Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Canim kapisina gitme sakin neyle karsilasacagini bilemezsin tlf la falan ulaş.

Blof yaptim kapisina gidicem diye gecenlerde .
Esim cok korktu .
Bende neyle karsilasacagimi bilmiyorum ve muhatap olmak istemiyorum aslinda dengesizle.

O zaman eşine annesi de desin o kizin ailesini haberdar ederim diye. Var bir seyki korkuyor. Annesi konussun oğluyla yaaa yeter sen muhatap olup ta üzme kendini.

Bu işin sonu pek iyi görünmüyor gideceğim falan diyorsun ama başına gelebileceklere hazır mısın? Gittiğinde eşin arayıp sormazsa ne yapacaksın? Boşanma gibi bir düşüncen var mı?

Öyle ip salmayla olmaz Canim bu isler kolaymi öyle ceksin gitsin baskasina. Biz kadınlar neyiz skldilarmi birakip gitcekler yok öyle rahatlik adam olmayi öğrenecek.

Annemler baska sehirde bugun gidemedim suan evdeyim evet.
Kendisine demistim gelme diye ama benden bir saat sonra malesef geldi.
Okuya okuya konu boyut degıstırdı..
Resmen iş boşanmaya kadar gıdecek gıbı..
Senın evden gıtmen onun işine gelir..
Bence acık acık konuşup nokta konmalı..

Annesi ibini dibini konusun ogluyla . onada derse baskasi aklimda diye o zaman hakkini alip sepetle.

eşin hamilelik sendromu yaşıyo galiba

durup dururken bu lafları sayması için gerçekten ruh hastası olması lazım

Demekki her erkek baba olmayi haketmiyor malesef... keske bebek icin biraz daha bekleseydiniz. Ayrica da ne midesiz kadinlar var ya adam evli karisi hamile bi uzak dur be bi defol... esinde resmen vicdansiz bir adammis ne yasanirsa yasansin hamile bir kadina oyle soylemesi vicdansizlik olmus. Sanki cocugu tek basina yaptin cok sinir oldum suan esine. Rabbim yardimcin olsun

Bende oyle dedim eski sevgilinlemi gorusuyosun yoksa dedim.
Yok ama madem oyle dusunuyosun gorusecem dedi .
E yuh artik ya. Hem lafini etsin senle karsilastirsin snra sen soyledim gorusecegim desin. Var bir derdi hamilesin moralini bozmak istemiyorum. Sagsalim kucagina al bebegini sonra caresini dusunursun. Simdi sıkma kendini bosver dusuncesiz esini.

Evden gitmen hiçbir şeyi çözmez hele ki durum bu kadar belirsizken.
Bu tavır karşısında insan olumlu bir şey düşünemiyor doğal olarak, ve eğer düşünülen ihtimaller doğruysa giderek eşinizin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. Sakin bir zamanda açık açık konuşun. Bu değişimin nedenlerini ılımlı bir şekilde sorgulamaya çalışın. Bunu yaparken suçlar gibi değil de durumu anlamaya çalışır gibi yaklaşın.

Bu işin sonu pek iyi görünmüyor gideceğim falan diyorsun ama başına gelebileceklere hazır mısın? Gittiğinde eşin arayıp sormazsa ne yapacaksın? Boşanma gibi bir düşüncen var mı?

3 haftadir direndim , ama yoruldum ..
Gidersem eger aramasini felan beklemem , hic gitmedim ben gitme lafinida kullanmadim ama cocugunuda istemiyorum dedigi an .
Bende artik sarteler koptu eger gidersem ben herseyi goze alicam zaten ..

Eşinize kırgınlığınızı belli edin. Bir daha böyle şeyler söylememesi konusunda özellikle uyarın. Güzel bir şekilde konuşursanız inşaallah çözülmeyecek problem yoktur. Çok üzülüp canınızı sıkmayın bebeğiniz ve sizin için sağlığınız önemli. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Okuya okuya konu boyut degıstırdı..
Resmen iş boşanmaya kadar gıdecek gıbı..
Senın evden gıtmen onun işine gelir..
Bence acık acık konuşup nokta konmalı..

Gidecegimi sanmiyo .
Saniyoki tekrar ozur dileyecek bende tamam dicem .
Cunku hic giden olmadim .
Ve gidicem demedim.

3 haftadir direndim , ama yoruldum ..
Gidersem eger aramasini felan beklemem , hic gitmedim ben gitme lafinida kullanmadim ama cocugunuda istemiyorum dedigi an .
Bende artik sarteler koptu eger gidersem ben herseyi goze alicam zaten ..

sen niye gidiyorsun? o çeksin gitsin.hamilesin içinde bi can taşıyorsun sakin olmalı ve fevri davranmamalısın.

Canim, senin yazdiklarini okuyunca hep ne sabirli kadin diyordum.
Iste bu kadar anlayisi gorunce kocan ne oldum delisi olmus.

Onu bunu bilmem, fazla nezaketli kadin olmiyacaksin, bazen ayari vericeksin erkeklere.

Bunu hep duyarim , cok sabirlisin diye .
Gercekten cok sabirliyim ama sabrim tastimida o insani gozum gormez ..

Bir yaptiginda sinirden dedim .
Ikinci kez sinir kirizi gecirdim ozurler diledi filan tamam dedim .
Ama bu oldu uc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…