devam söndürüyorüm mumlari kizginim bide görüyor. Ve o sadece girdi VE GERI CIKTI!! Inanabiliyor musunuz yaaa. Ben o kadar hazirlanmisim etmisim beklemisim seni orda. Hadi gelmedin aptallik edip. Gördükten sonra sirtini dönüp gitmek ne demek oluyor yaaa!! Insan bi Özür dilemez mi bi pismanlik duymaz mii??? Ve en komik yanii.. Utanmadan tekrar Bilgisayarin basina oturuyoo tekrar bisey olmamis gibi!!!
Sinirden patlicak gibii oldum yaa. Gece gece nasil sinirlerim tepeme firladi. Insan bu kadar ODUN!! Bu kadar vurdum duymaz olabilir mii???
Gidiyorum yanina soruyorum neden niye diye.. E ben bilmiyodum ki öyle bisey hazirladigini diyor sadece. Ve ayni zamanda oyuna devam ediyor kapatmiyor!!!
Kizlar nolur bana bi akil verin yoksa ben aklimi oynatacam yaaa..
Bi oyun ugruna geldigimiz duruma bakinn..
Ofiste kahkaha attım sayende, Allah da seni güldürsün :)))Hiç ses etmeyin, cihazın içine şırıngayla azıcık tuzlu su tamamdır
Ah ah bendede bunun kahveden cikmayan versyonu var. Allah kolaylik versin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?