İşte şaşılası olanda tam bu oldu bende (konuyu çok fazla bile uydurma bulmama sebep oldu)Adam odundan öte kalas gibi bişey de
Sende pek normal değilsin bacım
Niye kavga etmen gereken yerde adama mükafat gibi köpüklü banyo hazırlıyorsun ki
Herşeyin bir zamanı var
Zaman hırgür zamanıysa fantezi bekleseymiş
Bu konudaki adam sanırım bir kaç ay sonra elektirikler kesilirse farkeder evde eşinin olmadığını.insanların telefon pc sevdasına evlilikleri sarsılıyor restini çekeceksin tabi sonuçlarına da katlanacaksın resti de çekerken alacaksın eşyalarının bir kısmını haberi yokken çıkacan annene gideceksin belki adamın işine de gelebilir ev sessiz sedasız kimse yok pc başında oyunlar ama rest çekmez tepkini net ortaya koymaz isen böyle devam eder
Bende anlamadımİşte şaşılası olanda tam bu oldu bende (konuyu çok fazla bile uydurma bulmama sebep oldu)
Demek bu bayanda itelenip önemsenmeyince çoşuyor .
Eşiniz oyun bağımlısı daha doğrusu hastası olduğu için böyle.Bu bir hastalık napim edin biraktirin ya da doktora psikologa falan gidinBir kac olaylar anlattim size Esimle ilgili. Esim ve Bilgisayar oyunu hastaligi hakkinda daha dogrusu. Ama bugün olan sey beni benden aldi. PES dedim artik yani.
Kendisi sag olsun dogum günümü berbat etmisti bugün bi özür babinda birlikte disari cikalim gezelim yemek yiyelim falan dedim. Tamam gidelim dedi.
Neyse ben sabah kalktim bebegimi doyurdum oynadik evi hallettim falan. Esim hala yatiyor. Sabah 6 ya kadar oyun oynadi tabii. Saat öglen 2 oldu 3 oldu 4 oldu kalkmadi. En son 5 gibi kalkti iste. Hic ne surat astim ne bisey normal güler yüzle karsiladim. Sonra "Cikiyor muyuz dedim","hayir" dedi. ( Bekliyodum zaten ). Neden diye sordugumda bu saatten sonra ne yapacaz ki dedi. Istese cikilirdi ama üstelemedim bende neyseee.
Bu yedi icti yine Bilgisayarin basina gecti aksam oldu gel biraz yanima dedim. Tamam hemen bi mac atip geliyom dedi. Ben o arada ona bi sürpriz yapmak istedim salagim cünkü. Güzel köpüklü bir Banyo hazirladim etrafinda mumlar yaktim kendimde hazirlandim. Esimi cagiriyorum whatsappten yaziyorum gel diye. Gelcem diyo gelmiyo. Bekledim bekledim artik en sonunda gelmeyince Mumlari falan söndürmeye basliyodum tam geldi. Ben devam söndürüyorüm mumlari kizginim bide görüyor. Ve o sadece girdi VE GERI CIKTI!! Inanabiliyor musunuz yaaa. Ben o kadar hazirlanmisim etmisim beklemisim seni orda. Hadi gelmedin aptallik edip. Gördükten sonra sirtini dönüp gitmek ne demek oluyor yaaa!! Insan bi Özür dilemez mi bi pismanlik duymaz mii??? Ve en komik yanii.. Utanmadan tekrar Bilgisayarin basina oturuyoo tekrar bisey olmamis gibi!!!
Sinirden patlicak gibii oldum yaa. Gece gece nasil sinirlerim tepeme firladi. Insan bu kadar ODUN!! Bu kadar vurdum duymaz olabilir mii???
Gidiyorum yanina soruyorum neden niye diye.. E ben bilmiyodum ki öyle bisey hazirladigini diyor sadece. Ve ayni zamanda oyuna devam ediyor kapatmiyor!!!
Kizlar nolur bana bi akil verin yoksa ben aklimi oynatacam yaaa..
Bi oyun ugruna geldigimiz duruma bakinn..
adama bak ya öyle tepki vereceğini ummadım diyo. ne umuyoduki, kadın o kadar fanteziyi kendi içinmi hazırlamış. taş olsa çatlar be. sen bu adamı alıştırmışsın belkide. akşama kadar uyuyp, sözünü tutmayan adama asla böyle haketmeyeceği şeyler yapmazdım. zaten akşama kadar uyumasınada izin vermezdimBugün bana is yerindeyken sunu yazmis:
"TartışmaIar asIında hayatta verdiğimiz bir sınav. Aşkımızın sınavı. Bu sınavı kazanaIım oImaz mı?..
Bir daha asIa ama asIa seni üzmeyeceğim. Seni çok seviyorum anIa. Lütfen beni affet!...
Ben senin öyle bir şekilde tepki vereceğni ummadim. Ondan dolayı bilgisayarı günde 2 saate düşürüyorum geriye kalan zamanıda sizlerle geçirmeye bakacam olurmu?"
Kardeş,sen o güzelim köpüklü suyu niye ziyan ettin ki,adamın kafasını 3 5 dakika içine soksaydın,hani saçını yıkamak için,o mumları da açıkta kalan kısımlara dizseydin bari işe yarardı.Ben Yuvami yikmak istemedigim icin inanin her yolu denedim. Asiri ilgi gösterdim olmadi, fazla uzak durdum kendi halimde yasadim olmadi, sevdim saydim olmadi, hakaret ettim olmadi, artik ne yapacagimi sasirdim. En son esyalarimi alip Baba evine gitmistim. Aileler bulustu bu sefer orta yol bulmaya calistilar. Esimde geldi tedavi olacagina ve oyunu azaltacagina dair falan söz verdi. Bende ona karsi anlayisli ve saygili olacagima dair söz verdim. Disari cikcaz dedi cikmadik olsun dedim bu seferde üstüne gitmim ( normalde evde terrör estirirdim ).
Bilgisayar oynadi rahatsiz olmadim aksamada birlikte vakit gecirelim dedim ama. Sonra iste bi nevi iliskimizi düzeltmek adina öyle bi sürpriz hazirladim sag olsun icine etti...
Zaten sonra gittim yanina ve en son " sen bu oyunu birakmadigin sürece benden sana Es olmami Karilik yapmami bekleme. Ven artik sadece bir Anneyim" dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?