eşim öyle bi laf etti ki

Karısı çalışanlar çok mu kibar ve nezaket sahibiymiş sanki bu memlekette. :duduk:
Siz onu nezaketsiz olmakla suçlamışsınız, o da sizin canınızı nasıl sıkabileceğini çok iyi biliyormuş ve bunu söylemiş. Olay karşılıklı bir birini eleştirmek ve can sıkmaya çalışmaktan kaynaklı.

kızlarmerhaba az once o kadar canim skldı ki oncelikle 28yasindayim 2 bucuk senelik evliyim ev hanimiyim esimle yuruyorduk bir çift de arabaya bineceklerdi kocası karısının kapısını actı kadinda bindi bende esime dedimki bizim araba varken sen hic kapimi bile acmadin dedim ama saka yollu dedim o da dediki belki karisi is guc sahibi birisidir belki eve para getiriyodur belki calisiyo isi vardir nerden biliyon sen calsmyosun ki eve para para getrsen ben de kapini acardim dedi ben sokoldum tabi gulerek dedi ama ciddi oldugunuciddi soyledgnin farkna vardim simdi konusmuyorum cok agrima gitti cunku bana buzamana kadar gecmişini si... m gibi bi kufur etmisti ama kavga etmistik sinirden soyledi dye affetmistim ama simdi bu cumle nerden cikti ustelik daha 2 bucuk yildir evliyiz cok canm skldi haksz myim lutfen bir akil verin 😥😥😥
Oda madem oyle dusunuyor calisan kadin alsaymis.calismak zorunda degilsiniz sonucta her kadin calisacak diye bi kural yok.

Daha 2 bucuk senelik evliyiz ne alaka ki en büyük kavgalar zaten ilk senelerde oluyor genel olarak
Bide bu kadar herseye alınır mısınız?
Kufur Laf söz
Bence cok toysunuz. Ya da cok hanimefendi . 2sinden biri.
Onun harici kocanız da terbiyesizlik yapmis.
herseye alinmam ama biz cok severek evlendik onun butun huylarini laflarini biliyodum ama boyle laflari duymak zoruma gtti ilk defa issizim diye beni kucumsedi kaldrlcak bi soz degildiki

Başka birini örnek gösterip eşinizi bir şekilde eleştirmeye gerek var mıydı durduk yere?

Sanki çalışan eşlerine herkes çok nezaketli, kapı açmak tek başına herşey demekte değil.

Eşinizde sizin karşılaştırmanıza canınızı sıkacak şekilde cevap vermiş. Karşılıklı olmuş durum biraz.

Back
X