Canim kapisina gitme sakin neyle karsilasacagini bilemezsin tlf la falan ulaş.
O kızla yaşanmamışları içinde kalmış. HHep acabalar dolanıyor içinde galiba. Kendini tam olarak evliliğe veremiyor. Salın gitsin ipini.
Bundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
Okuya okuya konu boyut degıstırdı..Annemler baska sehirde bugun gidemedim suan evdeyim evet.
Kendisine demistim gelme diye ama benden bir saat sonra malesef geldi.
Gitsin yasasin , sanki ben ayirdim onlari bana trip yapiyo
E yuh artik ya. Hem lafini etsin senle karsilastirsin snra sen soyledim gorusecegim desin. Var bir derdi hamilesin moralini bozmak istemiyorum. Sagsalim kucagina al bebegini sonra caresini dusunursun. Simdi sıkma kendini bosver dusuncesiz esini.Bende oyle dedim eski sevgilinlemi gorusuyosun yoksa dedim.
Yok ama madem oyle dusunuyosun gorusecem dedi .
O zaman eşine annesi de desin o kizin ailesini haberdar ederim diye. Var bir seyki korkuyor. Annesi konussun oğluyla yaaa yeter sen muhatap olup ta üzme kendini.
Gitsin bence de, kızınız böyle diyor desin. Utanmaz ya.Annesi zaten telefon acti demin bana , olmazsa ben giderim dedi ..
Kaynanam benim arkamda
Bu işin sonu pek iyi görünmüyor gideceğim falan diyorsun ama başına gelebileceklere hazır mısın? Gittiğinde eşin arayıp sormazsa ne yapacaksın? Boşanma gibi bir düşüncen var mı?
Okuya okuya konu boyut degıstırdı..
Resmen iş boşanmaya kadar gıdecek gıbı..
Senın evden gıtmen onun işine gelir..
Bence acık acık konuşup nokta konmalı..
3 haftadir direndim , ama yoruldum ..
Gidersem eger aramasini felan beklemem , hic gitmedim ben gitme lafinida kullanmadim ama cocugunuda istemiyorum dedigi an .
Bende artik sarteler koptu eger gidersem ben herseyi goze alicam zaten ..
Canim, senin yazdiklarini okuyunca hep ne sabirli kadin diyordum.
Iste bu kadar anlayisi gorunce kocan ne oldum delisi olmus.
Onu bunu bilmem, fazla nezaketli kadin olmiyacaksin, bazen ayari vericeksin erkeklere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?