Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Hiç giden olmadıysanız ıyıce tutuşur.
Bence kızın ailesine soylemeyın, iyice aleni olur herşey. Kızın korkacağı birşey kalmaz. Eşinizde korumacı rolune bürünebilir

Ahh canim konustum .
Sinirden soyluyorum dedi , yok bisey dedi .
Ama diline dolamis artik .
Her firsata beni kucuk dusuyor kiriyor , ve sonrada bisey olmamis gobi davraniyor .

Hiç giden olmadıysanız ıyıce tutuşur.
Bence kızın ailesine soylemeyın, iyice aleni olur herşey. Kızın korkacağı birşey kalmaz. Eşinizde korumacı rolune bürünebilir

Cok dogru soyledin , eger ben bu eski aski ortaya atarsam kizin ekmegine yag surerim.. cunku gizli kalmis bir ask .
Cesaret edipte hic yasamamislarki acik acik.

Ahh canim konustum .
Sinirden soyluyorum dedi , yok bisey dedi .
Ama diline dolamis artik .
Her firsata beni kucuk dusuyor kiriyor , ve sonrada bisey olmamis gobi davraniyor .
Öyleyse artık hiç olmadığınız kadar sert ve gözü kara olmanın vaktidir. Başka türlü ne hatasını anlar ne de durum çözülür. Eşiniz şımarık bir ergen gibi davranıyor. Baba olmanın ağırlığı, heyecanı yok hiç... Eşiniz şu durumda iyi bir baba olamaz asla ki bence babalık sıfatını taşımayı haketmeyen erkek tam olarak adam olamamıştır benim gözümde...

aile içinde ufak tefek tartışmalar olur..
fakat.

nedemektir DOGMAMIŞ....! BİR BEBEGİ İSTEMİYORUM
nasıl bi düşüncedir
bu düşünce ile o bebek nasıl bi ortamda büyüyecek
allah yardımcınız olsun
dicek söz bulamadım...

Hislerin ne soyluyor? Kadinlar bilir.

Artik cok net onu unutamadigini dusunuyorum .

Bide karsimda durup seviyorumlar ölüyorumlar .
Madem unutamayacaktin neden okadar iyi es oldun .
Neden cok seviyorum diye zirvaladin .
Daha dün etrafimda kosuyordu seviyorum diye .
Bsugun boyle bir show .

Bende bu lafina koptum zaten , bebegime konuyu dayatigi icin ipler koptu.

Herkes size olan askina ozenir, muhtesem bir es... Emin misiniz ? Ortada hicbir muhtesemlik goremiyorum. Bu arada dogrusu "sohbet" olacakti.

Bende aynen oyle dedim , baba sifatini hak etmiyosun cunku bu sozlerden sonra gozumde adam degilsin dedim.

Ooo daha ne desin ya insan dusmanina demez bunlari. 3 haftadir boyle diyosun, baska kadin var zaar. Belki de eski sevgilisiyle gorusuyo

Evet, tüm mesajlari okuyamadim ama banada bu yüksek ihtimal gibi görünüyor. Adam durduk yerde gidip eski sevgilisinin lafini etmez. Sinirli olsa bile. Hiç bir sinir bu laflari açiklayamaz zaten, ki ortam zaten sakindi, sinirlenecek birsey yoktu bile.

Bence bu ex sevgili bunun ile irtibatta geçti, adamda eski hallerini düsünerek tekrar asik oldugunu saniyor. Hani simdi bebek ekstra sorumluluk demek ya, iste bundan kaçmak istiyor.

Ben konu sahibi olsam nette onun facebook, twitterina felan bakardim, whatsapp felan bakardim ve o adamin yaninda 1 gün dahi kalmazdim, hamileligimi annemde daha rahat geçiririm. Yani anneyi üzmek bebegi bide tehlikeye atmak demek.

Bence kızın kapısına gitmeyin her şey boşu boşuna sarpa sarar size yakısmaz küçük düşürür bu davranıs sizi bırakın kendi haline kızı
Peki su an ne yapıyosunuz konusma cabası yok mu ki olsa da hiiiç yüz vermeyin orası ayrı da
Bu arada cok sabırlı bi insansınız ben coktan evi terketmiştim o da terkedersiniz büyük şoka ugrayacak vazgecilmez samıyor kendini sanırım ,ne olursa olsunn siz cok iyi bi anne olacaksınız ben eminim

Ben esimin facebookuna hic bakmadim , inanilmaz bir guven vaedi aramizda kac arkadasi var ona bile dikkat etmedim .
Telefonunu asla karistirmadim , belkide bu rahatlik ona yaradi bilemiyorum .

Bu bahsettiginiz sozler sinir aninda oyle karsidakine soylenecek siradan sozler degil gibi. Eskiden kendini gizlemis diyelim biz buna bence...

katılıyorum.şimi karısı hamile nasılsa çekip gidemez diye düşünmüş bence.

Bu bahsettiginiz sozler sinir aninda oyle karsidakine soylenecek siradan sozler degil gibi. Eskiden kendini gizlemis diyelim biz buna bence...

Ayni fikirderyim,
Bulmus Menesa gibi, olgun hatunu.
Sorumluluk pacasina yapisinca adam tabanlari yaglamak icin bahane ariyor bence.
Bilmiyorum canim ama bu adamin karakteri iyi deyil, hic birzaman sirtini tam olarak dayaybilecegin bir insan olucagina inanmiyorum.

Annemler baska sehirde bugun gidemedim suan evdeyim evet.
Kendisine demistim gelme diye ama benden bir saat sonra malesef geldi.

seni de bebeği de istemiyormuş baksana sana fazla seçim şansı vermemiş ... neden annene gidiyorsun diyecek durumda değil zaten ...

kıza gitmek hamile halinizle size daha fazla gerginlik yükler . siz sadece bebeğinizi ve kendinizi düşünün ... onları kendi haline bırakın . zaten insanlar ona karın niye annesinde diye sorsa nasıl diyecek eski sevgilimi övdüm çocuğu istemedim ondan gitti

Cok tesekkur ederim.

Suan hic hic birsey yapmiyoruz , konusmuyoruzda .
Galiba herzamanki tartismalardan biri gibi saniyor .
Onun icin cok rahat bey efendi ama oyle olmadigini yarin anliyacak ..

Alsin basina calsin. Ne bu erkeklerdeki eski sevgili aski. Dusuncesiz, dengesiz insanlar ya. Bu kadar divaneydin neden evlendin neden baskasini hayatina soktun.
Felaket derecede sinir oldum. Sen sakin olmaya calis biz senin yerine deliriyoruz burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…