Esim Oskarlik bir Odunnn!!

İşte şaşılası olanda tam bu oldu bende (konuyu çok fazla bile uydurma bulmama sebep oldu)
Demek bu bayanda itelenip önemsenmeyince çoşuyor .

Bu konudaki adam sanırım bir kaç ay sonra elektirikler kesilirse farkeder evde eşinin olmadığını.

Eşiniz oyun bağımlısı daha doğrusu hastası olduğu için böyle.Bu bir hastalık napim edin biraktirin ya da doktora psikologa falan gidin

sabah erkenden ise kalkar, kalkmadan önce beni görmek yerine bilgisayar acar, isten geldigi gibi bilgisayar acar
baslarda cok gicik oluyordum, bir iki sene falan kadar
bunun yüzünden cok da kavga ettik
sonra iste cocugumuz oldu mecburen basindan kalkmaya basladi
ben de onun üzerindeki oyun oynama baskisini azalttim
bazen yeni bir oyun oldugunda saatlerini gecirebiliyor
düzenimiz oturdu bu konuda 4 senedir evliyiz önceden de oynardi bilirim
simdi söyle yaptik oyunu beraber oynuyoruz, cocuklari yatirip bilgisayar basina geciyoruz
onun sevdigi bir oyun var, oyunda beraber yapiyoruz görevleri falan
herseye zamanimiz kaliyor, onun da istedigi oluyor benim de
cok yipraticiydi baslarda bu durumu kabullenmek söyliyim
seni seviyorsa zaten kisitlama getirir
esim gece birde isten gelirse üce dörtde kadar oyun oynar bu arada calistigi halde
orta yolu bulun, anlasin derim
karsilikli saygi önemli

Ben Yuvami yikmak istemedigim icin inanin her yolu denedim. Asiri ilgi gösterdim olmadi, fazla uzak durdum kendi halimde yasadim olmadi, sevdim saydim olmadi, hakaret ettim olmadi, artik ne yapacagimi sasirdim. En son esyalarimi alip Baba evine gitmistim. Aileler bulustu bu sefer orta yol bulmaya calistilar. Esimde geldi tedavi olacagina ve oyunu azaltacagina dair falan söz verdi. Bende ona karsi anlayisli ve saygili olacagima dair söz verdim. Disari cikcaz dedi cikmadik olsun dedim bu seferde üstüne gitmim ( normalde evde terrör estirirdim ).
Bilgisayar oynadi rahatsiz olmadim aksamada birlikte vakit gecirelim dedim ama. Sonra iste bi nevi iliskimizi düzeltmek adina öyle bi sürpriz hazirladim sag olsun icine etti...
Zaten sonra gittim yanina ve en son " sen bu oyunu birakmadigin sürece benden sana Es olmami Karilik yapmami bekleme. Ven artik sadece bir Anneyim" dedim.

Bugün bana is yerindeyken sunu yazmis:
"TartışmaIar asIında hayatta verdiğimiz bir sınav. Aşkımızın sınavı. Bu sınavı kazanaIım oImaz mı?..
Bir daha asIa ama asIa seni üzmeyeceğim. Seni çok seviyorum anIa. Lütfen beni affet!...
Ben senin öyle bir şekilde tepki vereceğni ummadim. Ondan dolayı bilgisayarı günde 2 saate düşürüyorum geriye kalan zamanıda sizlerle geçirmeye bakacam olurmu?"

Benim merak ettiğim şey şu: o andan sonra banyo hazırlamalar, süslenmeler neden? Öncesinde zaten plan bozmuş adam. Siz daha neden ona sürpriz yapma peşındesiniz? Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir işte.. surat asmak şöyle dursun adama pekiştireç anlamında bi de sürpriz yapıyorsunuz ya.. o da önemesememeye devam ediyor. Davranışını resmen pekiştirmişsiniz. Başka ne bekliyosunuz ?

adama bak ya öyle tepki vereceğini ummadım diyo. ne umuyoduki, kadın o kadar fanteziyi kendi içinmi hazırlamış. taş olsa çatlar be. sen bu adamı alıştırmışsın belkide. akşama kadar uyuyp, sözünü tutmayan adama asla böyle haketmeyeceği şeyler yapmazdım. zaten akşama kadar uyumasınada izin vermezdim

Öncelikle başliga cok güldüm. Sorma benim adamda tam bi oyun manyagi. Wcde yemwkte pazarda misafirlikte sokakta yani uyumadigi zamanlarda hep oyundadir

yok bu bagimlilik degil sadece. bu otesi, hastalik. basite indirgemeyin. gitsin tedavisini olsun. 5te kalkmak ne demek.

Kardeş,sen o güzelim köpüklü suyu niye ziyan ettin ki,adamın kafasını 3 5 dakika içine soksaydın,hani saçını yıkamak için,o mumları da açıkta kalan kısımlara dizseydin bari işe yarardı.

eğer bilgisayar oyunlarını size tercih ediyor ve hatta cinsellik bile istemiyorsa o evde durmanızın bi anlamı yok. ölseniz bile farketmeyecek bir adama eşim demeyin.

tavsiyem şu: evden ayrılın. yokluğunuzu farkederse geri dönün konuşun vs. farketmezse o eve dönmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…