Gitmiyo o , demin geldi eve ..
bunlar ailece genis mi ?
nenesi kovmamis o pisligi onunden.
Ağzının payını vermemiş mi kadının?Esimin nenesine gitmis kiz ona soylemis .
Ay nasıl insanlar var ne hale geldik ya eşin pesinden cok kostum demiş o zaman aklı nerdeymiş kızın ,yasak olan hep tatlı gelir ya zaten..Bundan uc ay once haber yolamis esime bosanirsan ben beklerim diye..
Eşinle neden ayrılmışlar kim bitirmişNenesi beni sevmez , Dugunume bile gelmedi .
O kizla hep gorusuyor
Derdi ne senle ?Nenesi beni sevmez , Dugunume bile gelmedi .
O kizla hep gorusuyor
olsun canım o ev senin yuvan bebeğini doğuracağın büyüteceğin yuvan, yuvanı bırakıp gitme, hem bi boşanma falan oldu diyelim, o zaman diyecekki karım evi terk etti, direk suçlu konumuna düşeceksin kanunen
ayrı oda da otur, muhatap olma, suratta asma ama, bakalım napıcak böyle bi kaç gün
eşin ikilemde resmen şaka gibi3 ay once haber yollamis , bosanirsan beklerim seni diye , aslinda ailesinin kapisina gidicektim sonra dedimki ne kucuk dusurcem kendimi bir dengesiz yuzunden ..
Konu oylece kapandi ..
Kayın valideniz sizin tarafınızda gibi gözüküyor. Onun haberi var mı bu durumdan?Nenesi beni sevmez , Dugunume bile gelmedi .
O kizla hep gorusuyor
Yasal olarak, kilidi değiştirmesi olası bir boşanma davasının seyrini kötü yönde etkiler canım.Haklıykan haksız duruma düşer arkadaşımız.Menesa evden gitme ama bir daha bu laflari derse çilingir cagir kapi kilidini değiş ve bavulunu kapi önüne koy. Eski sevgilin seni bekler diye de mesaj at.
Görsün bakalim...
al kocanı karşına açık açık konuş ya defolup gitsin yada adam gibi otursunhaftanin birgunu esimin is yerine damliyor kiz zaten .
Offf canim yaaa belli eski Kiz arkadasinin etkisinde bu adam. Aklini çeliyor eşinin. Ben bile tanimam etmem seni hamile halinle sana boyle davranmasına çok üzüldüm. Adam zulmediyor resmen bebegede sanada kiyamam o bebeğe yaaa güçlü ol canim.
Gitmen daha çok isinemi gelir acaba? Ohhh kurtuldum derse birde. Sen kayinvalidenle paslas sürekli. oturup konussun ooğluyla acikca derdi neymiş.
bence de konu sahibinin evden gitmesi kadın dört gözle bekliyordur zatenMenesa evden gitme ama bir daha bu laflari derse çilingir cagir kapi kilidini değiş ve bavulunu kapi önüne koy. Eski sevgilin seni bekler diye de mesaj at.
Görsün bakalim...
Evde olan hersey benim ustume hicbiseyde hak idaa edemez ..
Iyikide zamaninda oyle yapmisim..
Yalniz gittiğinde seni hic aramama ihtimalini, bebeğini tek basina büyütme ihtimalini de düşün...Gidersem sinirden catlar hic gitmedim cunku ..
Ve gidecegime ihtimal vermiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?