Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Gerçekten yaşadıklarınız bu kadar mıydı ?

- Ya başka birşeye kızdı
- Ya o kızla bir geçmişi var
- ya da psikolojik sorunları var.

İnsanın aklı almıyor anlattıklarınız kadar kavgada böyle ağır konuşması. Buyuk kavgada bile söylenmez.

Sizi üzmek istemiyorum sözlerimle ama kolay kolay affetmeyin.

Sordum canim sordum , demin bir arkadasima telefon actim kendisi bu islerden anliyor .
Bana dedigi suydu , evden bir kac gun ayrilsan bile is bosanmaya geldimi hamile oldugun icin hic biseyde hak idaa edemez ..
Hatta ben 2 hafta once onun yuzunden sinir kirizi gecirdim hastaneye gittim .
Kendiside geldi , doktorun yaninda hatta biz tartistik ondan boyle oldu dedi doktor rapor yazdi .

Bak yerinde olsam onlar beni ve bebeğimi dusunmuyorsa bende ne o Kizi ne de o kocayi düşünürdüm canlari cehenneme hazir elleri degmisken esinide benzetsinler biraz. Kizda onun bunun yuvasini dagitmamayi ogrensin. Ayyy çok kizdim kiza ya pislik nedemek bosanirsa beklerim.

Yasadiklarim aynen bu ..
Ve ben bu yasadiklarimi 3 haftadir yasiyorum .
Kendimi sorguladim , hatalarimi aradim YOK ..
Kendisiyle konustum birdah asla soylemicem dedi soz verdi .. ama malesef diline dolamis kizi ..
Ve e acisida bebegimin bu konuda yer almasi beni cok uzdu.

Tamam o halde sorun yok biran önce uzaklaş veya uzaklaştır o adamı. Aslında sen gitmeyip onu kapının önüne koysan çok daha iyi olur.

Kizin kapisina giderken tek gidemem , en az kardesimi almam lazim yanima ne olur ne olmaz .

Tamam o halde sorun yok biran önce uzaklaş veya uzaklaştır o adamı. Aslında sen gitmeyip onu kapının önüne koysan çok daha iyi olur.

Ben artik kaldiramiyorum zaten soylediklerini..

Sanki ona muhtacim..
sanki cok cirkinim..
sanki o olmadan yasayamam ..
3 haftadir hep soylediklerini dusunuyorum zaten , bugun tekrarlayinca .
tamamen sogudum kendisinden , birde oturmus suan bisey olmamis gibi suratima bakiyor caktirmadan
.

Okuya okuya geliyorum 8.sayfadayım şuan..

Yarın annene gıtceksın tamam ama şuan nerdesın?
Onunla aynı evde mi?

Kiz acisindan cok fena olur ..dusunuyorum aslinda ama karar veremiyorum.

karnındaki bebeğinle seni bu kadar üzen insanları, sen niye düşünüyorsun. ailesinle konuş, kazık kadar kadın zırnık akıl taşımıyor belli ki, bu arada kocana da söyle, sen bana böyle konuşmaya devam et, ben de sevgilinin ailesine konuşurum diye. ex nasıl rahat bir şekilde nineye gelip konuşuyor, kimden çekiniceksiniz.
ikisinin de yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil.
ayaklarını denk alsınlar.

O kızla yaşanmamışları içinde kalmış. HHep acabalar dolanıyor içinde galiba. Kendini tam olarak evliliğe veremiyor. Salın gitsin ipini.

bence kayınvalidenizle bir konuşun önce diyin bu eski sevgilisini diline dolamış ben hamileyim çeksinler çocuklarını konuşsunlar eşinizle hiç muhattap olmayın kızla da belki görüşmüyordur da sadece aşkı depreşmiştir emin olmadan kızın kapısına gitmeyin

Aval aval bakıyor değil mi, çünkü senin ne yapacağını kestiremiyor şu an. Hiç tepki gösterme hiç, duvar gibi dur sonra yapacağını yap...

Ayrıca mevzu muhtaçlık, güzellik vs değil, adam karaktersiz canım.

Okuya okuya geliyorum 8.sayfadayım şuan..

Yarın annene gıtceksın tamam ama şuan nerdesın?
Onunla aynı evde mi?
Annemler baska sehirde bugun gidemedim suan evdeyim evet.
Kendisine demistim gelme diye ama benden bir saat sonra malesef geldi.

Eşin şükürsüz bir adam, Allah'ın verdiği nimetlerin farkında değil
Gül gibi eşi var,mis kokulu bir yavrusu olacak şu ettiğine bak
Ben eski ilişkisiyle ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum, olsa ağzına almaz o kadar aptal değil erkekler
Kendince tripli, egosunu tatmin ediyor, baba olucam sorumluluktan korkuyorum sinyali veriyor
Allahı ıslah etsin, doktorluk olduğun gün o bebeğe ya da sana bir şey olsaydı nasıl yaşayacaktı yüzsüzzz
Sağlam bi ders ver, sürünsün peşinizde

Haklisin .
Iyi bir dersi coktan hak etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…