Canını acıtmak istemesinin sebebi neymiş peki? Canı mı sıkılıyormuş?Demin evden cikinca kapinin onune gecti nereye gidiyosun dedi , Anneme dedim .
Hayir gidemezsin felan dedi , ben o sozleri soylerken canini acitmak istedim felan dedi , ben sana inanmiyorum dedim insanin fikri neyse zikride odur dedim ayrica sanki ben ex askini cok takiyormusum gibi konu haline getirmen bile acizlik dedim.
Ustelik birde dogmamis bir bebegi istemiyorum demen , bende seni istemiyorum git dedim .
Ozurler felan diledi ama icimden gelmedi kalipta dinlemek ciktim evden.
Annem zaten hep gel diyordu , seni ozledim bir kacgun kal diyordu .
Isabet oldu boyle
Bir kac parca esya aldim yanima
Kalsin evde tek basina bir kac gun , kafam cok karisik inan.
Nerden baslasam dusunmeye bilemedimki
Canını acıtmak istemesinin sebebi neymiş peki? Canı mı sıkılıyormuş?
Çok haklısın canım ..
Sende düşün o da düşünsün ..
Muhtemelen paçaları şimdiden tutuşmuştur ..
Ama eşin aramadan geri dönmek gibi bir hata yapma sakın ..
Sen şimdi güvenli kollardasın anneciğin sana da yavruna da kol kanat gerer ...
Ailene anlattın mı peki ?
İyi olmuş o zaman biraz kendine güveni sarsılmış olur. 1-2 gün konuşmayın da bence. Sonra konuşursunuz. O da düşünsün yaptıklarını.Biz tartismiyorduk aramiz bozuk degildi dedim , senin baska karin agirin var soylemiyosun ama dedim.
Yok senle alakasi yok diyor benle alakasi yoksa benden neden sinirini cikartiyosun ozaman diyorum.
Susuyor.
Sen anlatana kadar ve ben kafami toparlayana kadsr gidiyorum dedim.
Gidemezsin dedi.
Kendinden okadarda emin yani
.
Yok aileme anlatmadim , annem duyarsa esime karsi olan tavri hemen degisir .
Bide annemi uzmek istemiyorum , evde 2 kardesimde var ayroca onlarda duymasin simdi huzursuz olurlar.
Demin evden cikinca kapinin onune gecti nereye gidiyosun dedi , Anneme dedim .
Hayir gidemezsin felan dedi , ben o sozleri soylerken canini acitmak istedim felan dedi , ben sana inanmiyorum dedim insanin fikri neyse zikride odur dedim ayrica sanki ben ex askini cok takiyormusum gibi konu haline getirmen bile acizlik dedim.
Ustelik birde dogmamis bir bebegi istemiyorum demen , bende seni istemiyorum git dedim .
Biz tartismiyorduk aramiz bozuk degildi dedim , senin baska karin agirin var soylemiyosun ama dedim.
Yok senle alakasi yok diyor benle alakasi yoksa benden neden sinirini cikartiyosun ozaman diyorum.
Susuyor.
Sen anlatana kadar ve ben kafami toparlayana kadsr gidiyorum dedim.
Gidemezsin dedi.
Kendinden okadarda emin yani
.
Yok aileme anlatmadim , annem duyarsa esime karsi olan tavri hemen degisir .
Bide annemi uzmek istemiyorum , evde 2 kardesimde var ayroca onlarda duymasin simdi huzursuz olurlar.
bende merak ettim...yoksa konuştuğunuz kız eşiniz x askı mıydı bu kadar celalleniyorSizin ettiğiniz sohbetten laf buralara nasıl geldi?
Aklı başına gelecek.Babalik sorumluluk vs bunlar bana sacma geliyor bana , sanki sadece kendisi sorumluluk aliyor .
Ya ben ?
Birde durduk yere boyle olay cikartmalar masum bir bebehi istemiyorum demeler.
Demin evden cikarken ozurler diledi felan ama takmadim ciktim ..
20 defa aradi simdiye kadar.
Acmadim.
Oooo aradımı peki senii sonra,Demin evden cikinca kapinin onune gecti nereye gidiyosun dedi , Anneme dedim .
Demin evden cikinca kapinin onune gecti nereye gidiyosun dedi , Anneme dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?