haftanin birgunu esimin is yerine damliyor kiz zaten .eski sevgilisi, yeni karısı olmak istiyo bence.kadının kadına ettiği zulme bakın siz
Biz nisanliyken eski sevgilisini gormustum , taniyorum ama gormuslugum var sadece ..
Kiz hala bekar ve haftanin birgunu esimin is yerine damlar .
Esim alisveris merkezinde mudur , kizda hep oraya gidiyor .. kiz 35 yasinda
Ee eskisi sürekli gözünün önündeymiş, aklı karışıyor belli ki.Biz nisanliyken eski sevgilisini gormustum , taniyorum ama gormuslugum var sadece ..
bide ex lafları falan.....bu gözden çıkarmış iyice...başka türlü olmaz bunlar....Bebegi istemiyorum diyor bide bana , bu uc oldu ya ..
offf menesa...şimdi belli oldu kafasının ilgisinin nerde olduğu...kusura bakma yazıcam ama tam boşanmalık...hiç birşeyi hak etmiyor eşin...Biz nisanliyken eski sevgilisini gormustum , taniyorum ama gormuslugum var sadece ..
Adam iyice zıvanadan çıktı.Yok hayır hamile halinle senin hormonların değişeceğine adamın ki gel git yapıyor ne iş anlamadım.
Evet bir süre uzak kalmak iyi olacak gibi...
Ee eskisi sürekli gözünün önündeymiş, aklı karışıyor belli ki.
Bundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
bide ex lafları falan.....bu gözden çıkarmış iyice...başka türlü olmaz bunlar....
bir şekilde bebeğinle onsuz da güçlü olabileceğini...herşeye hazır olduğunu göstermelisin..alttan alma artık da
bildiğin cazgır ol...hak etti
offf menesa...şimdi belli oldu kafasının ilgisinin nerde olduğu...kusura bakma yazıcam ama tam boşanmalık...hiç birşeyi hak etmiyor eşin...
bence evden gitmemelisin, hamile halinle hemde asla gitme
gidilecekse o gitsin, meydanı boş bırakma, evine getirir falan Allah korusun
ohaa pislikBundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
kimden duydun bunu ?Bundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
Cok uzuldum bende hamileyim esim bana eski sevgilimle olsaydim keske deseydi benim icin biterdi yaninda kalsam bile sadece cocuklarim icin kalirdim oda naparsa yapsin tavrini mutlaka koymalisin
kimden duydun bunu ?
bunlar ailece genis mi ?Esimin nenesine gitmis kiz ona soylemis .
Menesa evden gitme ama bir daha bu laflari derse çilingir cagir kapi kilidini değiş ve bavulunu kapi önüne koy. Eski sevgilin seni bekler diye de mesaj at.
Görsün bakalim...
Cciddimisiniz peki bunu size esiniz mi soyledi?Bundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?