Esim Oskarlik bir Odunnn!!

eşiniz bağımlı olmuş ve maalesef bilg. oyunlari ailesinin bile onune gecmis.Bu durumda ne yapilir bilmiyorum tartismayla filan duzelmez bence bi psikologa gitmesi şart sabahlara kadar oynamak ne demek aklim almadi dogrusu...

O ambiyansa bile dikkat çekmiyecek kadar çirkinmisiniz acaba?
Doğum günü es geçilmiş, yemeğe çıkarız denmiş gidilmemiş üstüne siz mumlu banyo fantezisi kurmuşsunuz.
Tüm okuduklarımdan sonra kafamda ucube gibi bir kadın belirdi.
Eşinin yerinde olsam oyunu bırakır üzerine hafızamı kaybedecek kadar duvara kafamı vururdum.
Adam odun değil gibi bence

Ucube :/

Ne biçim bir üslup bu böyle, neyse ben yerimi alayım siz de taşlanmaya hazır olun

O bilgisayardan kurtulun bencede yoksa hayatınız dahada çekilmez olur.benimki odun derdimde daha beteri varmış. Nasıl kurtulacaginiza gelirse siz daha iyi bilirsiniz .adam resmen bilgisayarı sanavkuma almis

Ne biçim bir üslup bu böyle, neyse ben yerimi alayım siz de taşlanmaya hazır olun
Ben konuyu açan kişinin şahsına hakaret etmedim.
Olayı okuyunca bakış açım bu şekilde gelişti.
Suradına bile bakmayan adama üstelik yemek sözü vermiş onu bile tutmamış adama kim mumlu banyo hazırlar?
Adam herhangi konuda olursa olsun söz verip sözünü tutmasa arkamdan o koşsa tırnağımın ucunu göremez.

yapılacak şey net ya oyun ya ben diyeceksiniz. ve bunu blöf olarak değil çok ciddi olarak yapacaksınız. yoksa daha çoook konu açarsınız. ben eve bilgisayar, play station, Xbox gibi zıkkımları sokmuyorsam evliliğim sağlam yürüsün diyedir.

Allah yardımcın olsun olurda bu kadar odunu olmaz dıyorum yani kusura bakmada sende fazla yüz veriyorsun biraz kendini geri çekmeye ne de sin sürekli ilgi gösterdiğin için bunu görmüyor olabilir bırak kendı haline tepkisiz kal bakalım daha sonra ne yapacak bekle ve gör dene derim

o adamı gözden çıkarıp ya oyun ya ben deyip, uygulamaya geçerseniz, sizi kaybetmek istemiyorsa oyunu bırakacaktır

Bilgisayarı hurdaya çıkartmak çözüm değil ki hanımlar, adam bağımlı. Ne yapacak edecek yine alacak, yine oynayacak. Olan bütçeye olacak. Sorumluluklar ihmal edilmeye başlanmış. Rest zamanı gelmiş de geçmiş bile sanırım.

Böyle söylemek varken çirkin ve ucube gibi ifadeleri kullanman gereksizdi. Üslup her şeydir.

Bilgisayari kafasinda kirin veya balkondan firlatin.
Ben yeni evliyken esim abartmisti bir defa bilgisayarda oturma isini. Hem kasanin icindeki kablolari hem de internet baglanti kablosunu kesmistim.
Insan illallah ediyor.

itinayla bilgisayar camdan atılır.
ee bilgisayar gitti sorun kökten çözüldü.

insanların telefon pc sevdasına evlilikleri sarsılıyor restini çekeceksin tabi sonuçlarına da katlanacaksın resti de çekerken alacaksın eşyalarının bir kısmını haberi yokken çıkacan annene gideceksin belki adamın işine de gelebilir ev sessiz sedasız kimse yok pc başında oyunlar ama rest çekmez tepkini net ortaya koymaz isen böyle devam eder

Adam odundan öte kalas gibi bişey de
Sende pek normal değilsin bacım
Niye kavga etmen gereken yerde adama mükafat gibi köpüklü banyo hazırlıyorsun ki
Herşeyin bir zamanı var
Zaman hırgür zamanıysa fantezi bekleseymiş

Böyle söylemek varken çirkin ve ucube gibi ifadeleri kullanman gereksizdi. Üslup her şeydir.
Dediğim gibi konuyu açan şahsa demedim, kafamda oluşan kadın profili aynen böyle oldu dedim konuya binayen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…