Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Gitmiyo o , demin geldi eve ..

olsun canım o ev senin yuvan bebeğini doğuracağın büyüteceğin yuvan, yuvanı bırakıp gitme, hem bi boşanma falan oldu diyelim, o zaman diyecekki karım evi terk etti, direk suçlu konumuna düşeceksin kanunen
ayrı oda da otur, muhatap olma, suratta asma ama, bakalım napıcak böyle bi kaç gün

Offf canim yaaa belli eski Kiz arkadasinin etkisinde bu adam. Aklini çeliyor eşinin. Ben bile tanimam etmem seni hamile halinle sana boyle davranmasına çok üzüldüm. Adam zulmediyor resmen bebegede sanada kiyamam o bebeğe yaaa güçlü ol canim.
Gitmen daha çok isinemi gelir acaba? Ohhh kurtuldum derse birde. Sen kayinvalidenle paslas sürekli. oturup konussun ooğluyla acikca derdi neymiş.

Bundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
Ay nasıl insanlar var ne hale geldik ya eşin pesinden cok kostum demiş o zaman aklı nerdeymiş kızın ,yasak olan hep tatlı gelir ya zaten..
Siz biraz uzaklasın ciddien kafa dinleyin bebek dogduktan sonrada adam akıllı oturun konusun bi baktınız olmuyor bosan gitsin

Bence o boşanırsa gelsin lafı orda kalmamış. Atı alan Üsküdar ı geçmiş gibi görünüyor

Nenesi beni sevmez , Dugunume bile gelmedi .
O kizla hep gorusuyor
Derdi ne senle ?
Din irk farki filan mi ?
yasli insanlarda daha fazla olur bu.

Belki neesi de fisekliyor, destekliyor esini.
Bilmiyorum ama esin bunu yapiyorsa cok adiymis.

Evde olan hersey benim ustume hicbiseyde hak idaa edemez ..
Iyikide zamaninda oyle yapmisim..

3 ay once haber yollamis , bosanirsan beklerim seni diye , aslinda ailesinin kapisina gidicektim sonra dedimki ne kucuk dusurcem kendimi bir dengesiz yuzunden ..
Konu oylece kapandi ..
eşin ikilemde resmen şaka gibi
inanılmaz üzüldüm...
senin hala onun yaptığı öküzlüklere kırılman verdiğin değerdendir aslında ,
duygularını ,yenilmişliğini de hissedebiliyorum...bu adam seni de bebeğini de yaktı ama en çok seni...
rabbime havale et ve tavsiyem ondan yavaş yavaş soğuman...onun aklı başına gelene kadar sen senden çıkacaksın iyice

canım seni de üzmek istemiyorum ama ben bu kocandan çok fena şüphelendim şimdi.
yok annene git demiştim ama vazgeçtim sen gitme, anneni çağır gelebiliyorsa o gelsin.
ne ahlaksız sevgiliymiş ya, kv. falan bişi demediler mi arsız kadına.

Menesa evden gitme ama bir daha bu laflari derse çilingir cagir kapi kilidini değiş ve bavulunu kapi önüne koy. Eski sevgilin seni bekler diye de mesaj at.

Görsün bakalim...
Yasal olarak, kilidi değiştirmesi olası bir boşanma davasının seyrini kötü yönde etkiler canım.Haklıykan haksız duruma düşer arkadaşımız.

Gidersem sinirden catlar hic gitmedim cunku ..
Ve gidecegime ihtimal vermiyor .

Menesa evden gitme ama bir daha bu laflari derse çilingir cagir kapi kilidini değiş ve bavulunu kapi önüne koy. Eski sevgilin seni bekler diye de mesaj at.

Görsün bakalim...
bence de konu sahibinin evden gitmesi kadın dört gözle bekliyordur zaten
zil takıp oynar ayırdım diye
tek lafında alsın kapının önüne koysun kocasını
öncede bir daha böyle sözünü duyarsam eline alamazsın o bebeği yüzümüzü göremezsin vs. desin
ailesine haber versin çok olmuş bunlar azıtmışlar
o kızında ailesine konusuna komşusuna herkese duyururdum ben kızınız böyle diyormuş diye

Evde olan hersey benim ustume hicbiseyde hak idaa edemez ..
Iyikide zamaninda oyle yapmisim..

O zaman annene gitme.
Birdaha boyle hirboluk yaparsa, bir arkadasin dedigi gibi, kapinin kilidini deyistirtip bavulunu da koy kapinin onune.

PS: gerci senin icin kotu olabilirmis.
O zaman at evden gitsin, pislik herifi eyer bir daha boyle bir sey yaparsa.
Evi terketmeyi ben dogru bulmuyorum.
Sonucta ezik gibi. Niye terkediceksin ki, o defolsun gitsin.

Menesa, gitmen konusunda ben de fikrimi değiştirdim canım, eğer işler sarpa sararsa evden giden eş evliliği istemeyen taraf olarak görüldüğü için korkarım ki iş boşanma davası açmaya kadar varırsa davanin seyrini senin açından negatif yönde etkiler. Arkadaşların dediği gibi anneni al yanına...

Ex aşkının o kız olduğunu düşündüm. Eşiniz saçmalamış gerçekten. Hamile bir kadına bunlar soylenir mi. Ki kaldı ki insan sevdiğine bunları söylemez. Yazıklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…