Ha sen Türkiye'de değildin doğru, Alman kanunlarının nasıl olduğunu bilemiyorum ama sen evi terk etmeden önce bence yine de bir sor çünkü evlilik birliği altındayken mal paylaşımı kanun önünde tespit edilmediği sürece tüm faturalar sana ait olsa da yine de kanuni olarak ev ortak mesken oluyor canım.
Gerçekten yaşadıklarınız bu kadar mıydı ?
- Ya başka birşeye kızdı
- Ya o kızla bir geçmişi var
- ya da psikolojik sorunları var.
İnsanın aklı almıyor anlattıklarınız kadar kavgada böyle ağır konuşması. Buyuk kavgada bile söylenmez.
Sizi üzmek istemiyorum sözlerimle ama kolay kolay affetmeyin.
Tamam o halde sorun yok biran önce uzaklaş veya uzaklaştır o adamı. Aslında sen gitmeyip onu kapının önüne koysan çok daha iyi olur.Sordum canim sordum , demin bir arkadasima telefon actim kendisi bu islerden anliyor .
Bana dedigi suydu , evden bir kac gun ayrilsan bile is bosanmaya geldimi hamile oldugun icin hic biseyde hak idaa edemez ..
Hatta ben 2 hafta once onun yuzunden sinir kirizi gecirdim hastaneye gittim .
Kendiside geldi , doktorun yaninda hatta biz tartistik ondan boyle oldu dedi doktor rapor yazdi .
Bak yerinde olsam onlar beni ve bebeğimi dusunmuyorsa bende ne o Kizi ne de o kocayi düşünürdüm canlari cehenneme hazir elleri degmisken esinide benzetsinler biraz. Kizda onun bunun yuvasini dagitmamayi ogrensin. Ayyy çok kizdim kiza ya pislik nedemek bosanirsa beklerim.
Tamam o halde sorun yok biran önce uzaklaş veya uzaklaştır o adamı. Aslında sen gitmeyip onu kapının önüne koysan çok daha iyi olur.
Kıza gitme sakın senin sorunun eşinle o kızı karıştırmaKizin kapisina giderken tek gidemem , en az kardesimi almam lazim yanima ne olur ne olmaz .
Kiz acisindan cok fena olur ..dusunuyorum aslinda ama karar veremiyorum.
Ben artik kaldiramiyorum zaten soylediklerini..
Sanki ona muhtacim..
sanki cok cirkinim..
sanki o olmadan yasayamam ..
3 haftadir hep soylediklerini dusunuyorum zaten , bugun tekrarlayinca .
tamamen sogudum kendisinden , birde oturmus suan bisey olmamis gibi suratima bakiyor caktirmadan
.
Annemler baska sehirde bugun gidemedim suan evdeyim evet.Okuya okuya geliyorum 8.sayfadayım şuan..
Yarın annene gıtceksın tamam ama şuan nerdesın?
Onunla aynı evde mi?
Ben artik kaldiramiyorum zaten soylediklerini..
Sanki ona muhtacim..
sanki cok cirkinim..
sanki o olmadan yasayamam ..
3 haftadir hep soylediklerini dusunuyorum zaten , bugun tekrarlayinca .
tamamen sogudum kendisinden , birde oturmus suan bisey olmamis gibi suratima bakiyor caktirmadan
.
Haklisin aslinda muhatap olmaya degmez zaten .Kıza gitme sakın senin sorunun eşinle o kızı karıştırma
Eşin şükürsüz bir adam, Allah'ın verdiği nimetlerin farkında değil
Gül gibi eşi var,mis kokulu bir yavrusu olacak şu ettiğine bak
Ben eski ilişkisiyle ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum, olsa ağzına almaz o kadar aptal değil erkekler
Kendince tripli, egosunu tatmin ediyor, baba olucam sorumluluktan korkuyorum sinyali veriyor
Allahı ıslah etsin, doktorluk olduğun gün o bebeğe ya da sana bir şey olsaydı nasıl yaşayacaktı yüzsüzzz
Sağlam bi ders ver, sürünsün peşinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?