Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Eşinle neden ayrılmışlar kim bitirmiş

Esim bitirmis , daha dogrusu bunlar zaten gizli iliski yasiyormus dinen uyumsuzmuslar kizin ailesi asla izin vermezmis evlerine kacmak icin plan yapiyorlarmis , kacamamislar esim goze almamis ..
Kiz esimin evine girip cikiyormus .. sadece evde bulusa biliyorlarmis kizin ailesi okadsr kotuymus yani ..
Duysalar ölüme kadar gidermis .
Esim turk , kizda yezidi mi ne oyle bisey.

çok basit bir konudan bu kadar ağır cümleleri nasıl kullanabildi açıkçası şaşırmışım şuan.. ex aşkımın peşinden çok koştum demesi nedir yani.. çok kırıcı ve incitici cümleler kurmuş sana karşı.. senin tavrın ne oldu açıkçası onu merak ettim..

[QUOTEher enesa, post: 38695033, member: 536478"]Yarin gidiyorum canim[/QUOTE]
Haber ver rabbim seni bebegini korusun.. Esinide akil fikir versin..

Bu evde hak idaa edemezki , hersey benim ustume.
Kendisine de dedim zazen , gidicem ya aklini badina al yada geldigimde evde olma .
Yoksa polis cagiririm , almanyada kaliyorum burda her hak bayandan yana hicbisey yapamaz .

bu denli yüzsüz bir şırfıntı
sen gidince,evinde çıkmaz diyeyim de...

iyi elinize fırsat geçmiş sizde koşturun onu bundan sonra peşinizden ... koşturunki öğrensin eşiyle hem de hamile bebek bekleyen eşiyle doğru düzgün konuşmayı ...

Kalktim masayi terk ettim , etmeden oncede , kendini cok buyuk nimet saniyosun dedim .
Ama artik gozumde zerre kadsr degerin yok dedim.
Cocugumunda benimde sana ihtiyaci yok birdaha gelme , gelirsende esyalarini topla defol git dedim.

Bu evde hak idaa edemezki , hersey benim ustume.
Kendisine de dedim zazen , gidicem ya aklini badina al yada geldigimde evde olma .
Yoksa polis cagiririm , almanyada kaliyorum burda her hak bayandan yana hicbisey yapamaz .
Ha sen Türkiye'de değildin doğru, Alman kanunlarının nasıl olduğunu bilemiyorum ama sen evi terk etmeden önce bence yine de bir sor çünkü evlilik birliği altındayken mal paylaşımı kanun önünde tespit edilmediği sürece tüm faturalar sana ait olsa da yine de kanuni olarak ev ortak mesken oluyor canım.

Neden herşey güzelken son 3 haftadır böyle oldu..
Acaba başkasıylamı görüşüyor valla aklıma takıldı ben olsam sorardım derdin ne diye..
Adam akıllı öğrenirdim neyi var neyi yok..
Gerçi belli belirsiz insanlardan da hiç hoşlanmam ben.. Adam dediğin bi sıkıntısı varsa alır seni karşına oturur anlatır böyleyken böyle diye.. İkilimde bırakmaz insanı..
Bide hamilesin yaa erkek adam hamile kadına böyle davranmaz bikere istemiyorum bu çocuğu git kendin bak demiş töbee estağfurlah sanki tek başına yaptın çocuğu..! Bacım kusura bakma sinirlendim eşine cidden..!!

Kalktim masayi terk ettim , etmeden oncede , kendini cok buyuk nimet saniyosun dedim .
Ama artik gozumde zerre kadsr degerin yok dedim.
Cocugumunda benimde sana ihtiyaci yok birdaha gelme , gelirsende esyalarini topla defol git dedim.
iyi demişin az bile.... ona... değersizz insan.. ahh bu kadınların böylesine dengesiz erkeklerin elinden çektiği nedir yaa... gidiyor musun şimdi annene..

belki de cikman lazim.
Ama mesele su, esin icin deyer mi ?
Butun bu olanlardan sonra esine tekrar eski sevgini duyabilecekmisin.

Canim sen ne duruyorsun daha madem kizin ailesi duysa fena olurmuş onlarla görüş bilsinler kizlarinin neye sebep olduğunu.
bencede kızın yaptıkları da yanına kar kalmamalı
ama elinde delil ile gitmeli oraya
eşi olacak adama da canına okunmalı hiç affetmese yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…