Esim Oskarlik bir Odunnn!!

1a2a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
122
63
48
32
Bir kac olaylar anlattim size Esimle ilgili. Esim ve Bilgisayar oyunu hastaligi hakkinda daha dogrusu. Ama bugün olan sey beni benden aldi. PES dedim artik yani.
Kendisi sag olsun dogum günümü berbat etmisti bugün bi özür babinda birlikte disari cikalim gezelim yemek yiyelim falan dedim. Tamam gidelim dedi.
Neyse ben sabah kalktim bebegimi doyurdum oynadik evi hallettim falan. Esim hala yatiyor. Sabah 6 ya kadar oyun oynadi tabii. Saat öglen 2 oldu 3 oldu 4 oldu kalkmadi. En son 5 gibi kalkti iste. Hic ne surat astim ne bisey normal güler yüzle karsiladim. Sonra "Cikiyor muyuz dedim","hayir" dedi. ( Bekliyodum zaten ). Neden diye sordugumda bu saatten sonra ne yapacaz ki dedi. Istese cikilirdi ama üstelemedim bende neyseee.
Bu yedi icti yine Bilgisayarin basina gecti aksam oldu gel biraz yanima dedim. Tamam hemen bi mac atip geliyom dedi. Ben o arada ona bi sürpriz yapmak istedim salagim cünkü. Güzel köpüklü bir Banyo hazirladim etrafinda mumlar yaktim kendimde hazirlandim. Esimi cagiriyorum whatsappten yaziyorum gel diye. Gelcem diyo gelmiyo. Bekledim bekledim artik en sonunda gelmeyince Mumlari falan söndürmeye basliyodum tam geldi. Ben devam söndürüyorüm mumlari kizginim bide görüyor. Ve o sadece girdi VE GERI CIKTI!! Inanabiliyor musunuz yaaa. Ben o kadar hazirlanmisim etmisim beklemisim seni orda. Hadi gelmedin aptallik edip. Gördükten sonra sirtini dönüp gitmek ne demek oluyor yaaa!! Insan bi Özür dilemez mi bi pismanlik duymaz mii??? Ve en komik yanii.. Utanmadan tekrar Bilgisayarin basina oturuyoo tekrar bisey olmamis gibi!!!
Sinirden patlicak gibii oldum yaa. Gece gece nasil sinirlerim tepeme firladi. Insan bu kadar ODUN!! Bu kadar vurdum duymaz olabilir mii???
Gidiyorum yanina soruyorum neden niye diye.. E ben bilmiyodum ki öyle bisey hazirladigini diyor sadece. Ve ayni zamanda oyuna devam ediyor kapatmiyor!!!
Kizlar nolur bana bi akil verin yoksa ben aklimi oynatacam yaaa..
Bi oyun ugruna geldigimiz duruma bakinn..

Odun değil sadece bir oyun bağımlısı. Her bağımlılıkta olduğu bu da eşinizi uyuşuk yapmış ve artık günlük hayattaki şeyler ilgisini çekmiyor çünkü bütün tatmini oyunlardan sağlıyor. Bunun tek yolu var, oyun oynamayı bırakmak bu bağımlılıktan kurtulmak.

Bunlara yaranılmaz ki zaten ılgılı olursun ılgılenmezler ılgısız olursun ılgılenırler. Önlemımı daha odun olarak alırım sanırım içimde ukte kalırsa yandı gulum yani :))

Esin bagimli olmus gozu baska hic bir seyi gormez. Elimde ayar verilmis versiyonu var.

Sen ne iyi kadınsın herşeyi düşünmüşsün. Umarım bu adam seni hakedecek birşeyler yapar .Böyle giderse birçok odunun yaptığı gibi hayat enerjini,pozitifliğini yok edecek

Kolaylıklar diliyorum sana asla ama asla bu kadar sabırlı olamam. Öncelikle akşama kadar yatirmam adamı ben kalkacam her şeyi halledeceğim paramız uyuyacak,yok öyle bir dünya. Diyelim uyanmadi o banyodan çıkıp gitti ya peşine gider o PC yi alır kafasında parcalardim. Nedir bu ya evlenmeseydi madem PC ile mutlu mesut yasasaydi

Ah ah bendede bunun kahveden cikmayan versyonu var. Allah kolaylik versin canim.

Ya aynı benim kocaaaaaam! Odun odundur değişmiyorlar. Çok üzüleceksin daha çok. Bu bilgisayar bağımlılığı da çok fena. Aynısını yaşıyorum. Bir gün elektrik kesildi. Eşim internete giremedi, birden sanki hayata döndü. Konuştu, insan gibi ortalıkta dolandı. Düşündüm ki internet olmasaymış ne kadar mutlu olacaktık belkide. Elektrikler geldi bakışı değişti. Hipnoz olmuş gibi bilgisayarına koştu.

ben böyle sanal bir eş istemezdim. bu çok ciddi bir problem. ayrıntıları geçiyorum, adam bilgisayarla aile bağı kurmuş resmen. ben olsam önce güzelce konuşurum anlamazsa o bilgisayarı parçalarım, onu da anlamazsa boşarım. net yani. sabaha kadar pc de akşama kadar uykuda. ee ben neyim evde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…