Eşinle neden ayrılmışlar kim bitirmiş
çok basit bir konudan bu kadar ağır cümleleri nasıl kullanabildi açıkçası şaşırmışım şuan.. ex aşkımın peşinden çok koştum demesi nedir yani.. çok kırıcı ve incitici cümleler kurmuş sana karşı.. senin tavrın ne oldu açıkçası onu merak ettim..Sadece icimi dökmek istiyorum.
Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..
Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..
Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Menesa, gitmen konusunda ben de fikrimi değiştirdim canım, eğer işler sarpa sararsa evden giden eş evliliği istemeyen taraf olarak görüldüğü için korkarım ki iş boşanma davası açmaya kadar varırsa davanin seyrini senin açından negatif yönde etkiler. Arkadaşların dediği gibi anneni al yanına...
Ex aşkının o kız olduğunu düşündüm. Eşiniz saçmalamış gerçekten. Hamile bir kadına bunlar soylenir mi. Ki kaldı ki insan sevdiğine bunları söylemez. Yazıklar olsun.
Daha olaydan 2 saat gecti canim .Şu an nasıl aranız
Sadece icimi dökmek istiyorum.
Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..
Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..
Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Aynen böyle devam ve dediginiz gibi yarın uzaklasın biraz annenızın yanına gidinDaha olaydan 2 saat gecti canim .
konusmuyorum kendisiyle
çok basit bir konudan bu kadar ağır cümleleri nasıl kullanabildi açıkçası şaşırmışım şuan.. ex aşkımın peşinden çok koştum demesi nedir yani.. çok kırıcı ve incitici cümleler kurmuş sana karşı.. senin tavrın ne oldu açıkçası onu merak ettim..
Ha sen Türkiye'de değildin doğru, Alman kanunlarının nasıl olduğunu bilemiyorum ama sen evi terk etmeden önce bence yine de bir sor çünkü evlilik birliği altındayken mal paylaşımı kanun önünde tespit edilmediği sürece tüm faturalar sana ait olsa da yine de kanuni olarak ev ortak mesken oluyor canım.Bu evde hak idaa edemezki , hersey benim ustume.
Kendisine de dedim zazen , gidicem ya aklini badina al yada geldigimde evde olma .
Yoksa polis cagiririm , almanyada kaliyorum burda her hak bayandan yana hicbisey yapamaz .
bu denli yüzsüz bir şırfıntı
sen gidince,evinde çıkmaz
bu denli yüzsüz bir şırfıntı
sen gidince,evinde çıkmaz diyeyim de...
Haklisin .
Aslinda ben o kizla muhatap olmak istemiyorum , yoksa coktan babasinin karsisina cikardim.
Canim sen ne duruyorsun daha madem kizin ailesi duysa fena olurmuş onlarla görüş bilsinler kizlarinin neye sebep olduğunu.
iyi demişin az bile.... ona... değersizz insan.. ahh bu kadınların böylesine dengesiz erkeklerin elinden çektiği nedir yaa... gidiyor musun şimdi annene..Kalktim masayi terk ettim , etmeden oncede , kendini cok buyuk nimet saniyosun dedim .
Ama artik gozumde zerre kadsr degerin yok dedim.
Cocugumunda benimde sana ihtiyaci yok birdaha gelme , gelirsende esyalarini topla defol git dedim.
bencede kızın yaptıkları da yanına kar kalmamalıCanim sen ne duruyorsun daha madem kizin ailesi duysa fena olurmuş onlarla görüş bilsinler kizlarinin neye sebep olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?