her kavgada yüze vurmak karakter meselesi, ama otelde konaklamak karakter meselesi değildir,
aslında emrenin kızı kabul edip etmemesinden ziyade, emrenin vereceği tepkiye göre kızın yola devam edip etmemesi önemli, çünkü karakter burada başlar!
oldugu gibi kabullenmek var birde kabul etmeyip cebinde tutan bulduğu her fırsatta önüne koyan.... asıl bu miğde bulandırıcı, can sıkıcı, kabul etmiyorsa baştan etmesin....
son olarak; erkeklerin hepsi aynı değildir, kimi verdiği kararın arkasında durur geçmişi geçmişte bırakır, kimi de geçmişi koz olarak kullanacak kendi kararını bile çöpe atıcak kadar karşışındaki insana hazatı zehir edebilir... bu bütün erkekleri kapsamaz!
nasılki her kadın bi "bayan" olmayı beceremiyorsa her erkekte bir "adam" olmayı beceremeyebiliyor malesef...
Emre kendisine ve sevgilisine güvenen bir erkek olsaydı kızın seceresini çıkartıp önçne getiren kızı namussuz ilan eden arkdaşına haddini bil derdi bir kere. Bunun yuva yıkmaktan ne farkı var ha evli birinin yuvasını yıkmış ha nişanlanmaya hazırlanan bir kızın hayallerini alt üst etmiş kızı küçük düşürmüş biraz Allah korkusu olan birisi bunu yapmazdı. Kusura bakayın konu sahibi eşiize çok yüklendim ama bu saatten sonra evet yapacak pek bişey yok hoş ben kızın yerinde olsam emre' ye tekmeyi basmıştım ama bundan sonrası ikisinin vereceği karar siz pek girmemişsiniz işin içine böyle devam edin pek yorum yapmadan uzak durun durumdan eşinize de ah almaktan korkması gerektiğini söyleyin.
bazen insan mutluluğu ve ileride huzurlu bir evlılık yaşaması için bazı şeyleri söylememelı
hele ki bu bır bayan ise! hem söylemediğine göre bu yalan sayılmaz.
sonuçta sadece 1 yerden bir kayıt çıkmış, bu hatun allahın her günü otele gitmemiş ki...
doğrucu davut olacak ne olacak peki? erkek zorla kabullenecek, sevdıgı için evlenecek
peki ya sonra? hem kendıne yedıremeyecek, hem de kabulenecek
ama ileride her kavgada yüzüne vuracak, huzursuz olacaklar.
ayrıca kız bakıre hıkayesını söylememıs anladıgım kadarı ile, ee bakıre değilse bu olay bir yerde gerçekleşti değil mi?
neden erkekler sevdıgı kadının bakire olmadıgını bılır de, o olayın otel de gerçekleştiğini kabul edemez?
evde olsa sorun olmaz yanı...
yalana karşıyım, ama bu yalan değil , bu hiç bahsetmemek, sonuçta kız bakıreyım dememiş.
ayrıca otelde ne oldugunu kimse bilmiyor.
madem yalan değil o zaman neden saklamış peki ? burdan ben şunu çıkarıyorum kız yeterince dürüst değil .
madem yalan değil o zaman neden saklamış peki ? burdan ben şunu çıkarıyorum kız yeterince dürüst değil .
ama şimdi bir insana bilmediği bişi söylememk yalan olmaz ki.
eğer başka şekillerde söylemıs olsa yalan olur.
dürüstlük de bence böyle bir şey değil.
ne diyebılırdı sence? şeyy emre, ben bir gece otel odasında kaldım, ama yalnız değildim.
bakıre olmadıgını saklamamak ile zaten yeterınce dürüst olmus, ama ne şekilde nerede oldugunu söylemek yalan değildir.
Emre yaşar veya yaşamaz, arkasında durur ya da durmaz dedin mi dedin.
Konu kadın olunca niye her yaşadığının arkasında durmak zorunda?
Sen bütün geçmişinin %100 arkasında mısın?Tek bi hata,yanlış ya da anlatmak istemeyebilceğin bişey hiç mi yaşamadın?
Senin meselen şu:
Herkes benim yaptığım gibi geçmişinin arkasında dursun,benim hayatım bu toplumda norm ve normal haline gelsin.
Sen durabilirsin,demekki öyle bi karakterin,cesaretin,eğitimin,maddi gücün ve öyle bi çevren var
Aynı koşullara sahip olmayan kişiler dürüst olamıyosa,bu sadece kendilerinin bilceği iştir.
Senin niye dürüst değilsiniz diye çıkışman,kapak atma,kekleme gibi ilginç deyimler kullanman bişey değiştirmez.
O hayatı yaşıcak,o adamlarla evlenip aynı evde oturcak o kadınlar,sen değilsin.
Ha bu ülkede bişeyler değişcekse,senin gibi durabilenler sayesinde değişcek,orası ayrı mesele.
Bu emniyetteki arkadaşlar acep kendi erkek arkadaşlarının da sırlarını 7 göbek sülalesine varıncaya dek gösteriyorlar mı kız tarafına ?
Yoksa arkadaşlarının yediği hatları saklıyorlar mı...:))
Ne olursa kadına oluyor arkedeş..
Nasılsa erkeğin elinin kiridir kız davaları..Emre bey kesin öpüşmemiş hiç sevgilisi olmamış hatta sarılmamış bir türk erkeğidir (!) :)
Halk tabiridir hani MİLLİ olmak :) Bence Millide olmamıştır abimiz..
Bu emniyetteki arkadaşlar acep kendi erkek arkadaşlarının da sırlarını 7 göbek sülalesine varıncaya dek gösteriyorlar mı kız tarafına ?
Yoksa arkadaşlarının yediği hatları saklıyorlar mı...:))
Ne olursa kadına oluyor arkedeş..
Nasılsa erkeğin elinin kiridir kız davaları..Emre bey kesin öpüşmemiş hiç sevgilisi olmamış hatta sarılmamış bir türk erkeğidir (!) :)
Halk tabiridir hani MİLLİ olmak :) Bence Millide olmamıştır abimiz..
Çifte standarda gerek yok erkek şöyleymiş bilmem ne böyleymiş tek tarafa yüklenmek yanlış.
Konuda ki bayan otele sohbet etmeye gitmemiştir ha gitti kim inanır ya hemen telefon değiştiriyorsa kesin bu adama nikahkıydıracağını düşündü erkekler de saf değil anlamıştır bir şeyler iki kanka araştırmaya girmiştir ve adım gibi biliyorum yine konuda ki bayan şuan ailesi duymasından endişeli evliliği bozuldu nişan olmayacak derdinde değildir.
Bence de çifte standarda gerek yok.Bu ülkedeki ikiyüzlü ahlak anlayışı midemi bulandırıyo.
Otele niye gittiğini,ne yaşandığını kendisi bilir.Biz bilemeyiz.Bilsek bile herhangi bi söz söylemek 3. kişiye düşmez.
Konu sahibi de umarım alınıp darılmaz ama ben o kızcağızın yerinde olsam hakkımı yasal yollardan arardım.Herhalde bi tazminat davası açma hakkı doğmuştur kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?