eşim öyle bi laf etti ki

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
kızlarmerhaba az once o kadar canim skldı ki oncelikle 28yasindayim 2 bucuk senelik evliyim ev hanimiyim esimle yuruyorduk bir çift de arabaya bineceklerdi kocası karısının kapısını actı kadinda bindi bende esime dedimki bizim araba varken sen hic kapimi bile acmadin dedim ama saka yollu dedim o da dediki belki karisi is guc sahibi birisidir belki eve para getiriyodur belki calisiyo isi vardir nerden biliyon sen calsmyosun ki eve para para getrsen ben de kapini acardim dedi ben sokoldum tabi gulerek dedi ama ciddi oldugunuciddi soyledgnin farkna vardim simdi konusmuyorum cok agrima gitti cunku bana buzamana kadar gecmişini si... m gibi bi kufur etmisti ama kavga etmistik sinirden soyledi dye affetmistim ama simdi bu cumle nerden cikti ustelik daha 2 bucuk yildir evliyiz cok canm skldi haksz myim lutfen bir akil verin 😥😥😥

yok motivasyon degilde zaten calsyordum ama snavlara bazi nedenlerden dolayi bu sene calsamadm snava az bi vakit kaldi dyede bir turlu baslayamadim bu sozleri motivasyon olmadi ama cok uzdu gercekten😐

Şöyle düşünün; evlendiniz eşiniz kpps için evde oturuyor ve siz çalışıyorsunuz. Sonra bir de bazı nedenleri bahane ederek nasılsa sınava az kaldı diye düşünüp ders çalışmadığını öğreniyorsunuz. Sinir olup sürekli laf vurmaz mısınız?

Bir çok kişi calismadiginiza takılmış.yahu çalışıyor olsaydınız bu adam bu lafı etmeyecek miydi ? Adam basbayağı icindeki öküzü göstermiş çalışıyor olsaydınız da sende düzgün ev hanımı olsan felan der bu tipler.

Doger konulari bilmem ama sunu demek istemis olabilir yani calistigi icin para getirdigi icin pohpohluyor yoksa takmazdi anlaminda demis olabilir ama yinede yanlia bir soz nereden baksan hatali

Bir çok kişi calismadiginiza takılmış.yahu çalışıyor olsaydınız bu adam bu lafı etmeyecek miydi ? Adam basbayağı icindeki öküzü göstermiş çalışıyor olsaydınız da sende düzgün ev hanımı olsan felan der bu tipler.
bir yandan kendimi cok sucluyorum neden atanamadim calsmadim diye ama bir yandanda grrcek yuzunu gormus oldum

Back
X