- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
- 103
- Konu Sahibi yaren060716
evet kpss insallah calsrsam umut ediyorum ki olurKPSS sınavı mı?
Çok çalışmanız gerekecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kpss insallah calsrsam umut ediyorum ki olurKPSS sınavı mı?
Çok çalışmanız gerekecek.
yapacagim hepsini bunlarin hele bi calisayim o zaman gorurSiz de çalışın sonra bulaşık yıkamayı sırayla yaparsınız eve erken gelen sofrayı kurar .. eee hayat muşterek yaaaa dimii . Ohh miss![]()
aha haaa keske deseydim yaaKocanız "belki çalışıp para getiriyordur" dediğinde siz de "belki de kocası öküz değildir" deseydiniz keşke![]()
ya inanin paraya ve mevkiye bu kadar deger verdgni bilmiyodumBöyle bir düşüncesi olan adam sadece paraya, mevkiye saygı duyacaksa ve duyuyorsa şunu düşünün derim, sizinle olması da acaba sadece sizin özellikleriniz dolayısı ile mi? Çalışın ve terk edin bu adamı. Bu ne Allah aşkına..
evet atanamam diye saldm bende malesef puanlar zor diyeBu sözün üstüne sadece kpss bel bağlamazdım ben. Evlenirken belliki mesleğiniz var diye evlenmiş. Sizde atanamadım yada atanamam diye salmışsınız galiba.
ama atamalari siz de biliyosunuzdur hemen ha deyince atama olmuyoki ogretmenlikte ama ben ona yapacagimi biliyorum onao.lafi dedrttgine psman edecegim![]()
kesinlikle öyle bu zamana kadar ben bu adami cok iyi tanidigimi dusundum ne istersem hep yaptihic ikiletmedi beni dogru duzgun kavgalar haricinde hic uzmedi ama oyle demesi inanin o kadar agrma gtti ki ben babamin evinde zaten durumu cok iyi olan bir insandim parasibeni degerliyapmadi kiben kendmi sevdgm icin degerliyim o dabeni sevdgi icin degerliyim sanyordum ama demekki oyledegilmis onun gozunde paragetrmedgm icin degersz damgasi yedim cok mu sey istemisim kibi kapini arabamz olsa bende acarm diyememis buna anlam veremiyorum artk suskunum cunku cok krgnmHerkes çalışın demiş de bence bir kadına incelik yapılması, arabaya binerken kapısının açılması için illa çalışıyor olması mı gerekiyor ? Sizi kadını olarak gördüğü için bunu yapmalı kazanç kapısı gördüğü için değil. Sırf size saygı duysun diye çalışacaksınız bence denemeyin bile. Kendiniz için, kendi ekonomik özgürlüğünüz için bunu yapın. bu sitede ve dışarıda bir işte çalışmayan bir sürü kadın var onların evlerini yuva yapmak için ev içinde harcadıkları onca emek iş değil mi ? Eşiniz patavatsizca bir yorum yapmış kendince size laf sokmaya çalışmış saygıyı hakediyorsan eve para getireceksin demiş. Eve para dışında ne gibi katkılarınız olduğunu ona hatırlatsaniz iyi olur. Yemek ütü çamaşır bulaşık temizlik gibi şeyleri nasılsa yapacak diye sizin katkınız olarak görmeyi bırakmış. Bunları hayaletler yapmıyor herhalde bütün gün. Değerinizin farkına varın. Para sizi değerli yapmaz
canim ogretmen oKız koca beyin mesleğini desene![]()
bahane, isteyen adam coktaaan sinava hazirlanirdi. tabi ki herkes atanamiyor bu durumda da baska bi is bakardi. koca parasi tatli gelmis belli kiyok motivasyon degilde zaten calsyordum ama snavlara bazi nedenlerden dolayi bu sene calsamadm snava az bi vakit kaldi dyede bir turlu baslayamadim bu sozleri motivasyon olmadi ama cok uzdu gercekten![]()
ben olmasam bokunun üstünde ölürdün kim temizleyecekti evi dedim o kadar isikim yapacakti dedimCalisip para kazansam seni napayim, paketler gonderirim ananin evine diyemedin mi yav.
bilmem dedgnz gbi tatli da gelmis olabilir haklsnzbahane, isteyen adam coktaaan sinava hazirlanirdi. tabi ki herkes atanamiyor bu durumda da baska bi is bakardi. koca parasi tatli gelmis belli ki
Esin ne is yapiyorbende ogretmenlik mezunuyum zaten insallah snavlaracalsp atanacagim kafaya koydum
kızlarmerhaba az once o kadar canim skldı ki oncelikle 28yasindayim 2 bucuk senelik evliyim ev hanimiyim esimle yuruyorduk bir çift de arabaya bineceklerdi kocası karısının kapısını actı kadinda bindi bende esime dedimki bizim araba varken sen hic kapimi bile acmadin dedim ama saka yollu dedim o da dediki belki karisi is guc sahibi birisidir belki eve para getiriyodur belki calisiyo isi vardir nerden biliyon sen calsmyosun ki eve para para getrsen ben de kapini acardim dedi ben sokoldum tabi gulerek dedi ama ciddi oldugunuciddi soyledgnin farkna vardim simdi konusmuyorum cok agrima gitti cunku bana buzamana kadar gecmişini si... m gibi bi kufur etmisti ama kavga etmistik sinirden soyledi dye affetmistim ama simdi bu cumle nerden cikti ustelik daha 2 bucuk yildir evliyiz cok canm skldi haksz myim lutfen bir akil verin
[/QUOTE
Çalışın ve lafını yedirin hadsiz
cok dusundum ama calsrsam yaparm dye umut ettim ilk seneler hep calstm ama yine olmadiBu bölümü yazarken üstüne 4 sene okurken hiç düşünmediniz mi bölümün ataması az bitirince ne yapacağım diye?